🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 80

• 28 430
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Тя и няма да може да се понася... Ама не е като да може да отиде да каже на някой.
У фейса в групата я линчуват Joy

# 61
Ще пусна този момент. Мерси.
А иначе май готините моменти досега в една серия ще се съберат,като чета как върви
Не мисля, че ще събереш материал за цял епизод Grinning

# 62
  • Пловдив
Ина иска да задържи тая болница на Всяка цена, явно си спомни каква е била преди Фотев.
Боби беше прав, че не им трябват парите му...

# 63
Абе Доне, хич не ме е яд пък мен. Изобщо не го харесвам тоя. Предпочитам Тасев пред Костюмарчо. Grinning Още като се появи нищо добро не ми навяваше. Aз в тая сцена чувство видях само при Ина - омерзение, унижение и общо взето нищо хубаво.

У фейса в групата я линчуват Joy
Е, моля ти се! Не се съмнявам. Grinning Сценаристите са решили тоя сезон да побъркат Ина още повече и да я правят за резил вместо Зорница.

# 64

Их, че ме е яд за Костюмчо. Трябваше любов, цветя, шоколад, китайска храна на свещи (щото токът е спрял), а не това нещо.
Но все един лош трябва да има.

Ами той можеше да е лош и без това...

# 65
  • Пловдив
А Пепе? Не дадоха да го изпишат...?
Банков колко време дири татко му?

# 66
Такива надежди имах към Темелков, а той оака нещата. Дори Психото изпита съжаление по свой начин за стореното на Зорница, а този даже ще е доволен от себе си.

# 67
Боби все някога ще разбере и като го знаем как заради изгубеното бебе едва не я заряза, сега очаквам точно това да направи.

Е, ама Майче, той Психото нали уж беше влюбен. Не искаше така да става, ама... Oнова за него не беше бизнес все пак. Grinning

# 68
Има промо:

https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2019-0 … radnat-jivot-utre

Мазов да не се окаже козът на Фотев?!?

# 69
Еееее, Мазов колко грозно го обяви пред всички на всеослушание.

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 21:39 от yanitsa.s

# 70
  • София
Милошевица верно си е болен мозък, все такива неща и раждат главата.  Confused

Тасев много добре определи (и без да го доизкаже) Ина... Точно такава си е и с постъпката си го потвърди. Това е огромен шамар и върху жените като цяло. Че видиш ли ако не преспиш с някой, пари или власт йок. Изобщо падение голямо. Този Костюмаров ли е какъв е ама е страшно дърво и как рецитира/мънка на носа си е потрес. Тасев в сравнение с него е за Оскар за цялостни заслуги. Магда ужас, много е зле в такива ''любовни'' сцени, как преиграва не е истина.
Врабчо и Мазов спасиха положението. А и Тасев ми хареса между другото как се държа с компаньонката.

# 71
Преди 1-2 дни си мислех точно да не би Мазов да се окаже човека, който лекува Фотев и да е къртицата му в болницата

# 72
А и Тасев ми хареса между другото как се държа с компаньонката.
Тасев се прояви и като здравия разум на Ина, за съжаление неуспешно. Тя не мисли по неговия начин.

# 73
Мазов надмина и плужека Пенев!
А беше един от най-готините образи 😒

# 74
  • Берлин
Ванилия,защо? Какво е направил?
Моски,имах предвид епизод без реклами. Има ли шанс така?

Общи условия

Активация на акаунт