🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 80

• 28 643
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Според мен няма да разделят Ина и Боби. Това наистина означава Шопов да излезе, а както знаем шансът е нищожен. 😀

# 256
  • София / Пловдив
Според мен няма да разделят Ина и Боби...

Дали? 😉

Мазов отвратителен...

И още по-отвратителен ще стане!

# 257
Според мен няма да разделят Ина и Боби...

Дали? 😉

Мазов отвратителен...

Дали не е човекът на Фотев в болницата?!?!?

# 258
  • София
А защо Мазов така изведнъж се настърви срещу Стаменова?  То, хубаво чувство за справедливост, ама неговото на омраза и свирепа ненавист отива.

# 259
bim_bam, а втората част от коментара ми, която е по-важната? 😀

Значи, егати и пародията - не знам колко сезона вече искаме да разкарат Тасев и току виж си тръгнал точно, когато ни стане симпатичен. 😂

# 260
Ванилия, нали знаеш, внимавай какво си пожелаваш Smiley

# 261
  • София
На мен Боби ми стана симпатичен. Да не го махат за сега.

# 262
  • София / Пловдив
bim_bam, а втората част от коментара ми, която е по-важната? 😀

Значи, егати и пародията - не знам колко сезона вече искаме да разкарат Тасев и току виж си тръгнал точно, когато ни стане симпатичен. 😂

Сценаристите са инатливо племе 😄😄😄

# 263
Тъмната страна пречупи и Силата в Тасев. Поне си признаха най-накрая, че нов бардак със стари к***и не се прави. За чйи им е тогава Ристю санитарчето, след който вероятно ще се появи и французойката. Абсолютна Чамкория, само липсва Джинът с жълтата чанта да сложи край

# 264
Камерата се оказа ,че е била в някое око на свинята .Кадрите , които изгледа Боби  , не бяха от горе снимани .

точно отгоре бяха

а иначе някой писа, че Стаменова е казала на Врабчев "не бях аз", а всъщност тя го каза на Боби, когато я приеха в спешното

Аз го написах, но важното за мен е не на кого го казва, щото гледах е едно око накрая, а какво казва. Simple Smile

# 265
Все още не мога да си обясня как влизаш в кабинета на собственик/шеф/директор и се държиш по тоя начин.
Мазов човек на Фотев? Някак няма да ме учуди. Интересно ще ми е как се е случило обаче. А и кво беше това попипване с Ина. Да не вземат те да се лекуват с любофта.
Сега Боби съсобственик ли е или не е? Или само за съмнително финансиране се изказва.
Стаменова нещо не може да ми стане жал за нея. Тя си се друса винаги, когато нещата са трудни. Никога не съм и харесвала персонажа. А и какво очакваха Ина да направи? Те не са си близки, че да я прати да се лекува както направиха с Кръстева. А и все пак за бебето има някаква вина и Стаменова, най малкото, че не каза за Фотев.
Много ми харесаха Ина и Врабчев в общите им сцени.

# 266
Цитат
Мазов отвратителен...
Не разбирам идеята на това поведение /какво залага сценария/, но един толкова кадърен лекар, доцент при това, да изпростее толкова. В първите сезони беше симпатично поведението му, а сега е направо...
Доц.Захариев се повтаря, пак влюбен. Харесват ми с д-р Грънчарова.
Много ме впечатли Ина, как погледна Мазов. Браво на Ирина Митева, тя не играе Ина, тя направо е Ина.
Горкият Боби ... Дали ще се превърне във Фотев!

# 267
А защо Мазов така изведнъж се настърви срещу Стаменова?  То, хубаво чувство за справедливост, ама неговото на омраза и свирепа ненавист отива.
И на мен ми е чудно това, уж се отказах да търся логични обяснения...Въпреки, че той в началото си беше гад мръсна и после покрай Лорчето му стопираха злобарските изпълнения.

# 268
Вероятно искат да ни покажат какво се случва без любов - става гаден, злобен, отмъстителен и после идва Лора и постепенно го опитомява отново и го връща към по-доброто му Аз.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 09:25 от Mosquita

# 269
Е те след като два сезона се чудиха каква драма да им измислят, накрая изтрещяха Лора, а сега явно е ред на Мазов Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт