Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 625
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
А относно букетите от естествени или изкуствени цветя ги предвиждате? Не съм се замисляла, но мисля да е от естествени цветя и да се направи от цветарски магазин в деня на сватбата или?

# 646
  • Пловдив
Моя мисля да е от изкуствени стига да си харесам Simple Smile
За рокля мисля да разгледам август най-късно началото на септември, сватбата е октомври. Ако сега я купя ще я скъсам от преобличане и няма да издържа и ще я покажа на младоженеца Grinning
за другите неща още не съм мислила, ще отива да разгледам в Асеновград някой ден (близо ми е аз съм в Пловдив) и се надявам там да харесам подаръци за гостите, гривни за шаферките и т.н
Младоженеца за тези неща ми даде зелена светлина каквото харесам Grinning

# 647
stelsity, спокойно, ние сме на почти същия хал, само че току що се нанесохме и още има довършителни работи. Направо не знам къщата ли да оправям, сватбата ли. А ние с теб даже май сме на една дата Grinning, напълно те разбирам. Simple Smile

# 648
Хибискус точно такова! Благодаря ти! В H&M не се бях сетила Simple Smile
Провери и в аутлет магазините, тип Меркари или Немски магазин, там има такова бельо на хубави марки, но е въпрос на късмет какви номера ще има.

# 649
  • Варна
Във Варна не се сещам за такъв тип магазин. Ходих до мола сега до Н&М и това от там не става. Ще търся още, макар да не се сещам къде 😒. Бельо си купувам от край време от едно и също място и затова хич не знам къде да търся другаде,но ви благодаря за идеите 😊

# 650
Честито на всички, чиито сватби вече минаха! Всеки ден ви следя и още по напрегнато ми става като гледам как напредвате с подготовките.. До нашата сватба останаха 4 месеца, а нищо не сме свършили.. Паралелно с подготовката си взехме жилище и сега всяка свободна минута прекарваме там, защото правим основен ремонт и някакси всичко свързано със сватбата остана на заден план..Нооо в понеделник вече съм решила да си търся рокля тук във Варна. Мисля да отида до сватбения център и да разгледам магазините около ритуалната зала като за начало.

Аз пробвах няколко модела в Ла споса на Чаталджа и в Сватбения център, като повече ми допаднаха тези в Ла споса.  Даже  като бях там през Април ми казаха, че Май месец ще имат ново зареждане, така че ти препоръчвам да минеш и от там. Relaxed

# 651
Честито на всички, чиито сватби вече минаха! Всеки ден ви следя и още по напрегнато ми става като гледам как напредвате с подготовките.. До нашата сватба останаха 4 месеца, а нищо не сме свършили.. Паралелно с подготовката си взехме жилище и сега всяка свободна минута прекарваме там, защото правим основен ремонт и някакси всичко свързано със сватбата остана на заден план..Нооо в понеделник вече съм решила да си търся рокля тук във Варна. Мисля да отида до сватбения център и да разгледам магазините около ритуалната зала като за начало.

Аз пробвах няколко модела в Ла споса на Чаталджа и в Сватбения център, като повече ми допаднаха тези в Ла споса.  Даже  като бях там през Април ми казаха, че Май месец ще имат ново зареждане, така че ти препоръчвам да минеш и от там. Relaxed

Аз останах много разочарована от сватбения център. На живо роклите им нямаха нищо общо със снимките, които публикуват на сайта си и във фейсбук. Да не говорим, че първо ми казаха, че не дължа нищо за пробата (а ги питах в прав текст) и след това ме издирваха, за да се върна и заплатя. Своята рокля намерих в Bridal house Holiday около операта-страхотни рокли и обслужване. Може да разгледаш и другите магазини там, на мен просто не ми се наложи, но съм чувала хубави отзиви.

# 652
  • Варна
Моята рокля е от Холидей.Таня Манова е уникален човек,няма да сбъркаш.От там беше роклята на сестра ми за бала,шаферските рокли от сватбата на сестра ми/продават се/ и сега и роклята за сватбата ми я шият.Успех с намирането на роклята

Аз останах много разочарована от сватбения център. На живо роклите им нямаха нищо общо със снимките, които публикуват на сайта си и във фейсбук. Да не говорим, че първо ми казаха, че не дължа нищо за пробата (а ги питах в прав текст) и след това ме издирваха, за да се върна и заплатя. Своята рокля намерих в Bridal house Holiday около операта-страхотни рокли и обслужване. Може да разгледаш и другите магазини там, на мен просто не ми се наложи, но съм чувала хубави отзиви.

# 653
Момичета, търся идеи относно подаръчетата за гости. Имам и хубава кутийка и тагче, на което ще пише Благодарим Ви и датата на сватбата, но ми се искаше тагчето да е отвън да се вижда, а ключето да е в кутийката. Другия вариант, който много не ми допада е и тагчето и ключето да са в кутийката, но така няма да има украса, само кутийка. тени от сив картон като кутийката, а връзката ще бъде прасковена. Хубаво ми стои и ключето и тагчето отвън, с една панделка, но в такъв случай пък кутийката за остане празна? Приемам всякакви съвети.

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 22:04 от melany123

# 654
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0492897002.html
Това ще ти свърши работа мисля.
Още не съм стигнала до букет, бутониери,подаръчета, кутия за подаръци, чакам си всички материали от алито и правя едно голямо нищо Simple Smile ..
И аз чакам, какво чакам и аз не знам. Трябва най накрая да поръчам, каквото ми трябва. Занимавам се с бебето, този месец май ще се местим в новата къща, правя поръчките на хората.. Поне поканите са почти готови, за другото има време.
Моят букет ще е от естествени цветя, сигурно аз ще си го направя и мислех да са два, но сте прави, за какво да го държа.. Май май ще е 1. Може би ще е от бели и прерийни розови рози, много ги харесвам.
Момичета, търся идеи относно подаръчетата за гости. Имам и хубава кутийка и тагче, на което ще пише Благодарим Ви и датата на сватбата, но ми се искаше тагчето да е отвън да се вижда, а ключето да е в кутийката. Другия вариант, който много не ми допада е и тагчето и ключето да са в кутийката, но така няма да има украса, само кутийка. Дайте някакви предложения, прилагам снимки като искам да отбележа тагчетата ще бъдат изработени от сив картон като кутийката, а връзката ще бъде прасковена. Хубаво ми стои и ключето и тагчето отвън, с една панделка, но в такъв случай пък кутийката за остане празна? Приемам всякакви съвети как да го направя да е хубаво.

Аз бих сложила ключа в кутийката, отвън връзчицата на кръст, с тагчето и панделка

# 655
Всеки път като сме на сватба ми е малко криво заради тези подаръчета. Дрънкулки не държа вкъщи и реално след сватбата ги изхвърлям. Ако има дечица там, ги подарявам на тях и така съм спокойна. Струват ми се безсмислени и се чудя защо се харчат пари за дребосъци. Подарявали са ни чубрица, мед. Добре тях ги взимам, за да ни ги хвърлям и тях и пак са ни напълно излишни. Като изядем съдържанието изхвърлям опаковките - разни бурканчета с декорации, глинени гърненца, кутийки.
Моля ви, разкажете ми защо ги купувате. Поне да разбера. Благодаря ви!

# 656
Защото обикновено всички така правят. Уж за спомен, ама реално и по една хубава снимка след празненството върши същата работа. И аз ги намирам за безсмислени и излишни, а миналата година една приятелка даже се нацупи, че не съм държала поканата им за сватбата на видно място вкъщи Rolling Eyes
С това, естествено, не целя да засегна никого, просто не е моето.

# 657
  • Пловдив
Защото обикновено всички така правят. Уж за спомен, ама реално и по една хубава снимка след празненството върши същата работа. И аз ги намирам за безсмислени и излишни, а миналата година една приятелка даже се нацупи, че не съм държала поканата им за сватбата на видно място вкъщи Rolling Eyes
С това, естествено, не целя да засегна никого, просто не е моето.
аз точно заради това реших да не вземаме някакви скъпи покани, повечето ще ги изхвърлят след като ги получат Grinning или ще забравят къде са. За подаръчетата също сме решили да не са много скъпи, а тези пари да ги вложим в нещо друго за сватбата Simple Smile Бутониери ще има само за кума, младоженеца и родителите. 

# 658
Ние решихме, че подаръците ни за гостите ще са снимки от Фото Кинг - направиха ни страхотен дизайн на снимките и бяха много мили. Малко по-скъпо излиза от другите подаръчета, но се надяваме на гостите да им хареса!

# 659
Снимки например от сватбите на близки хора вадя по 1 - 2 на хартия и ги подреждам в нашия си албум. Вадим по няколко от всяко събитие, пътуване или нещо интересно. Снимките са ми много мили.

Общи условия

Активация на акаунт