🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 80

• 28 471
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Разпиляна във въображението
Споко, любовта ще излекува всички!

# 616
Лъжата е едно на ръка. Мен ме притеснява, че почти всички работещи в болницата имат някакви психологични проблеми - или викат, беснеят, карат се с някой, или страдат от любовна мъка, други витаят в облаците илюзорно влюбени , трети са гневни и разочаровани  , направо се заформи един психодиспансер и как се работи при такава атмосфера, не знам .Горките пациенти.

Аз бих ги нарекла по-скоро лични проблеми. То всеки човек си има, няма как. Обаче е притеснително, че повечето си пренасят личните проблеми в работата, викат, беснеят, карат се с някого, както ти казваш (примерно Галя с Петър), вечно са намусени и сърдити и то пред пациентите. Това не е много професионално, влияе зле. Някои не могат да заровят томахавката дори и в операционната поне и сякаш използват момента да си правят сечено (като Лора и Мазов да речем).

# 617
Споко, любовта ще излекува всички!

И аз това чакам, ама то време не остана ,болните са много 😃

Карагьозов можеше да се сецне в операционната докато бъркаше в пациента и какво правим тогава .Направо си е риск да работи с това заболяване .

# 618
Карагьозов можеше да се сецне в операционната докато бъркаше в пациента и какво правим тогава .Направо си е риск да работи с това заболяване .
Te влизат пияни, дрогирани или в абстиненция пък какво остава за Христо дето може да се сецне.Grinning

# 619

Карагьозов може да работи в болницата, а Тони не можеше да работи. Ми не е честно  пък (аз да помрънкам, сега ми се е паднало) Joy

# 620
  • Разпиляна във въображението
Христо едва се държеше в операционната. Поне му стигаха сили да говори с Банков.

# 621
  • София
Христо можеше да получи криза докато шофира и е сам с Пепе и щеше абсолютно безумие да остава сам с него. Глупости на търкалета, даже се ядосвам за колко елементарни ни смятат сценаристите. Всичко се пише за да се стигне до момент на шок и драма, ама как и защо, не е важно.

Иначе спокойно, утре всички ще са се събудили преродени, различни, бели и добри, ще се обичат и подкрепят и заедно ще обединят сили, за да спасят болницата. Отново няма да разберем как ще се стигне до тази метаморфоза, но това не е важно.

# 622
Сега и аз изгледах
Много ясно, че е нормална реакцията на Дарина, то и аз се ядосах. Въпросът е, че Кая, която няма проблемите и опита на Дарина, ще съжали горкичкия невинен доктор и ще го утешава... и той веднага ще хукне. Тъпо.

# 623
Лъжата е едно на ръка. Мен ме притеснява, че почти всички работещи в болницата имат някакви психологични проблеми - или викат, беснеят, карат се с някой, или страдат от любовна мъка, други витаят в облаците илюзорно влюбени , трети са гневни и разочаровани  , направо се заформи един психодиспансер и как се работи при такава атмосфера, не знам .Горките пациенти.

Аз бих ги нарекла по-скоро лични проблеми. То всеки човек си има, няма как. Обаче е притеснително, че повечето си пренасят личните проблеми в работата, викат, беснеят, карат се с някого, както ти казваш (примерно Галя с Петър), вечно са намусени и сърдити и то пред пациентите. Това не е много професионално, влияе зле. Някои не могат да заровят томахавката дори и в операционната поне и сякаш използват момента да си правят сечено (като Лора и Мазов да речем).

Освен, че е изключително непрофесионално, за мен е и много нереалистично.
Да си бяха в свети Кирил, да смижнем за магариите, които правят.
Но в условията на частна болница това е абсурдно да се случва.
Обикновено пациентите отиват там и олекват със стабилни суми, за да бъдат лекувани от известни, доказани професионалисти, а не да гледат шоу тип София ден и нощ на живо.

# 624
" Оживлението"  в темата е показателно за качеството на сезона  .
  Любовта нещо им се е уморила и силно ги заобикаля  .

# 625
Няколко снимки на фенки с Неда и Диана.
https://www.instagram.com/p/BvzYX48A-Hd/?utm_source=ig_share_she … hid=11ppp3hw2e5rc

# 626
Аз пък не разбирам и не приемам поведението на Дарина. Дори да има право, първо разпитва какво е станало, изслушва мъжа си и след това вдига гири и то не пред детето.
Това, че Банков излъга Дарина също не го разбирам. Да речеш, че Христо е натиснал Кая в някой ъгъл, да го покрие, а то...

Може ли Бим бам да дойде поне някоя клюка да разкаже, то се е видяло, че няма какво да нищим. Joy

# 627
изслушва мъжа си и след това вдига гири и то не пред детето.
Това, че Банков излъга Дарина също не го разбирам. Да речеш, че Христо е натиснал Кая в някой ъгъл, да го покрие, а то...

Христо и е бивш мъж и между тях по презумция няма топли чувства, а само търпимост в името на детето, а при критична ситуация със и без това лошото здраве на детето и търпимостта се изчерпа , затова и Дарина изпадна в истерия .
  А Банков излъга за да скрие състоянието на Христо ,защото Дарина нямаше да остави детето ,ако знаеше че се е сецнал.

# 628
Значи са много глупави, ако си мислят, че тази враждебна среда, която се видя, че те не могат да контролират, е полезна за детето.
А може би Пепе наистина не биваше да бъде оставян на Христо. Дисковата херния, особено в острата фаза почти парализира човека, как ще успее да го закара и да се грижи за него?

# 629
  А Банков излъга за да скрие състоянието на Христо ,защото Дарина нямаше да остави детето ,ако знаеше че се е сецнал.
Склонна съм да мисля, че това е причината да излъже.
Моски, предполагам Банков се надяваше, че след инжекцията Христо ще го отпусне и ще може да прибере Пепе у дома без проблем.

Според мен Дарина си изтърва нервите пред детето най-вече, защото видя Кая и Христо заедно в стаята на Пепе. Плюс, че е притеснена за него, което е нормално. И в случая отново го използва като повод, този път обаче да напада Христо, като го направи по възможно най-лошия начин.

Общи условия

Активация на акаунт