Математически турнири 1-4 клас. Тема №54

• 84 607
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • Бургас
МБГ Пролет - резултати Ребус Варна

http://rebusvarna.com/%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b0%d1%82 … 0%b5%d0%b7%d1%83/

# 107
Е, велики са... децата с декларация за непубликуване на резултата в училищния списък излизаха с "номер" и точки... и си бяха в подредбата, тук виждам тези същите номера, но без точките! Тези деца не са с 0 точки, а участват в класирането, но без имената си! Защо са сложени след нулите и съответно извън класирането? Thinking

# 108
  • София
То пък какво има да се крие резултат  и име на дете и "лични данни" в някакво си състезание. Пише училище, име собствено, име бащино и толкоз. Кой и защо ще крие не ми е ясно,  но хора всякакви де. Нито по-умно ще ми бъде детето , нито по-глупаво като вместо името е някакъв номер там. Нали познавам родителите, ходим заедно по състезания, нали споделяме, и те се питат по между си. Всичко лъсва, няма как.
Това все едно да се запознаят две деца и да не си кажат имената, че било лични данни. Grinning

# 109
  • Пловдив
ВАЖНО ЗА РОДИТЕЛИТЕ НА ЧЕТВЪРТОКЛАСНИЦИ ОТ ПЛОВДИВ!
Здравейте, бих искала да обърна внимание за предстоящо пробно състезание за 4 клас по формата на Питагор, което ще се състои в ОМГ Пловдив на 07.04
В момента тече записване в канцеларията на гимназията. Може би малко родители са разбрали за това. От предни години знам, че е добре децата да направят такова пробно състезание, защото резултатите са придружени с подробна рецензия.
Ето и самото съобщение от сайта на гимназията (т.3):

# 110
То пък какво има да се крие резултат  и име на дете и "лични данни" в някакво си състезание. Пише училище, име собствено, име бащино и толкоз. Кой и защо ще крие не ми е ясно,  но хора всякакви де. Нито по-умно ще ми бъде детето , нито по-глупаво като вместо името е някакъв номер там. Нали познавам родителите, ходим заедно по състезания, нали споделяме, и те се питат по между си. Всичко лъсва, няма как.
Това все едно да се запознаят две деца и да не си кажат имената, че било лични данни. Grinning
Три от децата (от класа на дъщеря ми) в училищния бяха с номера, родителите беснееха, че изрично са заградили (не само подчертали) "ДА се публикува", ходиха при директорката да издирват кой номер е на тяхното дете Grin Сега в общия списък те поне са с имена Simple Smile, ама пък другите "безименни" са без точки Smiling Imp

# 111
  • Пловдив
Много моля, ако някой разполага с отговорите на задачите за 4 кл. от състезание Питагор 2017, да ми ги изпрати или евентуално да каже къде мога да ги намеря.

# 112
  • Пловдив
Тук има задачите от "Питагор" за 2017 г. и 2018 г.
https://klasirane.com/PIT.asp
Публикувани отговори и аз не намерих.

# 113
  • София
От колко часа започва "Питагор"?

# 114
  • Стара Загора
Много моля, ако някой разполага с отговорите на задачите за 4 кл. от състезание Питагор 2017, да ми ги изпрати или евентуално да каже къде мога да ги намеря.

1-Г;   2-Б;   3-В;   4-Б;   5-А;   6-Г;   7-Г;   8-В;   9-А;   10-А; 11-10; 12-654; 13-16:34; 14-9; 15-25; 16-30 мин; 17 А-72; 17Б-754; 17В-жълто

# 115
  • Пловдив
kokovi4, благодаря много! Flowers Cherry Blossom

# 116
  • Бургас
Знаете ли кога ще се публикува класирането на МБГ Пролет?

# 117
Здравейте!
Някой да разполага случайно с отговорите на задачите от състезанието Питагор 2018 за 4 клас?

# 118
Да, шеста страница на тази тема.

На 16 задача условието е грешно.

Здравейте, има ли някой идея къде мога да намеря отговорите на състезанието питагор от 2018? Ще съм много благодарна.

# 119
Да, шеста страница на тази тема.

На 16 задача условието е грешно.

Здравейте, има ли някой идея къде мога да намеря отговорите на състезанието питагор от 2018? Ще съм много благодарна.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт