С какво ви дразнят свекървите - тема 108

• 38 974
  • 795
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Значи, ако правилно съм разбрала, мъжът на Зло, е изкарал празниците основно с мама, вместо с жена си /демек със Зло/??? И това вероятно не е първия празник прекаран така. За коледните празници няма да питам къде е бил Close В тази ситуация, ако бях на мястото на зло, бих го попитала съвсем кратко и ясно, какво прави с мен, след като в почивките си предпочита да ме з@еб* и да си ги кара с мама? Съвсем сериозно, не е нормално поведение на възрастен индивид с половинка до себе си. Да съчетава нещата - да, ама едното за сметка на другото не ми е ок.

# 721
Значи, тя си е избрала хубав човек, по нейните думи, откак бил с нея - променил се, но мама все  го тегли надолу. И в крайна сметка - с него и без него й било все тая. Той как се чувства в действителност - не е дошъл да ни каже.
Темата да върви, това е важно Simple Smile

# 722
  • при късмета
Никой не е казал, че мама го тегли надолу, а че го тегли към себе си. Това са различни неща

# 723
  • Fort Worth, TX
Аз вчера поканих моите да дойдат вкъщи да преспят, ама не дойдоха.Не че ми е домъчняло.Предния път като имахме лошо време те сами си казаха, че ще дойдат при следващо такова.Вчера бяхме под торнадоуарнинг два пъти.Сирени, телефони вият в един глас.Тука бурите са меко казано злобни по това време.Всяка една е способна да произведе голям град и торнадо.Довечера се очаква и по-страшна, та може и да имам гости.Иначе всчко е наред.От разстояние много се обичаме със снаха ми.

# 724
  • София
Аз вчера поканих моите да дойдат вкъщи да преспят, ама не дойдоха.Не че ми е домъчняло.Предния път като имахме лошо време те сами си казаха, че ще дойдат при следващо такова.Вчера бяхме под торнадоуарнинг два пъти.Сирени, телефони вият в един глас.Тука бурите са меко казано злобни по това време.Всяка една е способна да произведе голям град и торнадо.Довечера се очаква и по-страшна, та може и да имам гости.Иначе всчко е наред.От разстояние много се обичаме със снаха ми.
Правилно ли разбрах, че ги каниш у вас преди предстоящо много лошо метеорологично време, за да са у вас по време на торнадота и бури? Каква е причината?

# 725
  • Mediterraneo
Зло, сори, ама да твърдиш, че познаваш човека до себе си, без да си го "наблюдавала в семейна среда" говори само колко малко познаваш изобщо отношенията в една връзка!
Няма как да не знаеш точната причина защо прави това или онова, ако наистина го познаваш. По- скоро приемам, че тепърва ви предстои опознаване( съжалявам, не знам от колко време сте заедно), но дори мен ММ понякога ме изненадва, а сме заедно от 25 години, знам му и кътните зъби, дет се вика.

# 726
Сега се сетих как бившият ми изобщо не искаше да се мръдне да ме откара на 200 км до свеката, когато им помагах на ТЯХ, пътувах с рейсове, във виелици и всичко.Спях там, по техни проблемации. Разправяше ми- ти си обещала, ти се оправяй. Веднъж закъсах с автобуса посред зима на Витиня, този ми звъни, чул по новините и се подиграва.
Радвам се, че ти е бивш. Услугите към свекърите ги обещава моя мъж, така че той си поема инициативата. Същото е при    мен с моите родители.

# 727
  • Fort Worth, TX
Те нямат гараж нито навес за колата
Падне ли голяма градушка прави мазало.Без кола си заникъде на другия ден.Отделно до нас има много големи обществени сгради където може да избягаме.Не си мислете, че е шега работа.Отдавна се каня, но май ще инвестирам в подземен шелтър.Това е почти го реших.

# 728
  • при късмета
Креми, обаждай се по-често докато отминат торнадата при вас.

# 729
  • France
Зло, на твое място просто ще му кажа, че бидейки голямо момче, съзнателно решило да бъде шофьор, да не се оплаква на другия ден, че е уморен. Защо ще ме натоварва мен, че ТОЙ решил да се съгласи да бъде превозвач. Да си страда мълчаливо от последствията на НЕГОВОТО решение.

# 730
  • София
О, ММ вчера беше скокнал преди 8 да кара мама на село, защото колата им е повредена. Съответно преди това по телефона е изслушал пространните жалби на баща си, веднъж пък свеки направо го беше обвинила, че им е продал скапана кола (защото тя беше на ММ, той им я даде, а те на него - пари за друга). Баш ММ да обвиниш, че не се грижи за колата си, е меко казано смешно, но тя пердаши каквото й е на устата.
Свекър ми през юли прави 80, смятам, че е време да се кротнат и двамата, а не всяка седмица да шофира 85 км до София и обратно. Не е много, но и годините не са малко, въпреки чудесната му кондиция.
И великите агнета... ОМГ, тия хора не се ли наядоха на агнешко, докато бащата на свекър ми беше жив. ММ им взе едно, такова тлъсто се оказа, че изхвърлих 2/3 от бутчето.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 13:18 от Cuckoo

# 731
Ох, оставете я Зло пък сега, малко са й нейните драми на главата, само вие й липсвате да начуквате канче. Опасни сте, ей.
Верно хейтърски форум.

# 732
  • София
Ми, аз моя не го познавах в семейната му среда, пък вече сумайти години сме заедно. Майка му в началото не ни хареса компанията, щото сме "ѝ го взимали", пък мен- още не ме харесва Simple Smile
Зло, ако тези развозваници са веднъж годишно- полагат ѝ се (и се наслади на спокойствието) Simple Smile А и таман си омръзват... Ако са по- честичко, покажи му какво е изпуснал с теб.

# 733
Тук много често чета как им е странно видиш ли как така можеш да си вземеш мъж без да харесваш свекървата. Ама нали тя го е гледала, бре.
Ами аз пък лично също се различавам много от майка си. Хич не приличам на нея, с чепат и остър характер е. Ако беше свекърва щеше да счупи рекорда. Просто мрънка, иска да е на нейното и това е. Много ми е странно това. Всеки е отделен индивид със своя си характер и особености.

# 734
О, не, драга, далеч не става въпрос за това. Насила никой не може да бъде харесван - нито свекърва, нито обаче и снаха, та няма защо последната да се напъва да заема мястото на мама. Говорим си за семейни отношения, родители - деца, в които снахата решава, че й се полага да се намесва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт