Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 728
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
Момичета ще имате ли моминско парти моето е днес Simple Smile) знам само, че ще бъдем на кръчма и после бар 😀🎶🍹

Аз мойта сватба сега я планирам за 30/6/19, та казах на кумата да не се занимава въобще, че на гостите им е достатъчно трудно да се организират да дойдат покрай вече резервираните почивки, пък камо ли за отделен уикенд/вечер за моминско.

Иначе на самите момински ми харесва, че се събират доста момичета накуп, с които по принцип се виждаш поотделно, а така сте си по-голяма компания. 
Весело изкарване Simple Smile)))

# 166
Честито на всички бъдещи булки, които са намерили своята рокля! Аз скоро ще ходя на проба и вече нямам търпение да я видя отново Heart
За видео - ние решихме, че фотографът ни е по-важен, резервирахме го 10 месеца преди сватбата и затова видеото остана малко назад. То младоженецът и без друго едва го навих Joy
Иначе много ми допадна че филмова къща Виктор Попов имат бюджетен вариант за 800лв от тази година. Но ние бяхме наели вече и се отказахме.

# 167
Иначе много ми допадна че филмова къща Виктор Попов имат бюджетен вариант за 800лв от тази година. Но ние бяхме наели вече и се отказахме.

Здравей Peoney,
Вие кой сте наели за видео. Simple Smile
Мерси

# 168
Аз бях отписала видеото, тъй като никак не обичам да се гледам отстрани.😳 Но нямаше един човек около мен, който да одобри, всеки ми каза, че ще съжалявам после и на видеото ще видя много моменти, от които няма да имам спомен и започнах да търся. Замая ми се главата от цени, под 2000 лв. не намерих нищо, много красиви трейлъри, но не мисля, че на този ден ще имам спокойствието да позирам чак така. Ангажирахме човек, който снима сватбата на колежката ми, гледала съм видеото - 1 час, без някакви специални обработки, просто филм с най-важните моменти - 600 лв. ще ни излезне. Фотографът ни е 1600 лв.
Моминско парти ще имам, уикендът преди сватбата с 10 близки приятелки заминаваме за Огняново, кумата е капарирала много хубава къща с минерален външен басейн, а самата вечер ще е в заведение там.

Чакам с нетърпение ако някой има желание да покаже рокля!😍

# 169
  • Бургас
Обиколихме доста от магазините, дето са накуп и мерих няколко рокли. Бях набелязала 1-2 докато не облякох тази. Отличаваше се от другите, но реших все пак да вляза в останалите 1-2 магазина и установих, че съм я намерила. Всички останали вече ми се виждаха еднакви, еднотипни. Продавачките бяха супер любезни, без да са нахални. Наложи се и корекция, за разширяване на горната част, тъй като беше направена за жена с малък бюст, но успяха да направят корекцията от 2 до 4 и да си я взема още същия ден и да не се налага да се връщам пак.
Роклята и воала взехме от

А костюма, ризите, вратовръзката и иглата от
На него му направиха корекция само за дължината на панталона.

А ето и едно малко детайлче от роклята. Цялата живи и здрави по-натам...

# 170
Аз бях отписала видеото, тъй като никак не обичам да се гледам отстрани.😳 Но нямаше един човек около мен, който да одобри, всеки ми каза, че ще съжалявам после и на видеото ще видя много моменти, от които няма да имам спомен и започнах да търся. Замая ми се главата от цени, под 2000 лв. не намерих нищо, много красиви трейлъри, но не мисля, че на този ден ще имам спокойствието да позирам чак така. Ангажирахме човек, който снима сватбата на колежката ми, гледала съм видеото - 1 час, без някакви специални обработки, просто филм с най-важните моменти - 600 лв. ще ни излезне. Фотографът ни е 1600 лв.

Здравей Христина,
може ли да споделиш кой сте наели, да погледна инфромация из интернет. Благодаря.

I.v.y. - детайлът изглежда много красив, сигурна съм, че цялата рокля ще е страхотна!!
Аз съм с изцяло изчистена рокля, но много ми е интересно като публикувате снимка на красотийки!!!!!

Това е моята. Търсих до някъде сходен модел за малките момиченца, че те най-много ще се радват. Само ги чакам да дойдат, за да сравня реално цвета дали е близък до мойта рокля, че ако не стоят добре заедно ще е голяма драма, че с тези 1000 нюанса бяло Grinning
С много контрастни възрасти са и е трудно да има размери от един модел за всички. (5-6 момиченца са)
Има същия модел за момиченцата в розово, но няма от всички необходими за мен размери..  Мисля, че би било също красиво и да не са в бяло.
Който има малки шаферки - все с бяло ли сте?

Големи шаферки няма да имам Simple Smile

Скрит текст:

# 171
ggbg222, много красива рокля - изчистена и стилна!😍 Гърбът е супер.
Валери Захов се казва човекът, той е и фотограф също, не съм търсила в интернет дали има нещо, сега ще погледна и аз.

# 172
ggbg222 роклята ти е повече от прекрасна 😍😍😍 имаме сходни предпочитания Simple Smile и аз ще съм с 2 малки шаферки,от къде са техните рокли

# 173
ggbg222 роклята ти е повече от прекрасна 😍😍😍 имаме сходни предпочитания Simple Smile и аз ще съм с 2 малки шаферки,от къде са техните рокли

Ох, недей за рокличките, че.. Grinning
Доста са ми над бюджета, ама нищо по-евтино не намирам, където да има за 18месечно, за 4г, 9г и 11г Simple Smile))

Иначе ще са от Monsoon - UK - https://uk.monsoon.co.uk/view/product/uk_catalog/mon_3.3.3/6150142633

# 174
Ние отиваме на Мавриций. Хотелът предлага такава услуга. Ще си легализираме след това брака в България.

Рози,с агенция ли ще пътувате?Харесва ми,като дестинация,но повечето от агенциите предлагат 9-10 нощувки,а на мен ми много това.Айо ходим някъде само двамата,ще оставям децата на някой и мине много,като време Sad Разкажи ми малко повече,ако искаш и на лично Simple Smile

Имам агентка, на която обикновено давам дестинация и тя ми организира самолети и хотел. Този път й дадох и хотел. Не пътувам с никакви пакети и готови организации. Ние си заделяме 15 дни за пътуването за сватбата.

# 175
Ние отиваме на Мавриций. Хотелът предлага такава услуга. Ще си легализираме след това брака в България.

Рози,с агенция ли ще пътувате?Харесва ми,като дестинация,но повечето от агенциите предлагат 9-10 нощувки,а на мен ми много това.Айо ходим някъде само двамата,ще оставям децата на някой и мине много,като време Sad Разкажи ми малко повече,ако искаш и на лично Simple Smile

Имам агентка, на която обикновено давам дестинация и тя ми организира самолети и хотел. Този път й дадох и хотел. Не пътувам с никакви пакети и готови организации. Ние си заделяме 15 дни за пътуването за сватбата.

Благородно завиждам.  Simple Smile
На мен ми дай само да пътувам, а сега покрай експресната сватба няма как да взема повече почивни дни и накрая никъде няма да идем..
Надявам се да не се забрави де, че аз си чакам почивка, пък независимо по какъв повод Grinning

# 176
Момичета ще имате ли моминско парти моето е днес Simple Smile) знам само, че ще бъдем на кръчма и после бар 😀🎶🍹
Мими, и моето моминско парти е днес Blush Ние ще отидем с кумата на пробен грим, после ще хапнем в едно кокетно ресторантче и накрая ще ходим на клуб да потанцуваме. Очаквам с нетърпение да видя с какви чудесии ще бъда изненадана от моите момичета Stuck Out Tongue Winking Eye Весело да си изкарате тази вечер!

# 177
Чудесно утре ще показваме снимки от веселбата 👠🎀👠💍😀

# 178

Ох, недей за рокличките, че.. Grinning
Доста са ми над бюджета, ама нищо по-евтино не намирам, където да има за 18месечно, за 4г, 9г и 11г Simple Smile))

Иначе ще са от Monsoon - UK - https://uk.monsoon.co.uk/view/product/uk_catalog/mon_3.3.3/6150142633

И на моите ще са от там! А на дъщеря ми всичките и рокли са от там! Не съм виждала други толкова красиви роклички като техните. Nextdirect също имат някои модели на monsoon и понякога са по-евтини дори.

# 179
Здравейте и от мен! И аз си имам рокля, тъй като на сватбата ще бъда в началото на седми месец и с нея въобще не си личи коремчето, супер удобна и обемна 😂😂. Взех я от сватбения център в младост, от там си взехме халки, чаши, които са гравирани, свещи, бонбонки за след ритуалната, жартиер и супер удобни и леки кецове 😀😂😂😂
За фото и видео ще дадем 1100лв. по евтин вариант не намерих хахаха.. туй то.. 😀😂😂

Общи условия

Активация на акаунт