Математически турнири 1-4 клас. Тема №54

• 84 658
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
1) На ВМС (1 клас) знаете ли, дали има бланка за отговорите или се огражда/пише директно на листа?
2) Могат ли да си носят лист за чернова?
3) Проблем ли е, ако драскат на листа със задачите с временни сметки/схеми?
4) С химикал ли се пише или молив?

# 181
  • Варна
Резултати ПМС Варна:
http://ruo-varna.bg/images/files/2019/Prot_PMS_4.pdf

# 182
Великденски елипсоид и ВМС едно и също състезание ли е?

# 183
Не. Ако не се лъжа, Великденски елипсоид е състезание на СМБ - Стара Загора.

# 184
  • Кърджали
Аз се изнервям че още няма публикувани резултати от ЕК в града ни /Кърджали/.
Дъщеря ми се записа за ВМС, та и на него ще ходи. Малко натоварена ще и е другата седмица, ама така се получава.

# 185
Точно затова питам, защото сме от Стара Загора и преди няколко години, при нас спря да се провежда ВМС, като го заместиха с Великденски елипсоид ( секция СМБ- Стара Загора).

# 186
Точно затова питам, защото сме от Стара Загора и преди няколко години, при нас спря да се провежда ВМС, като го заместиха с Великденски елипсоид ( секция СМБ- Стара Загора).
Сега вече разбирам защо състезанието за допълнителни квоти на МБГ съвпада с ВМС.

# 187
  • София
Сега вече разбирам защо състезанието за допълнителни квоти на МБГ съвпада с ВМС.
Аз не разбрах защо. Не че ми е важно, но ми стана любопитно.

# 188
Здравейте! Някой има ли информация за Бургас, ще се провежда ли Великденското математическо състезание и къде? Не намирам никакво инфо Sad

# 189
  • Бургас
Здравейте! Някой има ли информация за Бургас, ще се провежда ли Великденското математическо състезание и къде? Не намирам никакво инфо Sad
Предполагам, че домакините ще са същите, които бяха и на Коледното състезание. Един от тях е ОУ Коджакафалията. Мисля, че още две училища бяха. Скоро трябва да качат някаква информация на сайтовете си.

# 190
Ако някой разполага със задачите от финал 2017 и 2018 на МБГ, може ли да ми ги изпрати ( 2 клас)? Мерси!

# 191
Питагор - София-град
Не обръщайте внимание на заглавието.

# 192
Предполагам, че домакините ще са същите, които бяха и на Коледното състезание. Един от тях е ОУ Коджакафалията. Мисля, че още две училища бяха. Скоро трябва да качат някаква информация на сайтовете си.

Благодаря! И аз предполагам Коджакафалията, но още няма никаква информация.
Предните години, когато се провеждаше в Братя Миладинови качваха рано информация.

# 193
Здравейте, как и къде ще се записват децата за Великденско мат.състезание? Има ли такса за участие? Къде се провежда в София? Не намирам информация в интернет.
Благодаря

# 194
  • София
Здравейте, как и къде ще се записват децата за Великденско мат.състезание? Има ли такса за участие? Къде се провежда в София? Не намирам информация в интернет.
Благодаря
http://iztok-smb.com

Общи условия

Активация на акаунт