Пролетта дойде с пъстри цветове--още мъничко остана, мое МАЙско дете!

• 31 885
  • 720
  •   1
Отговори
# 420
Не ги разбирам тези хора! Как може такова бездушие.

За градски транспорт  нямам наблюдене, но онзи ден в един магазин една жена! избърза да застане пред мен на опашката, а коремът ми вече си личи от всякъде.

Всеки с простотията си. Да са живи и здрави.

# 421
Зависи от човека отсреща. Миналия ден в оптика ми се наложи да чакам права 20 минути да си платя покупката, при усллвие, че имаше две момичета - едното обслужваше нас, другото други клиенти мъж и жена на около 35. Проблема беше че "нашата" касиерка през цялото време се занимаваше с тяхната поръчка, а ние трябваше просто да платим. Накрая се размрънках и ни обслужиха де, но цял ден после го мислих и ми беше криво. Дано като дойде детето не съм такава "мека Мария" и ги пердаша без да ми пука, че горкото ще страда от благата си майка.
Да не споделям за бабите пред АГ кабинета, не стига че не стават, ами и като ги питаш с какъв час са ти се карат, ама и на тях не им останах длъжна де. Или коментар "не стига, че има много хора пред кабинета, ами и бременни преглежда". Българинът е голяма работа...
Прозорците и на мен са ми болна тема. Ще викнем май уикенда жена да ги почисти, ако не стане, че са празници, ще почистя каквото мога аз, въпреки че мм ми е забранил(а и него не го бива много в прозорците, само ще има да мрънкам покрай него ако се захване).

# 422

За градски транспорт  нямам наблюдене, но онзи ден в един магазин една жена! избърза да застане пред мен на опашката, а коремът ми вече си личи от ...
Същата ситуация имах в аптеката. Една жена се опита да мине преди мен, но аз, разбира се, не си замълчах и се получи много неприятна ситуация за нея, след като се наложи да й обяснят кой кога е с предимство.

# 423
  • Където морето целува небето...
Имаме един съсед полицай на около 40-45 год. е с дете на около 10. Та в смисъл жена му не е била бременна преди 100 години, но онзи ден човекът ме изчака да му отворя вратата на асансьора. Да вметна, че носих и торба от магазина, която беше препълнена в другата си ръка. Чакахме заедно на първия етаж, асансьорът спря и той направо си ме изчака да отворя със свободната си ръка и се мушна вътре... Честно ви казвам, останах безмълвна...

# 424
На мен навсякъде ми правят място, а аз не усещам да имам нужда. Като се кача в метрото стават поне трима да ми правят място чак неудобно ми става и в магазина често ме пускат да мина дори възрастни хора. Повечето пъти отказвам, защото наистина се чувствам добре и не ми пречи да почакам. Истинската нужда от тези привилегии имах първите месеци, но хората нямаше как да знаят.

# 425
Явно си е до хората. Аз избягвам вече градския, но последния път като се возих място ми предложи една леля на около 60+, но не и младите около нея. Отказах, въпреки че бях уморена вече, но ако не бях в кондиция щях да вдигна тон на всички в купето, аз хич не съм от мълчаливите. Иначе Ганьо си е Ганьо... както се казва 'може да извадиш човека от селото, но селото от него не' и то с най-добри чувства към селото като такова...

Да ви се оплача - тази сутрин се събудих около 6 и не усещах бебето. Вече почти постоянно го усещам, много е активно. Направо изстинах в леглото, станах, седнах и за чаках, като за всеки случай си побутвах корема няколко пъти като някаква луда. Накрая явно успях да го събудя горкото, размърда се, успокоих се и заспах. Сега седя и се чудя на тъпата си глава, ама пусто така се уплаших... Cry НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ да го вадят вече, честно, този месец дето ми остава ще е тежък...

# 426
Подобна история като на Мама Сузана, но с ММ в главната роля, а не аз.
След една от поредните си операции ММ върви с патерици и гипсова кора на единия крак. Стига до вратата на входа на блока и забелязва, че комшиите паркират. Любезно държи вратата на входа отворена докато те се изсулят от колата си и влязат в блока. Те явно са решили, че  дръженето на тежки метални врати докато и на един крак с 2 патерици му е част от рехабилитацията. Подминават го без даже да го погледнат или благодарят. След което тези любезни хорица се качват на асансьора без да чакат ММ и му затварят вратата на асаньора под носа. JoyJoy Другите простаци поне в магазина ги срещам или на улицата. С тези се налага да живеем. И после като каже някой защо не пускаш детето много да си играе долу. Защото не искам докато то си играе аз да си комуникирам с тях. Нито пък искам детето ми да расте с техните. Има си паркове, градинки, детски центрове. По-добре да не знам на другите родители децата какви са и да си живея с илюзията, че са културни. JoyЗащото тези доказано не са. Това са само едни от комшиите и една от случките. Rolling EyesSatisfied Ей, каква контракция ме подхвана, направо ми секна дъхът. Ама то аз и магнезии не пия, какво искам.

# 427
  • София
На мен ми прави впечатление за огромно съжаление, че жените са по-големи кавалери от мъжете. На градски транспорт не съм се качвала от септември, но в магазини ме пускат. То малко тъпо, щото хората сигурно бързат за работа, пък аз имам цял ден на разположение 😂😂

# 428
Мамчета, само на мен ли се случва, когато псетя болка в корема или в кръста и влизам в филма вече ди мисля, че ще раждам и испадам в стрес и паника. 🤦♀🙄😃 след като спре болката се успокоявам. Много ме е страх дали ще разпозная истинските симптоми, и само се панирам напразно.

# 429
  • София
Спокойно, започнеш ли да раждаш, няма да се объркаш:)

# 430
И на мен взеха да ми правят място в метрото, но той вече и корема е бая голям. Доскоро ходех с едно право палто и много не ме забелязваха и ми беше тегаво да стоя дълго време права - заболява ме кръста и корема става на камък.
Преди малко се върнах от консултации преди раждането и се заговорихме с анестезиолога за ражданията и дали всяко следващо е по-леко. Та по статистика организма помни до 7 години и т.е.ще ми е едва ли не като за първи път(последното ми беше преди 9 г.).....хич не ми хареса това, но ще видим живот и здраве Simple Smile

# 431
Да ви питам ходите ли на тонове вече и от коя седмица?
Между другото в Щерев май нямат договор с Александровска за даряването на стволовите клетки, което е жалко Sad поне акушерката не знаеше да имат.

# 432
  • София
От 31 седмица ходя на тонове аз. Утре съм за втори път.

# 433
Аз сега съм на тонове за втори път, 33+6. В Щерев съм и акушерката дето следи тука е много мила, Маргарита някаква се казва, ще я запомня. Миналия път беше една много кисела леля!

# 434
На мен в 32 г.с. За първи път ми правиха запис на тонове, но тогава бях хоспитализирана, иначе за първи път със записан час бях в понеделник в 34+3 г.с. Другата седмица съм пак.

Аз пък забелязвам днес, че ми се е увеличило бялото течение и е някак воднисто. Предполагам е нормално, но се притесних малко и се чудя дали не наближава раждането, чела съм, че това е един от признаците за раждане... Confused

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 11:14 от Layla_D

Общи условия

Активация на акаунт