Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 758
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Ох, аз съвсем ви изпуснах.
Сватбата е другата събота, почти сме готови с приготовленията, но голяма част от нещата, които обсъждате, няма да ги има при нас.
Взехме си чаши, оказаха се дефектни...Другата седмица ще се мъчим да ги сменяме.
Основната ми грижа е роклята ще ми стане ли или ще се женя по дънки. Grinning
И нашата е другата събота останаха ни дребни неща, но ги мисля .....срещи с дж и фото, плащане на танцьори. ...доплащане на торта,пробна прическа,етикети за ракия абе ще си имам тичане 😀

# 331
Здравейте! Искаме да подарим на кума еротичен танц с танцьорка, но не знам къде да я търся. Вие мислили ли сте за такъв подарък?

# 332
Не знам какво разбирате под еротичен, но миналата година като кумувахме младоженците бяха наели клуб "Пловдивъ" и изпълниха няколко танца, включително и два персонални на кума.
Почти всяка танцова формация предполагам ще отговори на търсенето ви.

# 333
Не знам какво разбирате под еротичен, но миналата година като кумувахме младоженците бяха наели клуб "Пловдивъ" и изпълниха няколко танца, включително и два персонални на кума.
Почти всяка танцова формация предполагам ще отговори на търсенето ви.

Със подходящи костюми и както казахте персонален танц.

# 334
Единият танц, който му направиха бих го нарекла "еротичен", да (до колкото е възможно на сватба) - пуснаха подходяща музика, завързаха му очите, те разголени се въртяха около него. Доста закачлив беше танца. Другият, който танцуваха персонално на него не го помня.
За мен нямаше ни един Grinning
Тъй че съветът ми е, в случай, че сте решили такава изненада , да помислите и за кумата.

# 335
Такива танци не се ли подаряват на ергенското парти?

# 336
Единият танц, който му направиха бих го нарекла "еротичен", да (до колкото е възможно на сватба) - пуснаха подходяща музика, завързаха му очите, те разголени се въртяха около него. Доста закачлив беше танца. Другият, който танцуваха персонално на него не го помня.
За мен нямаше ни един Grinning
Тъй че съветът ми е, в случай, че сте решили такава изненада , да помислите и за кумата.

Тъкмо такова търся, а за кумата ще измислим друго, защото тя е омъжена, а кума е ерген.

# 337
Момичета, аз отново да попитам, някой някъде ако намери залежи на шоколадови монетки моля да ми пише. Никъде няма...в Джъмбо, в Лидл, в складове правих запитвания, в някакъв склад в Пловдив, които доставят такива лакомства от Турция - няма и няма. Жалко за идеята ми, явно няма как да я осъществя.

# 338
Момичета, аз отново да попитам, някой някъде ако намери залежи на шоколадови монетки моля да ми пише. Никъде няма...в Джъмбо, в Лидл, в складове правих запитвания, в някакъв склад в Пловдив, които доставят такива лакомства от Турция - няма и няма. Жалко за идеята ми, явно няма как да я осъществя.

Днес или утре ще проверя в магазинчета до нас, до скоро имаше на касите и ще ти взема. Като бройка, колко ти трябват. Ще ти ги изпратя по куриер, ако не си от София.Ако си от София-магазинчето е на пазар Слатина казва се"Дени"

# 339
Аз съм в паника, покрай сватбата която ще е на 27 Октомври 2019 г. и затова се присъединих в групата.
Първо: Милото счупи ритуалните чаши (не е особен проблем, ще си намерим други, макар, че тези много си ги харесвах)
Второ: Фотографа който щеше да снима заминава със семейството си в Канада и ни върна капарото.
Трето: Нямаше да имаме видео, но в последствие размислихме и решихме да наемем и видео.
Та молбата ми е да препоръчате фотограф и видео оператор от Пловдив или региона, предпочитаме да са екип и да работят на прилични цени (все пак няма да заснемаме Холивудска продукция), сватбата ни ще е от около 60+ човека.
Не сме претенциозни откъм видеото, повече държим на снимките.

Здравей! Аз съм от Пловдив и също подготвяме сватба в Пловдив с около 70 души / за момента /. Имаме до момента само запазени дом, църква и оператор. Сватбата ще е последната седмица на септември. Най-голям проблем ни се очертава ресторантът. Обиколили сме над 20 и удряме на камък. Или са заети, или не ни се вписват в бюджета, или като чуят, че сватбата няма да е голяма направо ни отказват резервация. Буквално съм на прага да мислим за смяна на датата, въпреки че не ни се иска. Сякаш свикнахме с нея , въпреки че нямаме някакви сантименти относно самата дата. Ще бъда благодарна за информация относно ресторанта, който сте ангажирали. Току-виж е някой, който не сме посетили. Относно оператора не смея да коментирам цена, т.к. е близък на свекър ми и ще ни вземе по-малко пари. Иначе за фотограф, мога да ти кажа името на студио, което ни дадоха като визитка с пакета документи от Обредния дом, но не знам как са като качество. При положение, че до момента сме имали само една по-конкретна среща с фотограф, на която ни поискаха 800 лв с включена и фотокнига, сякаш цените на тези ми се струват по-достъпни. Името е : Video & KingFoto. На визитката пише, че предлагат пакетни цени за фотограф и оператор от 800 или 100 лв общо и за двете услуги.

Благодаря на всички откликнали на моите терзания. Намерихме подходящия за нас екип фото и видео на доста примамлива цена, работата им също ни допадна, даже ни предложиха и дрон - бонус, ако времето го позволява. От Пловдив са и снимат с доста добра техника според мъжа ми който е по-запознат с това. На всички пожелавам щастливи сватбени трепети.

# 340
Момичета имам един въпрос. Бокалът за църквата може ли да бъде от камък, имате ли си на идея. По-надолу ще приложа снимка, какъв имам аз и си ми харесва, но по снимки и в интернет масово гледам, че са някакви метални или стъклени. Вие на какви бокали сте се спряли?

От опит препоръчвам бокала да е прозрачен (стъклен).При всички останали риска да ви полеят с червено вино по бялата рокля е много голям.

# 341

Днес или утре ще проверя в магазинчета до нас, до скоро имаше на касите и ще ти взема. Като бройка, колко ти трябват. Ще ти ги изпратя по куриер, ако не си от София.Ако си от София-магазинчето е на пазар Слатина казва се"Дени"

Много ти благодаря, ако го направиш. Не съм от София. Около 160 бройки ми трябват някъде.

# 342

Много ти благодаря, ако го направиш. Не съм от София. Около 160 бройки ми трябват някъде.

Ходих до магазина, търговската представителка не била минавала скоро, но поръчах 160-170 бройки. Ще минавам всеки ден да питам. Обещаха да ми потърсят и на друго място.

# 343
Момичета, обръщам се към булките с големи шаферки, може ли да споделите от къде закупихте роклите и на какви точно се спряхте? Роклите на моите шаферки трябва да са в зелено или бежово и още се чудя от къде, точно какви, та.. някоя от вас ако има идеи ще съм много благодарна Simple Smile

# 344
Момичета, обръщам се към булките с големи шаферки, може ли да споделите от къде закупихте роклите и на какви точно се спряхте? Роклите на моите шаферки трябва да са в зелено или бежово и още се чудя от къде, точно какви, та.. някоя от вас ако има идеи ще съм много благодарна Simple Smile

Виж Vintage summer fashion във Фейсбук. Имат едни плисирани рокли, които много се купуват за шаферски. Около 80лв е роклята.

Общи условия

Активация на акаунт