🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 80

• 28 598
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Я да вземат да залюбят Огнянова и Пенев - така ще го строява Зорничка, че ще стане кротък като агънце Joy

Цвети, вярно! Забравих, че от медицински казуси не можем да се отървем. ей на - снощи Жекова коментираше медицински казус с Цонев, Врабчев медицинстваше със Стаменова в апартамента й, а Ина за гранде финале такъв заплетен казус разнищи с Темелков, че за друго време не остана

# 181
Дона, не става. Пенев има повече коса от Огнянова Joy

# 182
Дона, не става. Пенев има повече коса от Огнянова Joy

То май само Врабчев има по-малко коса от нея:laughing:

# 183
Тасев ще научи за "сделката" на Ина с Темелков
Цитат
Д-р Стаменова е докарана в болницата в тежко състояние и е в безсъзнание. Какво ли се случило с нея и от какво са раните по ръката й, ще научите в епизода на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA.

В отчаян опит да спаси болницата Ина Фотева успява да получи отсрочка от банката и да договори по-ниска лихва, но дали „цената“, която ще плати в замяна, си заслужава?

Поли Грънчарова става анестезиолог в спешното на „Св. Анастасия“

Как ще премине първият работен ден на Поли Грънчарова като анестезиолог в „Св. Анастасия“ и ще я сближи ли професионалното й аплоа още повече с доц. Захариев?

Неда Спасова: Ситуацията около Кая съвсем скоро ще се промени

Д-р Врабчев прави шокиращо разкритие в дома на София, а Борис получава флашка с пикантно съдържание. Каква ще бъде реакцията му?

# 184
Жилет с три ножчета и всички мъже в болницата ще са подходящи за Зорница Wink

# 185
Я, доктор Пенев Simple Smile
Скрит текст:

Много ми е готино да ги видя на снимка заедно, предвид как Пенев се отнася с Огнянова в предишните сезони. Grinning Симпатяги са. Blush

Доне, Табаков ако свали кърпата ще избие конкуренцията. Mоже да се окаже, че под нея няма нищо почти. Joy

Ами знаех си, че няма какво да го бавят Боби с информацията и набързо ще научи за "сделката" и как Ина е убедила банката. Grinning

# 186
Имам актуални снимки на Табаков Wink Не е така, както я мислиш Wink

# 187
  • Разпиляна във въображението
Ами идеален си е. Дано на настоящите снимки на сериала махне кърпата.

# 188
Значи скоро би трябвало да свали кърпата вече. Така изглежда много добре.

А аз иначе имам предвид в тези епизоди, в които е с нея. Grinning Ако не се лъжа тогава не е правил още присаждането на косата или поне е бил в процес.

# 189
  • София
Не че има някакво значение, но би трябвало присадената коса да окапе и да започне да расте нова, а това отнема поне 2-3 месеца. В този период скалела трябва да се пази.. Предполагам за това Юруков е с кърпа
Поне това прочетох в един сайт на клиника за присаждане на коса Simple Smile
Иначе миналата седмица Вергов не качи ли някакво стори с Юруков и той пак си беше с кърпа.

# 190
Да ви кажа, не разбирам какъв е проблема с кърпата на Табаков. На мен така ми харесва, приела съм я като част от имиджа му на човек, мислещ само за професията. А и е като пират Wink

# 191
  • София
Кърпата му ми е най-малкия проблем Wink Въобще не ми пречи

# 192
На мен също не ми пречи кърпата, отива му.

Още снощи като видях Тасев да беснее предположих, че ще научи, но мислех, че по-скоро Ина ще рухне и ще си каже, отколкото направо да види записа.
Това е ужасно.

# 193
Никакъв проблем нямам, Доне. Даже си давам сметка, че свикнах да го виждам така и като/ако я махне ще ми е доста странно да го гледам без нея. Grinning Приемам я като негова запазена марка вече.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 15:34 от yanitsa.s

# 194
Е какво изнудване ще е това хоп на следващия ден да пратиш записа? Все си мислех, че ще я помотае две три серии... много бързо се разви историята.

Общи условия

Активация на акаунт