ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 7

• 34 054
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Аз още държа на моята.
И Байкал го видяха студен.

Да не вЕрва човек, че толкова ше се притесня за Аксесоара  Shocked При всички случаи добре ни засилиха и мисля, че и хлебарките ще са по диваните в понеделник в 21ч. Направо се напрегнах  Crossing Arms
Селфи ше те черпя една нетъркаляща се бутилка, ако твоята теория се случи  Hug

# 241
  • Чужбина

Да не вЕрва човек, че толкова ше се притесня за Аксесоара  Shocked При всички случаи добре ни засилиха и мисля, че и хлебарките ще са по диваните в понеделник в 21ч. Направо се напрегнах  Crossing Arms

Same here!

Аз последните дни се напрегнАх, защото започна да ми изглежда сериозно, а не майтап.

А като се сетя, че по едно време я давах на Махсун ...  smihesorry  ooooh!

bash Самоначуквам си канчето!

# 242
# 243

Неам думи! Cry

Еdit - Що па да неам думи? Stuck Out Tongue Winking Eye Държа си на мойто. Постановка е! Sunglasses

# 244
  • Чужбина
WTF! По дяволите ... по дяволите ... и майка му Еми на Гьокхан! Bastard и son of a bitch!

Еdit - Що па да неам думи? Stuck Out Tongue Winking Eye Държа си на мойто. Постановка е! Sunglasses

Hug Hug

# 245
БебЕ е вече готов за другарче на Аличо. Само дето двама Аличо са ни в повече. 
За няколко болюма драстично ще ни падне коефициента на красота. Сал една Айше остана. Да връщат докторката за радост на Синан. Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

# 246
  • Чужбина
За няколко болюма драстично ще ни падне коефициента на красота.
Еле и след ликвидирането на Елфо!

Аз повече за играта на Дилянката и дума няма да обеля. Сьоз!  doh

# 247
  • близо до брега на морето
    Уаууу! От снимките и изтеклата информация се подготвях,но след като го изгледах съм в Шок! Ще е травма за всички Чокуровци-като видях Ямач(Арас) и Аличо(Ръза) ми спря дъха бе.Невероятни таланти -признах ги отдавна! Целия каст тук е он номъра,беш ялдъз

# 248
  • Чужбина
    Невероятни таланти -признах ги отдавна! Целия каст тук е он номъра,беш ялдъз[/list]

Нали, душа! Hug Разбираш манията и любовта на всички в темата!

# 249
      Невероятни таланти -признах ги отдавна! Целия каст тук е он номъра,беш ялдъз[/list]

Hands Plus1

Аз дето не вземам нищо на сериозно и не вярвам на всичко видяно ми се насълзиха очите. Confused
      Евалла, аслан парчасъ!

# 250
      • близо до брега на морето
      Ели:hugs: Аз съм в Чокура от самото начало! Ма не пишех в темата (после и във форума). Ма след като мярнах Hercai-прописах отново! Сега съм в джаза-отново,със пълна сила

# 251
      • Чужбина
      Ели:hugs: Аз съм в Чокура от самото начало! Ма не пишех в темата (после и във форума). Ма след като мярнах Hercai-прописах отново! Сега съм в джаза-отново,със пълна сила
      Hug Hug

Селфи, и на мене ми бръкна в душата тоя фраг! И то доста дълбоко! Но аз съм си ревла принципно и фундаментално.

# 252
      А забелязахте ли, че не знаем фамилията на Байкал. На надгробната плоча беше скрита. Виждаше се само К. И на кутията на пушката бяха инициали БК. Thinking Да не се окаже и той Кочовалъ?! Joy

# 253
      # 254
      • Чужбина
      Да не се окаже и той Кочовалъ?! Joy

Брат на Идрис?

Общи условия

Активация на акаунт