Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 700
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
И подарък в плик си е подарък,не се тревожи.Приятно изкарване на сватбата!Малко встрани от темата,но си спомням,че когато ние се заженихме,сватбите в компанията вече бяха започнали.Мъжете ни са приятели от деца и така стана,че си кумувахме едни други в групичката.Беше супер,защото освен най-близки приятели,се свързахме и по друг начин.И сватбите ни бяха горе-долу в 1година,децата ни се родиха наборчета,заедно ги отгледахме.
 Нашите са се уговорили за съвместна почивка,в наше жилище на морето.Ще си разменят нещо символично,дъщеря ми има идея за карикатура на тях 4мата..Кумовете си купиха жилище и децата не искат да ги притесняват още повече финансово.

# 541
Идеята с карикатурата е прекрасна!  Ние си направихме и много им се радваме. Моята ми беше подарък от близки, от години я имам. Поръчах на мъжа ми подарък-изненада и си ги закачихме на стената. Това е вещ хем лична, хем никакво място не заема.
Можете да надпишете картичка и вътре да пише, че им подарявате фотосесия например или подарък по техен избор. Така хем ще имате подарък утре, хем лесно ще го организирате.

# 542
Здравейте.
Напоследък само ви чета, тъй като нищо не правя по моята сватба.
Относно ритуалите, ние ще имаме само захранването и то направено от двете майки. Не знам дали си избираш или трябва да е свекървата, но ние сме си го решили така. Ритане на менчета, парчета плат и народна музика при влизането няма да имаме.
И двете церемонии са ни изнесени, стила на сватбата ни е доста далеч от тези обичаи, имаме си деца, а и не ми харесват/лично мнение/.За музиката за влизане не сме го измислили, но най-вероятно ще е изпълнение на саксофон.
За първия сватбен танц няма да имаме хореография. Поръчала съм машина за тежък дим/ефекта на снимките е все едно сте в облаците/, а песента ще е All of me. Текста й напълно съответства с нашите мисли и чувства. Другата песен, която е с текст като нашата история е на Ed Sheeran Perfect, но тя е за излизането на булката. Милото ми я посвети и каза Искам на нея да излезеш. Много мило ми стана.
Хореография от няколко народни хора мислим да направим ние двата или с кумовете, тъй като тренираме народни танци, като изненада за гостите.
Относно подаръците между кумове и младоженци и аз знам, че си разменят. Ние решихме, че по никакъв начин няма да натоварваме нашите кумове и вместо да си разменяме ненужни вещи или пари се разбрахме края на септември да си направим една екскурзия в Италия заедно.

# 543
  • Варна

tincheto И аз горе долу така си го представям. Супер сте го измислили!
Моля те, кажи повече за тази машина за дим. И на мен ми харесва, но не съм говорила с агенцията как стоят нещата. Ти си си я поръчала под наем, предполагам? За какви пари става въпрос?

# 544
[/b]

Моля те, кажи повече за тази машина за дим. И на мен ми харесва, но не съм говорила с агенцията как стоят нещата. Ти си си я поръчала под наем, предполагам? За какви пари става въпрос?

rallytsa, при нас DJ-я я предлага.

# 545

Аз също исках тежък дим, някои DJ-и имат, нашият не, но каза, ще срещу наем ще вземе. Около 250-300 лв., като се зарежда със сух лед и може да се ползва около 3 пъти за 5 минути. Аз се отказах.
Не гарантирам достоверност на 100% за начина й на работа, позабравила съм вече.😄

# 546

Под наем е. Аз я взимам от агенцията, която ще ни прави осветлението и озвучаването, и водещия и DJ са ни от там. Party rent service е фирмата. 350лв. струва. Иначе принципа на работа е точно със сух лед и вече е на уговорка какво количество ще искате. Аз честно казано забравих какво се уговорихме:relaxed: Иначе има едни други машини за дим, но те не стават. Те са за сцена и са тип "пушек" и много бързо се разнася, а този "пъпли" по пода. Другото, което знам е, че не може на открито. При нас хубавото е, че ресторанта ни е с подвижен покрив и платна, които при нужда се пускат и се позатваря.
Аз съм в чудене за зарята. Някой ще има ли?

# 547
Aз въобще не искам заря, но пък някои си умират за нея. Просто не мога да разбера смисъла й, какво и е толкова специалното. Но това съм си аз.

# 548
На мен просто ми харесва, нищо особено. А и децата много й се радват. Но цените, които ми обявяват............................Май ще минем без

# 549
  • Варна
Благодаря Simple Smile
Предполагах,че е скъпо Grinning Ама тя и зарята не е евтина.
Ние решихме да палим  бенгалски огън, да пускаме фенери , на децата конфети съм поръчала на сърчица. Ей такива забавни и по-финансово поносими нещица ще правим след тортата. Grinning

# 550
Ние имахме машина за дим, беше от един dj, който е приятел на мъжа ми, та каза, че това ще ни е подарък от него и не знам колко струва по принцип, но е хубаво и ефектно.
Имахме и заря, беше от хотела, 150сек, 320лв. Не си направих труда да проуча, но със сигурност може да се намери по-евтин вариант, не смятам, че пък са чак толкова скъпи тези, които ги предоставят от хотелите, но знам ли.

# 551
Здравейте, Момичета! Simple Smile
Има ли бъдещи булки от Стара Загора?
Ние сме сгодени отдавна, като най- накрая тази година решихме да направим сватба.Няма да е голяма, около 50-60 човека, само приятели и родителите, без роднини.Вече си бяхме направили план и избрали място, а именно Сребърно Езеро.
Първо е едно от любимите ни места, второ хотелска част( половината от гостите няма да са от града) и не на последно място е много близко до града.
Е, за голямо наше разочарование, когато отидохме там на място рабрахме, че вече не правят сватби там.. AngryCry
Някой сеща ли се за място подобно на Сребърното?Някак си, след като си бях съставила ясна представа в главата как ще протече всичко там, сега не мога да си харесам нето един ресторант в града...

# 552
Днес е моя ден, дори бременна в седми месец.... хаха 👰😂😂

# 553
  • Sofia
Днес е моя ден, дори бременна в седми месец.... хаха 👰😂😂

пожелавам прекрасен и незабравим сватбен ден. 🥂 отпусни се и се наслаждавай на всеки миг.
Ние днес пътуваме за ВТ, багаж събирам от вчера, вече и аз се побърквам дали не изпускам нещо. Детето само ме успокоява и така Simple Smile

# 554
thristovva и mademoiselle90 пожелавам ви приказен, незабравим ден! Бъдете искрено усмихнати и спокойни през целия ден! Забавлявайте се! И после покажете снимки. Flowers Rose

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 15:29 от biserra

Общи условия

Активация на акаунт