Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 695
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Страхотен ден ти желая-емоционален,изпълнен с любов и много щастие!

# 556
thristovva и mademoiselle пожелавам ви най-незабравимия сватбен ден! Моята сватба е в понеделник и аз вече се побърквам от мисли да не забравя нещо Blush По отношение на зарята, и на мен ми се стори доста скъпо удоволствие, а и ние не се впечатляваме много от такива пироефекти (да не кажа, аз въобще не ги одобрявам), а за дима - сигурно щеше да е много красиво с него, но и от това няма да се възползваме.

# 557
Днес е моя ден, дори бременна в седми месец.... хаха 👰😂😂
Честитоо много семейно щастие Simple Smile

# 558
Здравейте, Момичета! Simple Smile
Има ли бъдещи булки от Стара Загора?
Ние сме сгодени отдавна, като най- накрая тази година решихме да направим сватба.Няма да е голяма, около 50-60 човека, само приятели и родителите, без роднини.Вече си бяхме направили план и избрали място, а именно Сребърно Езеро.
Първо е едно от любимите ни места, второ хотелска част( половината от гостите няма да са от града) и не на последно място е много близко до града.
Е, за голямо наше разочарование, когато отидохме там на място рабрахме, че вече не правят сватби там.. AngryCry
Някой сеща ли се за място подобно на Сребърното?Някак си, след като си бях съставила ясна представа в главата как ще протече всичко там, сега не мога да си харесам нето един ресторант в града...

Заара winery estate над с.Главан

# 559
И аз искам някаква изненада за гостите, отказах се от зарята, исках огнено шоу. Но цената за мен се оказа висока, тъй като около 100 лв са само пътните, че не сме в София. Всички ли имате нещо запланувано? Другия вариант ми е да имаме народни танцьори, но някак все към огненото шоу ми е желанието ииии все мисля и  премислям да спестя някой лев или да си направя кефа. Днес бях на първа проба за роклята и съм леко разочарована, има малки разминавания. Пак е хубава, като я облякох се харесах, но сега като гледам снимките и не се харесвам. Остава ми само месец до сватбата, а аз нещо се разочаровам, че нищо от това, което си представях ще се получи.

# 560
  • Варна
Бъдете щастливи и така влюбени както на днешния ден!
Днес е моя ден, дори бременна в седми месец.... хаха 👰😂😂
Честитоо много семейно щастие Simple Smile

# 561
  • Sofia
Момичета, моята сватба е на 11.05 просто вече правим последни уговорки с  ДЖ, отделно вече имаме изненада за гостите: ДЖ ни намери бълг.знаме 8м.Х2.50м.  което ще се разгъне вътре в балната зала под съпровод на 3 български песни (избрали сме ги вече).

# 562
thristovva,  желая ти прекрасна сватба Heart
Момичета, вие кога започнахте да се вълнувате? Ние имаме 25 дни до сватбата и аз вече много се вълнувам, чак съм свалила малко килограми. Ама за мен това не е ок Joy
bissera, нашите бисквити ще ги прави една позната Simple Smile вие реши ли сте кой да направи вашите?

# 563
И аз искам някаква изненада за гостите, отказах се от зарята, исках огнено шоу. Но цената за мен се оказа висока, тъй като около 100 лв са само пътните, че не сме в София. Всички ли имате нещо запланувано? Другия вариант ми е да имаме народни танцьори, но някак все към огненото шоу ми е желанието ииии все мисля и  премислям да спестя някой лев или да си направя кефа. Днес бях на първа проба за роклята и съм леко разочарована, има малки разминавания. Пак е хубава, като я облякох се харесах, но сега като гледам снимките и не се харесвам. Остава ми само месец до сватбата, а аз нещо се разочаровам, че нищо от това, което си представях ще се получи.

От къде сте? Аз имам един познат, който се занимава с такова огнено шоу и е от Бургас. Честно казано не знам колко души може да включва шоуто, но знам, че има право на избор между определен брой души и това рефлектира върху цената, но и нямам представа какви са цените на подобен тип услуги. В случай, че Бургас ти е по-близо от София, мога да те свържа с човека, ако имаш желание. Simple Smile

# 564
thristovva,  желая ти прекрасна сватба Heart
Момичета, вие кога започнахте да се вълнувате? Ние имаме 25 дни до сватбата и аз вече много се вълнувам, чак съм свалила малко килограми. Ама за мен това не е ок Joy
bissera, нашите бисквити ще ги прави една позната Simple Smile вие реши ли сте кой да направи вашите?
Явно съм камък аз 😀😀😀последните 2..3 дни ми беше нервно

# 565
  • Пловдив
Аз така и не се развълнувах до последно. Само се ядосвах на диджея на самата сватба, други емоции не ме затресоха. Grinning

# 566
Аз не съм спирала да се вълнувам, откакто започнахме организацията. Grinning Имаше моменти, когато ми идваше в повече напрежението, но като цяло, колкото повече наближаваше денят, толкова повече се вълнувах. Сега има 2 седмици до годишнината и аз пак постоянно повтарям на мъжа ми колко дни остават. Grinning

# 567

От къде сте? Аз имам един познат, който се занимава с такова огнено шоу и е от Бургас. Честно казано не знам колко души може да включва шоуто, но знам, че има право на избор между определен брой души и това рефлектира върху цената, но и нямам представа какви са цените на подобен тип услуги. В случай, че Бургас ти е по-близо от София, мога да те свържа с човека, ако имаш желание. Simple Smile
Благодаря ти, но съм от Петрич, съвсем в друга посока Simple Smile

# 568
Здравейте попринцип не съм много активна тук, но ви следя с интерес. Моята сватба ще е скоро 08.06 и вече имам рокля.  Явно наистина всяка рокля си чака булката защото след тази, която избрах всички други нямаха значение. Grinning
Тъй като роклята е семла и изчистена има широк колан под бюста се замислям дали да не и добавя какъв акцент нещо като коланче с камъчета ... Някои имал ли е такъв или дайте идеи

# 569
Честито на булките! Желая ви дълго семейно щастие!
Момичета, какъв Ви е текста на сватбените чаши? Ние с моя мъж искаме сами да си ги гравираме, но се чудим, какво да напишем. Сякаш не ми се иска да е типичното: име и датата...
И аз започвам доста да се вълнувам, на 1ви Юни е сватбата. На вас какво ви остава от приготовленията. Тези дни ще ходя на втора проба и евентуално да си взема роклята.

Общи условия

Активация на акаунт