Какво повече НЯМА да купя - 15

• 97 769
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
От там съм взимала сладолед на клечка с бадеми и не е бил никак лош, а аз по принцип не обичам сладолед. Familia съм яла преди години и ми беше гаден.

# 541
  • offshore & overseas
Сладоледите на Нестле за мен са приемливи на вкус, но никога няма да купя на Алгида - много точно им пасва определението „подсладена вода“, че и боядисана на всичкото отгоре.
От Лидл досега лош сладолед не съм купувала. Любимият ми е бурбонската ванилия.
На Изида също са хубави, ама не кутиите.

# 542
  • Стара Загора
Аз харесвам сладоледите на ЛИДЛ - и тези на клечка, и в кутия, и тези на клечка, които са по няколко броя в кутия. Скоро обаче имаше промоция на няколко вида в кутия и единия, който взех, беше с орехи - не ни допадна вкъщи, орехите в сладоледа стават едни меки, овлажнени.
На Familia също ги харесвам.

Сега се сещам за сладолед Colosseo с какао, който купих миналата седмица на промоция от Кауфланд - не знам партидата ли беше кофти, но нямаше нищо общо със същия сладолед, купуван примерно миналата година. Опаковката е сменена, преди беше бежово-жълта на цвят, сега беше бяла, цветът на сладоледа беше странен, консистенцията и вкусът също. 

# 543
Много са добри салдоледите на косъм и повечето нямат палмова мазнина.

# 544

На косъм ли?

# 545
  • оттам, откъдето започва България
И аз не го разбрах това, но чакам да уточни.

# 546
Боже ,на Лидъл,имам предвид,изобщо не знам как съм изчаткала на косъм ,сори за недоразумението ...

# 547
Купих си от Лидл сладолед с вкус на крем брюле от френската седмица и беше уникален, много ми хареса. Един път съм купувала от Кауфланд сладоледа на Колосео и въобще не ми хареса, не помислих да го взема втори път

# 548
Филе Елена от Кауфланд - всеки път е с различно качество и вкус!
Повече не ми се рискува за момента, ще изчакам няколко месеца.

# 549
Филе Елена от Кауфланд - всеки път е с различно качество и вкус!
Повече не ми се рискува за момента, ще изчакам няколко месеца.

И като ти го насипят, пипайки го с ръкавиците, с които продават суровото месо, въобще не знаеш какви допълнителни екстри ще си отнесеш у вас

# 550
Аз им бях връщала на Кауфланд едно филе Елена, закупено от щанда. Наистина не знаеш на какво ще попаднеш.

# 551
  • София
А всеки път една и съща марка ли взимате? Защото на щанда май всяка седмица сменят марките с актуалната промоционална.

# 552
Не, явно не е всеки път едно и също.

# 553
  • out of space
Мицеларна вода Mixa Anti-Imperfection - съжалявам, ще я купих и нямам търпение да я изразходя, че не ми се хвърля Angry Не чисти добре грима и е неприятно, когато влезе в очите. Години наред ползвам на Nivea и кой дявол ме накара да купя на Mixa не знам ..
Паста за зъби Sensodyne Rapid - Боляха ме зъбите от нея няколко дни и станаха свръх чувствителни
Вода за уста на DM Dontodent Sensitive - мирише отвратително и вкуса и е същия, изхвърлих я директно Triumph и пастата  за зъби от същата серия е гадна
Спрея на Balea за обем, не пазя бутилката, но беше една малка лилава - много омазнява корените
Засега за това се сещам 🤔

Мицеларната на Микса и аз съм на мнение, че не струва, но дневния им крем е супер.

Основно взимам мицеларна на Нивеа и съм доволна, с изключение на новата разновидност със зелен чай- жестоко ми щипе на очите.

Да похваля сибирската паста за зъби от Берьозка- уникална е, но пък е 10 кинта...

# 554
Кое й е уникалното, какво прави? Цената не е чак толкова стряскаща. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт