С какво ви дразнят свекървите - тема 108

• 39 712
  • 795
  •   1
Отговори
# 75
  • при късмета
Ох, Хепи, и твоята не е лесна. Не разбирам как ще гониш някого и няма да има ефект и той не разбирал. Ако някоя баба каже такова неща за детето ми, това, че няма да го види ще е най-незначителната последица. Ще направи така, че сина ѝ да избира дали да вижда детето си и жена си или майка си. И ще държа да подчертая, че тя ще е причина друг да прави такъв избор. Защото дори името ѝ няма да се споменава вкъщи, и дори на улицата да я видя умряла, просто ще я прескоча и ще продължа.
А вие се нагаждате по номерата на два чифта родители. Направо не разбирам защо го правите, ама вие си знаете. Аз бих постъпила по друг начин

# 76
То да се забавляваш хубаво, ама аман от плоски пързалки. Да се постарае малко. А  че някои вярват на глупостите й, тяхна си работа.

# 77
Оо, това беше преди 13 години Wink
Дадох го като пример. Реагиране, думи, ситуации...аналогични на соколицата Wink
Реагира, имало е известно време, в което не сме се виждали, но и това не е ок, при положение, че мъжът ми си е близък с нея, или поне си държи много на нея, с всичките й простотии и т.н. Отминало е. Разбрали сме се.
Но роднините могат много да те наранят
То бебето тогава и каката не разбираха Wink На мен ми стана смешно, но синът й беше потресен. Но всяко зло за добро, това е бил пореден случай, който ни е сплотил с мъжът ми и е очертал отношенията в семейството.

# 78
Но всяко зло за добро, това е бил пореден случай, който ни е сплотил с мъжът ми и е очертал отношенията в семейството.

Ей това е истината! Когато двама души са се "намерили", всяка намеса /пък било то от и родители/, единствено може да ги сплоти още повече. При нас ситуацията е подобна. Не могат като че ли да проумеят, че поведението им рефлектира отрицателно върху самите тях, защото разочароват собствения си син и по този начин се дистанцира от тях.

# 79
  • при късмета
Точно защото с мъжа ти сте на една позиция, затова ми е чудно, не за друго. Мъжете реагират различно и съм наясно с това. Колкото и да съм близка с майка ми, ако ушите ми чуят подобно нещо, ще си преразгледам позицията, няма да съм само втрещена, без никаква реакция. А децата е ясно, че няма как да са го разбрали, но ще е достатъчно, че аз ще съм го разбрала. Много неща могат да минат метър при мен, много компромиси мога да направя и почти за всеки. Когато касае детето ми, на никого. Тази ми реакция и нагласа не съм я планирала, сама си дойде спонтанно след като се появи детето. По-скоро около мен имаше втрещени, че до сега, ако съм си пропускала нещо покрай ушите или съм правела повече от нужното компромиси, изведнъж се обърнах на 180 градуса

# 80
Разбирам те много добре, абсолютно си права, разбирам как изглежда написаното. Не ми се ще да пиша прекалено много детайли, затова малко отгоре отгоре се получава.... Simple Smile

# 81
  • при късмета
Изобщо не се чувствай длъжна да ми даваш обяснения. Просто ми стана интересно и го констатирах. Както казах вие си знаете, защо така действате, значи за вас е правилния начин. Поставих се в такава ситуация и споделих как бих реагирала и действала, не че някой е длъжен да прави същото

# 82
Аз да питам за една приятелка - възможно ли е свекърва, която още не ти е свекърва и с която не си си казвала повече от здравей вече да те дразни и вътрешно да имаш едно усещане, че е злобна?

# 83
Възможно е и за свекърва и за снаха.Не са твоята порода.

# 84
  • Варна
Всичко е възможно.

# 85
Е значи това е мъжът Simple Smile Знак от съдбата е тази антипатия Joy

# 86
  • Fort Worth, TX
Аз да питам за една приятелка - възможно ли е свекърва, която още не ти е свекърва и с която не си си казвала повече от здравей вече да те дразни и вътрешно да имаш едно усещане, че е злобна?
Има ли малки и тънки устни?

# 87
Ха-ха, не знаеш ли стария виц за свекървата.
Младеж довел три момичета вкъщи и попитал майка си
- Можеш ли да познаеш коя съм си избрал за жена?
Майката веднага посочила едната. На въпроса му как е познала така бързо, отговорът бил.
- Още щом я видях и ме дразни невероятно...

Та така, възможно е и взаимни да са чувствата 😀

# 88
  • София
То големи пързалки голямо нещо. Едната женена с дете, ама мъжа й 10-та година не може да се отдели от полата на мама и си живее с мама, пък детето лъжели, че "тати работи" за оправдание на седмичното отсъствие. Обаче жената е ок "мъжа й" да си живее е мама в друг град ScreamScream. Другата пързалка -  Мунчо издържа освен семейството си - родителите си и сестра си Laughing Стек олио за седмица са много дори за 2 семейства, колкото и да пържат. И кой нормален лишава детето и семейството си от пари, за да изръжа още 2 чужди семейства??? И каква е тая заплата, с която той издържа 3 семейства /неговото, на майка си и на сестра си/ и му толкова широко около врата, че чак си спретва къщичка от нищото /нали гола поляна било/ барабар с текущи и други семени  разходи ???Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 89
  • където ми харесва
Има ли малки и тънки устни?
Възможно е. И не е наложително да е свекърва дори. Просто има хора, които от първи поглед те изнервят, без даже да се стараят.

Общи условия

Активация на акаунт