Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 166
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Нашата сватба е утре и не мога да ви опиша вълнението, което ме е завладяло - то не са пеперуди в стомаха, то не е подскачане Laughing Само за времето се притеснявам, но колкото и да го мисля, това не мога да го предвидя. Иначе по отношение на килограмите, то аз даже съм качила някъде около 1 кг. и се надявам роклята още да ми става Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 571

Най-прекрасния ден, всичко беше толкова хубаво и прекрасно, без думи съм.... ❤💋💋

# 572

Най-прекрасния ден, всичко беше толкова хубаво и прекрасно, без думи съм.... ❤💋💋
Честито прекрасни сте ❤
Втората ни дата беше за днес,но ресторанта беше зает и така април спечели 😀....Simple Smile

# 573

Прекрасни сте! Heart
Момичета, откъде сте се сдобили с ритуалните чаши? Гледах що страници  във ФБ и сайтове, но нищо не ми допадна. Disappointed Може ли да споделите откъде са вашите? Благодаря предварително! Heart

# 574
Нашите са от Сватбения център, изчистени, без никаква украса. Само в долната част са инокс, букалът е същият. Аз исках нещо такова, така че виж и там Simple Smile

# 575
Аз пък не съм мислила да има текст на чашите. Сватбата е на 14ти септември, а нямам търпение. Иначе почти съм готова с историческите покани Grinning . Вече решихме и какво да е менюто, много се чудехме какво да е предястието и накрая решихме да има няколко вида коктейлни хапки. Остава да отидем на дегустация. Между другото си харесахме халки във Велико Търново. Може би следващия път ще ги поръчаме и ще се видим с водещата и ДЖ-я. Също трябва да се видя и с жената с украсата и да направя бутониерите, късметчетата, поставка за халките.
Мисля по масите на гостите да няма рязан цвят, а малки саксийки, някакви предложения, не се сещам кои цветя са характерни за септември? Много харесвам игликите, но те май са пролетни, а ми се иска и след сватбата да си ги сложа в градината.
До булката - страхотна си и най хубавото е, че сияеш!

# 576
От къде в София мога да купя бонбони детска радост?

# 577
От къде в София мога да купя бонбони детска радост?
Аз също много търсих, накрая намерих ( след прочит в темата) на женския пазар в един магазин за бонбони на грамаж, почти до трамвая.  Бяха в пакетчета шарени по 0.60лв.

# 578
Аз отдавна не съм се включвала, понеже беше голяма лудница на работа, по почивки и с болести, но чета сравнително редовно и много ви се радвам на подготовките. Честито на булките, сватбеният сезон започна с пълна сила Simple Smile братовчедка ми тази година е на 6 сватби! Ние няколко месеца нищо не правихме, но скоро се прибрахме за няколко дни и свършихме доста неща - пробни грим и прическа, първа проба на роклята (има няколко корекции да се правят, но като цяло се харесах), срещнах се и с флористката (позната ми е, нямаме агенция). Пробвахме доста торти в София и останах леко разочарована. Торти Теа много ми ги хвалиха (8лв парче...) и също и Ко ко, бяха ми много сметанени и сладки. Чочко ми се сториха доста изкуствени. Май се ориентираме към 100гр сладки, което не очаквах, но ми се видяха по-леки на вкус (поне малките тортички за гостите). Ще помислим още. За подаръци клоня към сладки, Cookieland (мисля че е от Варна) прави много красиви, но ще видим как е бюджета. Купихме си бокал случайно на Пиротска. Хотелът, който бяхме запазили за роднините, го продадоха и ни отмени резервацията, та и нов хотел търсим сега Simple Smile после ще търсим и транспорт за нас и гостите, въобще голяма организация си искат сватбите Simple Smile та това е при мен положението.

Нашите чаши няма да ги гравираме, мисля да ги украся с панделка и клонка евкалипт.

Бонбоните детска радост според вас най-подходящи ли са за късметите? Аз обмислям дали да не сложа М&М или някакви други от магазина, не ми се търси специално.

И да питам, взели ли сте бъклица? Ние търсихме за кума на Пиротска и в Халите (магазин Орешак), имаше доста дървени, но ми се видяха все големи, а и се чудех дали няма някакви по-интересни.

# 579
Maggie91 Ако искате текст на чашите, аз бих написала например дата и "Когато мечтите започват" или "Там, където любовта не знае граница".

Peoney аз харесах With love:eli във Facebook за сладки.

thristovva Прекрасна сии, много сте красиви, браво! Поздравления, бъдете щастливи!!

Момички, аз бях на сватба вчера и стигнах до един важен извод. Шаферските рокли трябва да са къси! Имаше 6 шаферки, които създадоха невероятно настроение - пееха, танцуваха, раздаваха се, но милите, с дълги неудобни рокли - всяка си я завърза по някакъв грозен начин, за да може да танцува. Всъщност ние като булки гледаме роклите им да са красиви, да отговарят на нужния цвят, на цветята, на панделките, на салфетките, да ни отиват, да ги вържем с ризата, или вратовръзката или папийонката на шаферите, но мисля, че най-важното е да са им удобни, че иначе... грозна работа Joy
Междувременно аз получих мултифункционалната рокля, която бях поръчала за проба на шаферките-

Ами.. наистина са мултифункционални, харесаха се, стоят добре, цветът подхожда.. всичко е точно. Но след вчера... взех да размислям. Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 10:56 от biserra

# 580
Аз мисля, че тези рокли може да са им удобни. Била съм 2 пъти шаферка и все с дълги рокли, единият път беше добре и ми беше много удобно, другата сама си я избирах, защото бяхме с различни модели, но не успях да я преценя добре и много се свличаше и изобщо не беше удобна за танци, та просто това имайте предвид, да стои стабилно на тялото, въпреки тежката материя, все пак да не се свлича. Моите шаферки бяха със същите дълги рокли, с модела, с който и аз първо бях шаферка, и никоя не се оплака да не ѝ е било удобно да танцува, всички си танцуваха. Simple Smile

# 581
  • Бургас
Момичета, споделете сватбеното си меню - салата, предястие и основно. В неделя ще ходим да го уточняваме в ресторанта и още някоя идея няма да е лошо

# 582
  • Пловдив
При нас беше:
1. Селска салата
2. Пилешка пържола + гарнитура картофена салата и ориз
3. Паста от ресторанта
+ ядки и плата с мезета

# 583
Христос Воскресе!
Момичета, да ви кажа в чудо се видях с избора на песен! Ами не можем да изберем и това е.... искаме да е задължително българска, но да не е Огън от любов или тези твърде популярните.. ако имате предложения, моля ви, споделете. Не е задължително да е балада, може и нещо по-весело.

Нашата песен ще е "Сън" на Белослава и Графа. Не сме я избирали, тя е "нашата" песен още от самото начало на връзката ни - някак съвсем точно описва емоциите и чувствата ни. Когато казахме, че това ще е песента за първия ни танц на DJ, той сподели, че никой до сега не я е избирал Grinning Надявам се да не се стори меланхолична на гостите. Иначе дори и да нямахме готов избор на песен, аз щях да се поразровя из българските, защото ми се иска песента да е с текст, който описва нас и връзката ни и да е разбираем за всички.

# 584
При нас беше, салата, предястие с пилешко месо навито на руло, основно със свинско и картофи, плато с мезета и хлебче.... Общо взето имаше много храна, която не се изяде..

Общи условия

Активация на акаунт