Какво повече НЯМА да купя - 15

• 97 776
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Никога няма да купя от Родопа милк

# 526
  • пак там
Козе кисело мляко на Маджаров - 3%. Доста воднисто за вкуса ми.

Не съм го пробвала млякото (както в последно време и нищо на Маджаров), но козето мляко по принцип е по-малко маслено от кравето и е възможно да стои по-воднисто.

# 527
  • София
Likeawind, някакви с кератиново покритие, беше на промоция в емаг, те наскоро на сайта имаха добри промоции, следи темата за преса за коса, там препоръчват момичетата модели постоянно.

# 528
Мицеларна вода Mixa Anti-Imperfection - съжалявам, ще я купих и нямам търпение да я изразходя, че не ми се хвърля Angry Не чисти добре грима и е неприятно, когато влезе в очите. Години наред ползвам на Nivea и кой дявол ме накара да купя на Mixa не знам ..
Паста за зъби Sensodyne Rapid - Боляха ме зъбите от нея няколко дни и станаха свръх чувствителни
Вода за уста на DM Dontodent Sensitive - мирише отвратително и вкуса и е същия, изхвърлих я директно Triumph и пастата  за зъби от същата серия е гадна
Спрея на Balea за обем, не пазя бутилката, но беше една малка лилава - много омазнява корените
Засега за това се сещам 🤔

# 529
Сладолед от лидл.
Никога повече.
Разбрах го днес,когато купих кутия най-обикновен шоколадов на Фамилия,еми той е един милион пъти по-вкусен от тези в лидл.
Чак ме е яд.
Аз пък сладолед Фамилия никога повече няма да купя.В последния дето купих имаше малки парчета метал Wink

# 530
Отказахте ме да си купя доста неща! Anguished
Маска за коса на Гарниер, ужасно ми сплесква косата, първият път си помислих, че не съм я измила добре, но уви не е така!

# 531
  • ...живея на последния етаж...
Сладолед от лидл.
Никога повече.
Разбрах го днес,когато купих кутия най-обикновен шоколадов на Фамилия,еми той е един милион пъти по-вкусен от тези в лидл.
Чак ме е яд.
Аз пък сладолед Фамилия никога повече няма да купя.В последния дето купих имаше малки парчета метал Wink

От години ядем сладолед само от Лидъл, и  съм изумена, че точно Фамилията е по-хубав. При всеки човек вкусовите предпочитания са различни. Имам много познати, които ме убеждават, че маргаринът е по-вкусен от маслото, но аз хич не им вярвам.

# 532
Ами по-вкусен е Фамилия-та,плътен,по-сладък,има вкус,този от лидл все едно ям подсладена вода.

# 533
Имам официален отговор от Дрогерии Лили, че ще проучат нещата сериозно с машите на Ремингтън и ще получа отново отговор. Ще почакам, междувременно ще върна моята и ще се боря да ги изтеглят въобще от продажба, защото са вредни за косата.

# 534
Всеки има различен вкус, аз също на харесвам сладоледа на Лидл.

# 535
В Лидл се продават няколко вида сладолед /в постоянния асортимент/ и то от различни марки.
Кой от всичките видове и модели е заклеймен?

# 536
Поне 4 вида опитах и не смятам да продължавам с опитите Grinning
Особено щом има далеч по-вкусни алтернативи.

# 537
Всичко е въпрос на личен вкус.

# 538
Браво densi. Дерзай смело по въпроса. Че са ни налазили всякакви боклукчави стоки.  Вчера купих съвсем малка касеролка от Джъмбо. Една доста ниска цена/4.99 лева/. Просто никъде не предлагат толкова мънички/ако пък някой е виждал другаде на качествена марка да свирне /. Е, още на първо ползване е надрана, макар че внимавах много. То не излезе еднодневка, а стока само за едно ползване, щото я изхвърлих веднага.

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 16:22 от kriakla

# 539
Стига сте клепали сладоледа на Лидъл. От там купувам троен шоколад, и винаги е бил уникален. Жалко, че сега съм на режим и не мога да омета една кутия.

Общи условия

Активация на акаунт