Какво повече НЯМА да купя - 15

• 97 999
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
С Рафаело поне един зъб счупен всеки път.
И вкуса не е нищо особено.
Фереро все едно са направени от вода и какао,пълна гадост.

# 196
  • софия
ехаа за едно и също ли рафаело говорим - вкус на вода, счупени зъби.....ям ги от малко дете като маниак, един 'сбъркан' бонбон не съм намирала

# 197
  • София
ехаа за едно и също ли рафаело говорим - вкус на вода, счупени зъби.....ям ги от малко дете като маниак, един 'сбъркан' бонбон не съм намирала
За Фереро беше изказването за вкус на вода Simple Smile
Бонбонена - това ги вълнува хората, какво да се прави.

По темата - такава маска няма да си взема повече. Кожата ми се омазнява все едно я поливам с олио след тази маска.
Скрит текст:

# 198
Рафаело,Тофифи,Фереро и боклуци на Рошен-това ми е черният списък.

# 199
Рошен оглавява и моя черен списък.
С колеги се шегувахме, че консумирайки шоколадчетата, с които зареждат автомата на етажа (Рошен), след време може да започнем да светим в тъмното. Wink

# 200
Последно се подлъгах и си взех някакво УЖ кексче с пълнеж с вкус на лайм,беше страшен ужас!
Опаковките много лъжат.
А като го отвориш...
И опиташ...

# 201
  • Sofia
Тези гъби за съдове за нищо не стават

# 202
Тези гъби за съдове за нищо не стават

Откъде ги купихте?

# 203
  • Sofia
Т-маркет

# 204
  • Пловдив
Стават за украса на опашка  Joy.

# 205
  • Sofia
И като се заплете,няма махане Grinning ,само с ножица

# 206
нищо на алтея ограникс с изключение на флоралните им води - висока цена, уж прекрасни съставки, но нищо, съвсем нищо не успя да ми пасне на кожата

# 207
нищо на алтея ограникс с изключение на флоралните им води - висока цена, уж прекрасни съставки, но нищо, съвсем нищо не успя да ми пасне на кожата

е, на вас не ви пасват, иначе продуктите им са чудесни.

# 208

е, на вас не ви пасват, иначе продуктите им са чудесни.

темата е "Какво повече НЯМА да купя"
нека са чудесни за вас, но за мен не струват - и съм написала защо

# 209
в темата се и коментира, за да добият другите потребители представа за определен продукт.
това, че на вас нещо не ви пасва, е основание да не го купите отново, но не и да си вадите генерални заключения, че продуктите не струват. с това заблуждавате другите, защото качеството на алтея е на ниво.

Общи условия

Активация на акаунт