🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 80

• 28 626
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Ми то едно нещо да се развие бързо в тоя сериал.
Тъкмо щях да кажа на Дона да спретне един анонс и той нашия човек се появил😃

# 196
Мен Тасев ме дразни много-никакво решение не може да предложи ,но иначе се цупи като имат по-ниски заплати , приемат пациенти про боно и какво ли не. Трябваше да приеме парите от приятеля на Фотев , не да се забърква в тази гадост.

# 197
И на мен не ми се връзва защо Темелков би показал записа на Taсев толкова бързо. Няма ли повече логика да го покаже на Ина първо, да я изнудва. Освен ако наистина не работи за Фотев и това не е било начин за отмъщение от самото начало.

# 198
Имало е скок от 3 месеца Stuck Out Tongue Winking Eye

# 199
  • София
Боби сега дали ще я зареже? newsm78 Едва ли ще я разбере защо го е направила.

# 200
И на мен не ми се връзва защо Темелков би показал записа на Taсев толкова бързо. Няма ли повече логика да го покаже на Ина първо, да я изнудва. Освен ако наистина не работи за Фотев и това не е било начин за отмъщение от самото начало.

Може Темелков де не знае за камерата??????

Иначе много бързо и явно ми си струва така да действа спрямо Ина!!!!

Може и двамата да се окажат като кукли на конци в ръцете на големия бос.

# 201
Темелков пак може да я изнудва със записа. Но и за мен беше изненада, че Тасев веднага ще научи.
А може и Темелков да го е пратил за Ина, но Тасев да го е приел вместо нея.

# 202
А може да не е това изобщо. Боби я гледаше недоумяващо тя като казва на промото за самоубийство на Стаменова. Може да са се скарали.
Защото в тоя сериал всичко се точи със седмици и само това толкова бързо.

# 203
А може да не е това изобщо. Боби я гледаше недоумяващо тя като казва на промото за самоубийство на Стаменова. Може да са се скарали.
Защото в тоя сериал всичко се точи със седмици и само това толкова бързо.

Какво друго може да е “флашка с пикантно съдържание”?

# 204
Клипче на фотев, че е жив. Но аз това с флашката не го бях прочела. Извинявам се тогава.

# 205
Сега като стана дума за Стаменова - аз не съм наясно тя какво си мисли за случая с Фотев? Предполага, че е жив, нали?
Но май в един разговор с Боби казваше, че са го убили? И доста се стресна, когаъо получи огледалото с надпис “Убиец”.

Ина и Борис май не вярват, че той е жив. Но дали Стаменова им каза, че няма труп? Ако е така, те какво си мислят, че са го взели извънземните?
Ако пък са наясно, би трябвало да предполагат, че е оцелял и да схванат, че има друг, които му движи нещата.
Спомням си погребенията на всички убити в Бг. босове и бизнесмени. То черни очила, черни одежди и много, много плещести мъже. Фотев не го погребаха. Че как без смъртен акт Ина ще наследява нещо? Той нали имаше син. Завещание,завещание, но по нашия закон синът има запазена част. Но може и нещо да не съм видяла.

# 206
Е, как  да го погребат, нали “някой му взриви” къщата и намериха само зъб.
Това на флашката ако е Ина, 100% ще дадат накрая на епизода как го получава и ще свърши или направо в промото за вторник ще е😃

# 207
Относно сина май нищо не казаха.
За смъртния акт не е нужно да правят погребение, това си е просто ритуал, който няма общо.
А иначе погребения могат да се правят и без тяло.

Те всъщност не май не откриха само зъб, а нечий друг труп.

# 208
Не мога и не мога да разбера,какво му харесвате на този Врабчев.Този когато е в настроение-само саркастични забележки към другите,когато не е -ужас,само крясъци.Не мога да го слушам.А че обича Стаменова,не го отричам.
Жал ми е за Ина,уж има всичко-връзка,работа, пари...а всъщност няма нищо.

# 209
Ина направо не може да погледне Боби в очите.

Общи условия

Активация на акаунт