С какво ви дразнят свекървите - тема 108

• 38 972
  • 795
  •   1
Отговори
# 540
  • Оптимист по принуда
По-голяма глупост скоро не бях чела. То мъж, то злато!

# 541
Аз пък си давам сметка, че наистина когато имаш най-много нужда си личи кой държи на теб. Чисто човешки. Горе описаното ми е направо сериал, не разбирам как има хора се занимават с такива глупости.
По едно време бях дала заден четейки темата. Взех пак да се замислям дали пък не греша някъде. Да, ама не. Хората не се променят и егоиста е егоист.

# 542
Колкото остаряваме се връщаме към фабричните настройки, моя констатация.Какъвто си,такъв...няма надежда тогава, като млад се променяш малко , от средата , от любов , от нужда...после не.

# 543
  • Варна
HAPPY , тя принципно е обективен човек , не е пристрастна. В случая критиките от сина и бяха, че с детски наивитет предава чужда клюка-лъжа, без да я анализира. Отношенията им си имат предистория, там не се меся. Търся някакъв баланс. Със свекито обсъждаме дадени теми . С майка ми не, ще я натоваря излишно, без рационален съвет. Преценявам различните характери на хората, независимо от кръвната връзка.

# 544
  • волно калдъръмче
Колкото остаряваме се връщаме към фабричните настройки, моя констатация.Какъвто си,такъв...няма надежда тогава, като млад се променяш малко , от средата , от любов , от нужда...после не.
Имаш палец нагоре от мен, Боряна.

В този ред на мисли, син, пренебрегващ майка си, не би се посвенил да пренебрегне и майката на порасналите си деца. Да, знам, че сега ви е цветя и рози, сал една свека е за трън в очите. Чакай после да видиш непукизъм и дебелоочие в най-чист вид. Той е дал свойта дан, какво искаш повече от него.

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 13:06 от Вяра

# 545
  • Варна
tays, забавен нюанс  има сега, тогава изненадата надделя

# 546
  • волно калдъръмче
tays, забавен нюанс  има сега, тогава изненадата надделя
Какъв забавен нюанс може да внесе дебелашка шега на мъж сеирджия? Трагедия.

# 547
  • при късмета
Какво общо има пренебрегването с удовлетворяването на капризи и слагането на приемливи граници? На двете крайности са и поне 100 пъти се каза, че като не изпълняваш всяка идиотска прищявка на майка си, не значи, че я пренебрегваш.
А ако мъж смята, че като "даде своя дан" може да си прави каквото иска, да има предвид, че може пренебрегнатия да се окаже той, докато се усети.

# 548
tays, забавен нюанс  има сега, тогава изненадата надделя
Ами аз доста се изненадах от цялата постановка. Понеже си написала по-горе в поста, че е имало и двегодишно прекъсване на отношенията, та ми се видяха странни такива "уроци" . Вие си знаете. Аз не бих участвала в подобен пошъл театър.

# 549
  • волно калдъръмче
Какво общо има пренебрегването с удовлетворяването на капризи и слагането на приемливи граници? На двете крайности са и поне 100 пъти се каза, че като не изпълняваш всяка идиотска прищявка на майка си, не значи, че я пренебрегваш.
А ако мъж смята, че като "даде своя дан" може да си прави каквото иска, да има предвид, че може пренебрегнатия да се окаже той, докато се усети.
Не се хващай за отделни думи, защото точно тях може да оцветиш съобразно собствените си убеждения. Виж отвъд тях и се ограничи само до отношения и зависимости.

Представата си за това що е то майка, не пречи да бъде пренесена върху майката на порасналите му деца.

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 13:08 от Вяра

# 550
Уникални сте..

Какво общо има самочувствието на един човек (и неговото покритие)с предателство и доверие?

# 551
  • волно калдъръмче
Уникални сте..

Какво общо има самочувствието на един човек (и неговото покритие)с предателство и доверие?

Че някои предават и провалят доверие със завидно самочувствие, което много дразни между другото.
Примерно, мъжът ти да не се прибере, а да отиде да пие кафе с майка си, не е като да не се прибере, но да пие бира с приятели, че и да забрави да ти извести. Второто има много повече млади почитателки.

# 552
  • при късмета
Не се хващай за отделни думи, защото точно тях може да оцветиш съобразно собствените си убеждения. Виж отвъд тях и се ограничи само до отношения и зависимости.

Представата си за това що е то майка, не пречи да бъде пренесена върху майката на порасналите му деца.
Само, че за двете жени изначало трябва да има различна представа и отношение. Ако започне в някакъв момент да гледа на жена си само като майка на децата му или недай Боже, като към собствената майка, то тогава жена му е тази която трябва да бяга колкото я държат краката. Това не е нормално и сравнението е нерелевантно

# 553
  • волно калдъръмче
Само, че за двете жени изначало трябва да има различна представа и отношение. Ако започне в някакъв момент да гледа на жена си само като майка на децата му или недай Боже, като към собствената майка, то тогава жена му е тази която трябва да бяга колкото я държат краката. Това не е нормално и сравнението е нерелевантно
Избий си го от главата това. Мъжете са много по-първични, отколкото си ги представяш. В повечето случаи те виждат като майка на децата им. Като такава и те избират. Жена без ангажименти, на токчета, с рокля и бижута или само по парфюм си в толкова малко и ограничени във времето моменти, че въобще не си заслужава да се хабим в разяснения.

# 554
  • при късмета
И това според теб означава, че трябва да има еднакво отношение към майка си и жена си ли? Joy
Мъжете, както и жените първо избират партньор и попадайки на точния според тях, чак тогава идва замислянето за следващата стъпка - децата. Никой не планира или вижда в някоя жена само разплодна крава, а чак след това да гледа на нея като на жена ЗА него. По-скоро това трябва да си избиеш от главата.
И не мъжете избират за твое сведение, а жените. Може да прочетеш по въпроса, има предостатъчно информация защо е така

Общи условия

Активация на акаунт