Какво повече НЯМА да купя - 15

• 97 789
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Мен, ако ме питате, то изобщо 3в1 е ужасно, на която и марка да е. Някаква химия пълна с химична сладост. Жива, ( всъщност добре консервирана) отрова. Не, че не съм купувала понякога или не съм пила, но преди време като зачетох състава, направо се ужасих и вече изобщо не посягам към такива гадости, отделно, че е безумно сладко.
Направи си едно хубаво инстантно кафе с прясно мляко, малко захар/мед, ако обичаш сладко, сто пъти по добре е.
Дори и с подсладител и сухо мляко да се направи, пак няма да е толкова отровно, колкото готовото дето е набъкано с какво ли не.
Точно и аз това си мислех ,ама ме мързеше да го напиша-голям булшет е това 3 в 1 ,пробутано с много захар и суха сметана от палмово масло Weary ,пък и  не се знае нес кафето какво е .По принцип пия само еспресо,но за протеина съм си взела страхотно нес на Давидоф и го джуркам в блендъра с кокосово мляко и лед -става като нещо за много кинти от старбакса .

# 511
Идвам да споделя разочарованието си от Лили ,от много време съм техен клиент,купувам предимно козметика,събрах точки и си взех от промоцията уреда за къдрици на Ремингтон.В последствие се оказа пълен боклук,защипва косата ,дава ерор и косата започва да гори вътре Rage няма никакъв начин да я освободиш освен да дърпаш и да я скъсаш,след два дена зор реших като бял човек ,да я върна без драма ...в магазина разбирам от служителката,че е имало и др.рекламации със същите оплаквания,беше много мила в интерес на истината,но каза ,че трябвало да съгласува рекламацията с доставчика -след разговор по телефона ми съобщи ,че щял да дойде представител на др.ден да констатира повредата и да им разреши да ми върнат парите,защото той им определял политиката.Казах им ,че по закон нямат право на такива договорки ,но реших да изчакам спокойно до др.ден =от тогава минаха 4 дена в размотаване и подаване на пасове от оператори ,служители и доставчици.Вече не ми е за парите ,а за обидата от неадекватното обслужване .На всичкото отгоре в деня ,когато оставих пресата  за връщане купих добавки и козметика за 60 лв.Надявам се този пост да стигне до повече хора малоумници от Лили.Пресата за къдрици на Ремингтън е боклук и е опасна .Обслужването и политиката за рекламация на Лили е неадекватна и незаконна.Ще купувам уреди за коса ,само от лидъл,както до сега ,работят перфектно и можеш да ги върнеш по всяко време без обяснения и нерви.
Същата работа и с мен. Въобще не си правих труда да я връщам, ще я изхвърля директно. Попитах, но в друг магазин  и там ми обясниха тези врътки и чакане.

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 11:53 от densi

# 512
Aбе как няма да я върнеш,няма да оставяме да им се размине на тези нещастници,аз вече пуснах жалба и при потребителите ,бой до дупка ,да се научат да не си  продават боклуците и след това да наглеят.

# 513
Преди няколко месеца направиха много силна реклана на новата черна маска на Garnier. Ефекта би трябвало да е лепкав, да засъхва на лицето и след това, като я отлепиш да изважда някаква част от черните точки и да отлепя мъртвата кожа. ДА.... ама НЕ....! Изръсих се с близо 15 лева за този боклук, който не прави нищио, вместо да си правя активен въглен с желатин, което е много по-добро!

Не се лъжете да си давате парите за глупости за нещо, което можете да си направите вкъщи и то много по-евтино и ефикасно!

# 514
Току що се свързах с централа на Лили и написах мейл с подробни обяснения за дефектната маша и нещата, които причинява тя. Предупредих ги да разгледат случая подробно и внимателно и да я изтеглят от продажба веднага, защото иначе ще се разшуми и ще се подадат жалби. Мислех, да я хвърля, но подтикната от вас ще търся справедливост.

# 515
Шампoани и балсами от The body shop (всичките)- ужасни са, не измиват добре, не се нанасят ок, балсамът няма нищо общо с действителността, предизвикват пърхот и косата мазнее и е мръсна след 2 дни (аз съм с изключително суха коса). Не знам какво слагат в тях, но не бих си взела пак.

# 516
Току що се свързах с централа на Лили и написах мейл с подробни обяснения за дефектната маша и нещата, които причинява тя. Предупредих ги да разгледат случая подробно и внимателно и да я изтеглят от продажба веднага, защото иначе ще се разшуми и ще се подадат жалби. Мислех, да я хвърля, но подтикната от вас ще търся справедливост.

Лили изобщо не се вълнуват от жалби на клиенти. Отговорите са им бланкетни и аз изобщо не влизам да им купувам буклуците.

# 517
Вълнуват се къде ще бъде пусната жалбата. А тя няма да е до Лили определено.

# 518
Браво Денси! Аз вече метнах една жалба в КЗП онлайн,заведена е и мога онлайн да следя прогреса,не ми е за 1ви път и ефект винаги има.На Лили може и да не им дреме за жалби до централа ,но им дреме от лош пи ар и намалени приходи,защото точно това получават от коментарите от недоволно клиенти и това остава дъъъълго време в интернет,аз каквото и да купувам чуквам първо мамата за мнения ,ничие нахалство и безочливост няма да остане неотразено Rolling Eyes   така и така много добре знаят ,че пресите са боклук да бяха върнали парите на хората и изтеглили модела .

# 519
Здравейте! Преди да родя купихме доста неща на марката Bebe confort, по съвет на жената, която ни помагаше в избора... ужасни боклуци, наистина много, ама много съжалявам, че дадохме една камара пари за тази тъпа марка, после се наложи да купуваме всичко на ново. Това, което взехме на Bebe confort - стерилизатор, нагревател, шишета, Стойка за ваничка, термометър за стая, биберони. Нищо от тези неща не ни свърши работа! Исках да се върна в Baby life и да и хвърля в лицето всички тея неща, където ни ги пробута. Наистина не си купувайте нищо на тази марка

# 520
  • Буркина Фасо
мисля да не купувам всичко, което в името на продукта съдържа БИО.  Laughing

# 521
  • София
Определено няма да купя повече намалени филета от витрината на Кауфланд Simple Smile

# 522
  • оттам, откъдето започва България
Козе кисело мляко на Маджаров - 3%. Доста воднисто за вкуса ми.

# 523
Сладолед от лидл.
Никога повече.
Разбрах го днес,когато купих кутия най-обикновен шоколадов на Фамилия,еми той е един милион пъти по-вкусен от тези в лидл.
Чак ме е яд.

# 524
  • София
Кисело мляко Clever 3,6%. Водниста каша, нямаща нищо общо с кисело мляко нито на вкус, нито на аромат, нито на консистенция.

Общи условия

Активация на акаунт