Какво повече НЯМА да купя - 15

• 97 967
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
7 лв за 250 г?!? Аз предпочитам да си купя продуктите и сама да го направя. Като ще си спестя да плащам за буркани и опаковка;)
Да, за тези, които ядат по много течен шоколад не е изгодно, но аз съм си заредила от промоция на -50% 4 буркана и ми стигат за година.

# 241
  • София
Течен шоколад да правя, хляб да меся и да пека, да изкарвам зеленчуци и плодове, да гледам кокошки, прасета и телета. И трябва да напусна работа, за да се занимавам със земеделие, животновъдство и домакинстване. То е ясно, че домашното е най-добро.

Вкъщи рядко консумираме течен шоколад и купувам този на "Линд" - добър състав за не много ниска цена, но това е положението.

# 242
  • София
Гледах в ютюб как се прави натурален шоколад. Лешници, какао, масло и прясно мляко. В блендера. С по-едри частички е супер!

Така го правех, когато в БГ въобще нямаше такъв.

# 243
Да, понякога ми се иска просто да имам време да полежа, да почета, да дишам... Не да правя поредната бърканица.

Линд, за съжаление, не е с добър състав. Има по-чисти шоколади на сравнима с Линд цена.

# 244
  • София
Да, понякога ми се иска просто да имам време да полежа, да почета, да дишам... Не да правя поредната бърканица.

Скрит текст:
Линд, за съжаление, не е с добър състав. Има по-чисти шоколади на сравнима с Линд цена.
Да, и това. Все пак сме хора, четем, ходим на концерти, на театър. Не сме родени в кухнята пред печката.

Не съм гледала състава на "Линд" с подробности, но ние така или иначе консумираме рядко течен шоколад.

# 245
  • София
Присъединявам се към мнението на missence - не мога да седна да правя всичко. Към момента само течният шоколад на Линд ми допада. Нутела е нещо, към което не бих посегнала и с пистолет, опрян в челото. Към марките на отделните вериги винаги имам едно на ум.
Орео за мен спадат към списъка, в който е Нутела, заедно с всичките му там Сникърси, Марс, Баунти и прочее. Няма такъв накъртващ вкус...

# 246
Шоколад Lindt няма да купя никога повече. Първият път, когато купих беше в Испания, изядох 3-4 парченца и получих болки в стомаха. Помислих, че е някаква случайност... Вторият път, купих от България същия шоколад и пак спазми. После прочетох, че е пълен с токсични съставки, някъде беше в черните списъци в интернет. Голяма цена, голямо нещо, но има много по-добри шоколади и като цена, и като състав!

# 247
  • София
Никога не съм имала проблем с "Линд", но споменах вече, че консумираме рядко у нас. Аз напр. не харесвам млечен шоколад (в синята опаковка), Roshen, Милка, Своге и подобни. Явно е до вкус.

Casa Kakau не са лоши. Онзи ден взех какао на марката. Да видим, дали ще съм доволна. Chocolat Stella SA съм купувала. Също не са лоши (поне на вкус).

# 248
  • София
Извара Олимпус - неестествено бяла, лепкава смес. Нямам йод у дома, за да я проверя за нишесте.

# 249
  • София

Мокри кърпички за почистване на мебели. За нищо не стават и изсъхнаха супер бързо.

# 250
  • оттам, откъдето започва България
От тези кърпи и аз не съм доволна. На Пронто съм ползвала и са перфектни.

# 251
Извара Олимпус - неестествено бяла, лепкава смес. Нямам йод у дома, за да я проверя за нишесте.
  Как се прави проверката с йод?

# 252
  • оттам, откъдето започва България
Ето как: https://www.obekti.bg/chovek/razberete-dali-v-kiseloto-vi-mlyako … ozi-domashen-test

# 253
Аз повече няма да купя обувки от онлайн магазин Калапод!!! Много некоректен търговец!!! Поръчах обувки от разпродажба на 15.05.2019 г. Пристигнаха на 17.05.2019 г. Много бързо наистина!!! Но от четири чифта само един ми стана! Другите ми бяха голями! И оттук се почна одисеята ми. Попълних електронния формуляр за връщане, качен на сайта им. След което написах и електронно писмо на посочения имейл адрес, за да ги уведомя за желанието ми да върна обувките. Получих след 30 минути отговор да се свържа с тях на телефонен номер. Почнах да звъня, но след автоматичния анонс никой не се обаждаше. Това продължи целия ден на 20.05.2019 г. На следващия ден положението беше същото. Писах отново имейл, че на посочения телефон няма никой. Получих отговор, че заради разпродажбите всички оператори са заети и да опитам отново. Опитвах, но уви безуспешно. Разбрах, че съм измамена. Обадих се и на куриера, който е доставил обувките Рапидо. Те ми отказаха, куриер да дойде да вземе обувките. Адресът, който беше на пратката бил техния адрес в гр. Русе. Да звъня на Калапод за точен адрес за връщане. Но няма кой да вдигне телефона? !? Получава се омагьосан кръг!!! Писах и на комисия за защита на потребителите, но няма отговор за сега на подадения сигнал. Призовавам всички хора, които четат моя пост, повярвайте ми и за да си спестите нервите , които изхабих и обидата, която преживях да не купувате от този сайт никога!!!! Калапод са измамници и мошеници!!!

# 254
  • София
Аз повече няма да купя обувки от онлайн магазин Калапод!!! Много некоректен търговец!!! Поръчах обувки от разпродажба на 15.05.2019 г. Пристигнаха на 17.05.2019 г. Много бързо наистина!!! Но от четири чифта само един ми стана! Другите ми бяха голями! И оттук се почна одисеята ми. Попълних електронния формуляр за връщане, качен на сайта им. След което написах и електронно писмо на посочения имейл адрес, за да ги уведомя за желанието ми да върна обувките. Получих след 30 минути отговор да се свържа с тях на телефонен номер. Почнах да звъня, но след автоматичния анонс никой не се обаждаше. Това продължи целия ден на 20.05.2019 г. На следващия ден положението беше същото. Писах отново имейл, че на посочения телефон няма никой. Получих отговор, че заради разпродажбите всички оператори са заети и да опитам отново. Опитвах, но уви безуспешно. Разбрах, че съм измамена. Обадих се и на куриера, който е доставил обувките Рапидо. Те ми отказаха, куриер да дойде да вземе обувките. Адресът, който беше на пратката бил техния адрес в гр. Русе. Да звъня на Калапод за точен адрес за връщане. Но няма кой да вдигне телефона? !? Получава се омагьосан кръг!!! Писах и на комисия за защита на потребителите, но няма отговор за сега на подадения сигнал. Призовавам всички хора, които четат моя пост, повярвайте ми и за да си спестите нервите , които изхабих и обидата, която преживях да не купувате от този сайт никога!!!! Калапод са измамници и мошеници!!!

Наистина "намирисват" - в сайта има някакъв адрес, който обаче е като превеждан с Translator. Телефонът, от друга страна, е със софийски код... И аз не бих им се доверила.

Общи условия

Активация на акаунт