С какво ви дразнят свекървите - тема 108

• 39 013
  • 795
  •   1
Отговори
# 60
  • при късмета
Соколи, бе Тайс, соколи Joy
Сетих се за "Опасен чар" Joy

# 61
  • София
Ама невинно така я попитай откога е оринтолог и знае един орел колко орлици може да смени Joy
Сокол не орел Joy

# 62
Оф, аз минах през гълъби, орли... нищо , де , все там Joy
Авторке, кажи на мъжа ти пред мамаша- ае знаеш ли тази жена напоследък как се самообразова в областта на науката, браво на нея.и тн Joy

# 63
  • София
tays , смея се на глас Joy
Благодаря , че ми повдигна настроението рано - рано Hug

# 64
  • Бургас
Е, все пак те е сравнила със соколица. А можеше да използва петел и кокошка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 65
  • Варна
Е, ако я сравни с кокошка нали се сещаш, че синът й се очаква да е петелът. Как ще нарече така синчето дето я издържа.

# 66
  • София
Имам приятелка , която определя своя мъж като петел Grinning
Нейните думи са - петелът в коя посока си върти шията .....накъдето му каже кокошката Joy

# 67
evolis, ако ти е истинска историята, да ти кажа, че правиш много грешен ход. Няма смисъл да водиш война със свекървата. Особено, ако не сте обсъдили проблема с мъжа ти? Неговото мнение чула ли си? Ако той смята, че трябва да продължите по същия начин, каквато и война да водиш, то тя е обречена на провал. Ако и двамата искате промяна, то пак няма смисъл от война. Безсмислено е да ходите там, с празни ръце и да й обяснявате как няма да купувате и т.н. Просто заявявате по телефона каква е вашата позиция и точка. Ако наистина си на 49 години, до сега е трябвало да знаеш как е редно да постъпиш...……...

# 68
Намериха се някои да ти повярват, та да продължиш съчиненията си.

# 69
Мята си е позволява такива изказвания пред всички, даже пред синът си преди години, точно се роди второто дете, заяви, че тя ще си има други внучета, не й трябват нашите. Още го помни и беше потресен от "майчицата си" тогава.
Тъпото е, че мъжът ми импулсивно се кара с нея, гони я, но това не ми решава проблемите с нея.
Аз приемам подобни простотии по-спокойно, вероятно защото от моите родители съм чувала много по-грозни неща. На свекървата просто ми е смешно, не се поддавам, по друг начин се оправям с нея, не със скандал. В дългосрочен план има ефект- в смисъл да не ме занимава и обижда и да не ме занимава с простотиите си. Даже ми  носи по някое цвете Wink, абе очертали сме някакви граници и се виждаме без сблъсъци, интриги и т.н. Тя самата някак се поуспокои, улегна. Разбра, че обиди, простоии, цинизми и циркове не вървят и й носят негативи Wink
Но при теб момента за всичко това е отминал отдавна. При теб си  трябва друг подход. Какво значение има как ще реагира мъжът ти. Както и да реагира, на теб ти трябва практическо решение, резултат Simple Smile Не думи. Поне аз така мисля. За мен е важен резултата, не думите Simple Smile Думите...минават и заминават...
Както и да е
Успех

# 70
  • София
Аз не разбирам каква ми е изгодата да си съчинявам ? Да не съм в 3 клас ? Просто исках съвети от вас !
Благодаря на всички за отделеното време за отговори  , но мисля да не пиша повече  тук , защото все някоя от вас ще ме напада по този начин .
Пожелавам ви всичко хубаво !:hibiscus:

# 71
Независимо дали историята е истинска или не,все пак някакви граници трябва да се сложат.Аз бих определила някаква месечна сума например 150лв и ако иска някакви покупки,бих приспадала от тях.Накрая на месеца и давам останалата сума,пък тя ако иска да я дава на дъщеря си.Освен това ясно казвам,че идвам на вилата си да си почивам,и мога да отделя време за едно кафе.

# 72
Аз не разбирам каква ми е изгодата да си съчинявам ? Да не съм в 3 клас ? Просто исках съвети от вас !
Благодаря на всички за отделеното време за отговори  , но мисля да не пиша повече  тук , защото все някоя от вас ще ме напада по този начин .
Пожелавам ви всичко хубаво !:hibiscus:

Това тук сестрата ли пак го написа?
Тази шизофрения не върви на добре...  Laughing

Към любителките на пързалки – разбирам ентусиазма ви да се пускате по ролбата, ама замислете се малко, де. Колко 50-годишни мъже познавате, които 30 години наред влачат всяка седмица по един стек олио на майка си и нито веднъж не са полюбопитствали какво прави с него? Отделно другите продукти.
То бива малоумщина, ама ако има нещо вярно в разказа, то следва, че прекрасният мъж освен тормозител, е и абсолютен идиот.

# 73
Честно, не ви разбирам ентусиазма да коментирате след тези плоски оправдания за сестрата. Що не отговори на въпросите как така мъжът й е слънце, а преди 10 години говори за постоянен тормоз? Как точно се е "забавлявала" сестрата? Щото пък, голямата забава е това

# 74
  • София

Още веднъж извинявайте от мое и от името на сестра ми ( въпреки ,че тя се смее като я нахоках и ме пита - какво пък толкова е станало ...беше ми скучно и се забавлявах )

Всъщност, не е нужно да се извиняваш, защото няма да ти мине номера.
Подиграваш се със себе си, не с нас- ние се забавляваме. Mr. Green
И на нас ни е скучно, но раздвоение на личността си е диагноза, а не проява на скука.
Та, щом ти харесва, имай си сестра, не ни пречиш.

Общи условия

Активация на акаунт