🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 80

• 28 431
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • in Wonderland
Супер много ме напряга сериала с историята с Пепе, гледам го отгоре , отгоре, та не разбрах Банков с какво е заразил малкия??? Вирусна пневмония?

# 676
  • София
Разгеле, Магда бе приземена. Малко грубо, но напълно заслужено.  Peace
Никак не лош епизод. Имаше и медицински казус и като цяло по-смислен сценарий. Стана ми жал за семейството с мускулната дистрофия. Ужасно е хем да знаеш, че може да си носител на гена, хем да не знаеш със сигурност, защото не си се изследвал. Изборът е много тежък, особено пък като знаеш, че може да засегне и детето ти. Макар да съм чел (колко е вярно е друг въпрос) как хора с тежки и на практика нелечими болести (автоимунни, рак и от този род) не са се изследвали и са продължавали с оптимизъм живота си в неведение за това което носят. И такива, които след поставена диагноза рухват буквално, сриват се и живеят още по-малко. А казват, че всичко било психология и тръгва от главата. Сигурно са градски легенди де, ама е любопитна тема. Лично за мен правилен избор на майката. Лошото е, че тя знае все пак и това съмнение винаги ще е загнездено в главата и...

# 677
Хахахахахах много се смях през петте минути, в които Банков си мереше температурата. Animal Joy Cat Липсваше само индийската музика за фон

# 678
Банков има вирус, който явно заради отслабения имунитет на Пепе бързо е стигнал до дробовете му.
И тук не разбирам сръдните и кавгите. Разбирам напълно страхът, притеснението, болката за детето. Но всички са абсолютно ирационални и подвластни на емоциите. Банков не знаеше, че е болен, та да внимава с Пепе, с какво, по дяволите е виновен?

# 679
  • София
С нищо не е виновен според мен. В конкретния случай честно казано никой не е виновен, просто съдба. Карма. Но нали драма трябва да има. Все пак тези случаи с Пепе се мултиплицират (ще се нарани нещо и ще го шият и пр.) и разбирам майката защо е толкова ядосана. Нищо, че е голям дразнител като цяло.  Peace

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 21:32 от Diavolo

# 680
Банков има вирус, който явно заради отслабения имунитет на Пепе бързо е стигнал до дробовете му.
Банков също има бактериална инфекция (левкоцитоза+високо црп).

# 681
Що е то ЦРП?

# 682
И сега защо създаваха супер Банков 2-3 епизода, за да го сринат и върнат в първи клас да не използвам друга дума?

Къде е Коко? Да не са го върнали в дома? А Васко няма ли да излиза скоро? МагдЪ тотално изтрещя и ми е много любопитно дали Вачкова още се кефи на ролята, специално написана за нея?

Започвам да се притеснявам за Огнянова, която толкова дълго май никога не е отсъствала. Ако не се появи дори и нарязана след 20-тина минути в другия бълвоч, ще подам сигнал на 112 Oncoming Police Car

# 683
C-реактивен протеин. Aко е повишен, в съчетание и с повишени левкоцити, сочи наличие на бактериална инфекция.
http://www.hapche.bg/izsledvaniya-i-protseduri/crp-c-reaktiven-protein

# 684
А как Банков зарази Пепе, при положение, че детето беше с маска?

# 685
Значи не беше ок и да оперира

# 686
Тя се изхлузи, когато Пепе падна на земята и Банков му кихна в лицето.

# 687
  Направо индийски сериал се получи с драмата около Банков, болестта му и заразяването. Това може да се случи от всеки и със всеки , няма гаранция.

# 688
Црп е С-реактивен протеин - стойностите му показват наличието на инфекция.

Банков не е виновен, но е нормално да се чувства гузно. Всеки на негово място ще бъде.
Христо поне хубаво просто замълча, защото нямаше какво да каже. Нито може да го вини, нито в момента му се иска Банков да му е пред очите.
Много тъпо, че се чудят как да ги скарат.
В промото, доколкото схванах Христо подканя Банков да го удари?!  

# 689
Тя се изхлузи, когато Пепе падна на земята и Банков му кихна в лицето.
Това съм го изпуснала. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт