Математически турнири 1-4 клас. Тема №54

• 84 618
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
За Пловдив още не е започнало записване за Питагор, как така крайният срок да е утре?

# 136
  • София
Как става записването за Питагор - в нашето у-ще няма никаква информация - благодаря предварително за отговора!
Зависи за кой град питате. При нас изтеглянето на декларацията преброява автоматично участие. Ние я изтеглихме и така заявихме участие.

За София се интересувам - видях, че в 1 во, 81 во и 56 то у-ще, но не намирам друга информация.

# 137
 За София - писмо от РУО до директорите на училищата.
В срок до 04.04.2019 г. родителите/настойниците/попечителите, носещи родителска отговорност за учениците от повереното Ви училище, желаещи да участват в състезанието следва да подадат заявление в училището, в което се обучава ученикът(свободен текст) за участие в състезанието и декларация за съгласие за публикуване на резултатите на ученика и личните му данни (трите имена на ученика, училище, клас и населено място). В срок до 05.04.2019 г. следва да изпратите списък с учениците, за които има подадено заявление за участие в състезанието и списък на учениците, за които има подадена декларация за съгласие за публикуване на резултатите(по приложения образец)
Източник - РУО - София

Проверявайте за информация на сайтовете на конкретните РУО и математически гимназии. За всяка област  сроковете и начините на записване са различни.

# 138
А дали това са официалните отговори? И ние сме получили същите отговори, но ако трябва да се завърти шестицата се получава друго.
*blue,

А дали ще Ви е удобно да дадете верните отговори и на останалите задачи?

По спомени на детето:
1. А - 673, 671, 674
    Б - 1469
2. А - 78, Б - няма спомен, а не й се решаваше наново Laughing
3. 80х12=960
4. 1010

Честно казано аз смятам, че отговорът на 2 - Б) подточка е 359, защото никъде не е казано, че картончетата не могат да се обръщат.
Другите отговори май са верни.

# 139
  • Стара Загора
Ето резултатите на ПМС Стара Загора
http://ruobg.com/messages/file_messages_students_24/pms.pdf

# 140
  • София
Здравейте, някой знае ли кога трябва да излязат резултатите от МБГ пролет?

# 141
  • Пловдив
От днес стартира записването за Питагор в Пловдив.
http://www.omg-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … id=61&lang=bg

# 142
Добро утро,
Може ли някой да ми изпрати задачите от "Европейско кенгуру" за 3кл. Мерси Simple Smile anellly@mail.bg

# 143
  • Пловдив
Резултатите от ПМС за Пловдив
https://www.omg-bg.com/files/2018_19/pms_2019-rezultati-publikuvane.pdf

# 144
Добро утро,
Може ли някой да ми изпрати задачите от "Европейско кенгуру" за 3кл. Мерси Simple Smile anellly@mail.bg

Имате поща

# 145
И за Бугас обявиха : „Питагор“ за ученици от IV клас -срок за записване – от 8 до 9 април 2019 г. (включително) Simple Smile Ако някоя мама намери друга година освен 2017 и 2018 от това състезание ,моля да сподели Smiley

# 146
Хубаво би било да се преглеждат поне последните страници на темата.
Здравейте!Търсих задачи от минали години от състезанието Питагор за 4ти клас,но откривам само за 2017 и 2018..Знаете ли къде мога да видя и другите? Благодаря предварително Simple Smile
Дано отговорът ми не е прекалено лаишки, но докато ровех да търся и аз, попаднах на информация, че през 2017 г. е било първото такова състезание...

# 147
  • София
А дали това са официалните отговори? И ние сме получили същите отговори, но ако трябва да се завърти шестицата се получава друго.
*blue,

А дали ще Ви е удобно да дадете верните отговори и на останалите задачи?

По спомени на детето:
1. А - 673, 671, 674
    Б - 1469
3. 80х12=960
4. 1010

Честно казано аз смятам, че отговорът на 2 - Б) подточка е 359, защото никъде не е казано, че картончетата не могат да се обръщат.
Другите отговори май са верни.

Това са отговорите на дете с 26 точки, дали има други официални не знам Simple Smile)

# 148

По спомени на детето:
1. А - 673, 671, 674
    Б - 1469
3. 80х12=960
4. 1010

Отговори мисля, че са верни.

Отговора на 2Б е 207

# 149
  • Пловдив
В сайта на Европейското Кенгуру ми дава грешка , за задачите за 1-ви клас. Някой дали може да ми ги изпрати?

Общи условия

Активация на акаунт