🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 80

• 28 663
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Може да се окаже, че тя го е заразила с нейната болест 😀

# 271
Ето ти интересен медицински случай Smiley

# 272
То нейното доколкото помня не е заразно Grinning

# 273
А аз не разбирам какво й влизате в положение на Стаменова и плюете Мазов. Сценаристите отдавна забравиха тежкият й живот, наркоманията й в момента е нелепа. Или поне нелепо пльосната.
Той може да е гад, но е перфекционист в работата си и е нормално да не желае колежка наркоманка. Опита дискретно, опита с ръководството, и какво- прикриват я. Нормално реагира и не ми е никак гаден и злобен
За мен е странно как анестезиолога Врабчев не се усети за проблемите й, ама карай.
Актрисата, играеща Ина е страхотна. Но самата Ина е много смотана. Типична пишман "мениджърка", дето си мисли че много добре знае какво трябва да се прави и как, ама се удави още на плиткото. Не е играч, а играчка. Не става само с пари, трябва и връзки, и опит, и подход, и да си играч, много неща трябват. А тя ги няма и ще страдат всички.

# 274
Раздвижи се сериала,харесва ми,а довечера още повече Simple SmileМоже да е неприемливо,но не ми е жал за Стаменова,дали заради Шинова не знам,но..
Ще помоля най-учтиво bim_bam (след като толкова държи да издава неща от продукцията)да си поставя мненията,които касаят бъдещи кадри в скрит текст,благодаря!

# 275
Напълно съм съгласна с мнението на HAPPY. И аз чета, недоумявайки, защо Мазов отнесе такъв хейт, като за мен си е прав.
За Ина съм на същото мнение. Като герой през този сезон никак не ми харесва. Актрисата е красива, ок, носи хубави обеци, но това не е достатъчно да ми допадне като образ.

# 276
То нейното доколкото помня не е заразно Grinning
Ти пък, точно затова случаят е интересен от медицинска гледна точка Joy

# 277
А на мен ми хареса това, че запазиха консистентен образа на Ина. Като го видя това, се радвам и пляскам с ръце като малко дете Joy
Ина, независимо колко е красива, влюбена и т.н., си е мутреса, която е живяла десет години като такава и тя просто действа по този начин. На никоя нормална жена не би й хрумнало да отиде да я употребят, за да получи отсрочка. Ще търси други начини, ще реве на рамото на Боби, ще направи всичко друго, но не и това. Ина обаче така си е свикнала. Това е тъжната действителност за нея.

# 278
Мазов го съжалих като разбрах, че ще върнат Лорчето, ама си го заслужава и малко да го укроти Joy

# 279
Не беше прав за мен Мазов.
Да, правилно постъпи като говори с Ина, защото на първо място има риск за пациентите.
Но Стаменова беше отстранена от работа, така че не виждам какъв му е проблема.
Поведението му в стаята й беше много грозно и злобно.

Какво иска - да я оставят да умре?
Или публично да обявят, че друса? Което означава директен край за болница, която и без това е на ръба.
Бих разбрала поведението му, ако прикриваха Стаменова и я оставеха да работи с пациенти. Но в случая не е така и поведението на Мазов не беше продиктувано от професионализъм.

Защо не беше толкова принципен, когато той взимаше пари под масата и влизаше почерпен в операционната?

# 280
Моски, съгласна съм. Един последователен образ да изградят😃 Определено няма как толкова лесно да се отърси от средата, в която е живяла 10г.
Мазов го разбирам аз донякъде, но на моменти е леко прекалено.

# 281
  • Пловдив
Може би Милошевица е измислила нещо друго да изскочи от злобата на Мазов  Thinking

# 282
Може би Милошевица е измислила нещо друго да изскочи от злобата на Мазов  Thinking
Пришълецът? Joy

# 283
  • Пловдив
Пришълецът? Joy

че колко му е...като и разбрахме капацитета.Close

# 284
  • Разпиляна във въображението
И Врабчев беше гадняр миналия сезон. Важните хора в "света" на Стаменова не знаеха какво се случва. Мазов не й е никакъв. Ина я пусна в отпуск сама. Като Вяра в друг сезон. Банков мисля предупреди Тасев за нея, но нищо не се случи. Оставиха я, а тя преживяваше неща, които я тласнаха към самоубийство. Тези хора имат нужда от подкрепа, но единственото, което получиха бе да ги оставят. А Банков посъветва Зорница същото - сама да се справи след изнасилването.

А лекарите в болницата никак не са невинни - оперирали са пияни и махмурлии. Да не се правят на светци.

И нещо, което ме подразни в промото - тихото гласче на Христо. Този няма ли най-накрая да вземе да се държи като мъж! Взел си решение, застани зад него.

Общи условия

Активация на акаунт