Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 149
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
И аз от тази гледна точка се чудя направо  да отрежа роклята по ниските обувки и да не мисля как ще изглежда и т.н. Stuck Out Tongue Winking Eye благодаря за съветите, момичета  Simple Smile

# 631
За момичетата, които още се чудят за обувките- само да подсетя, че ако роклята е с дължина за високи обувки и после сложите равни доста ще се влачи и може да ви пречи и да не ви е комфортно. Аз още нямам обувки, в процес на търсене съм, но този съвет ми дадоха минали вече булки. Благодаря за дадените идеи за менюта.

И мен точно това за това ме светнаха в булчинския магазин и ме посъветваха вторият ми чифт обувки да е на платформа, иначе трябва да си я нося под ръчичка. 😄

# 632
Здравейте, скъпи дами! Ние напредваме с организацията, но може ли някой да ми каже къде можем да направим необходимите медицински изследвания за сключване на граждански брак с поносимо работно време, ако работят събота и неделя още по-хубаво и какви са цените за услугата. Благодаря предварително!

В кой град търсиш, ако в София те устройва мога да ти пиша на л.с.

Може ли и на мен! Засега намерих само в клиники Торакс, към 35лв на човек казаха май. Понеделник до петък само обаче

# 633
Роклята се мери с всички чифтове обувки, с които ще се носи.

# 634
Здравейте, скъпи дами! Ние напредваме с организацията, но може ли някой да ми каже къде можем да направим необходимите медицински изследвания за сключване на граждански брак с поносимо работно време, ако работят събота и неделя още по-хубаво и какви са цените за услугата. Благодаря предварително!

В кой град търсиш, ако в София те устройва мога да ти пиша на л.с.

Може ли и на мен! Засега намерих само в клиники Торакс, към 35лв на човек казаха май. Понеделник до петък само обаче

И аз звънях в Торакс, но и на мен казаха, че не работят през уикенда.

# 635
Момичета и аз да покажа моите обувки, много ги харесвам, доста добро попадение са ми

С тях ще съм на официалната част, след това имам кецове, които са с висока подметка.

# 636
Уникални са! Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes Откъде са?

# 637
Уникални са! Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes Откъде са?

От сайта kalapod.bg , интересното е и че ми пасна и номера, а когато мерих по магазините тъй като принципно нося 36 номер ми бяха малки , а 37 ми бяха големи. Тези ми паснаха точно на крака. Много съм доволна!

# 638
  • Пловдив
Аз да ви попитам за букетите, вие вече имате ли или търсите. Разгледах в два онлайн сайта , но не знам не мога да намеря моя си букет. Може ли да споделите вашите от къде са Simple Smile

# 639
Аз да ви попитам за букетите, вие вече имате ли или търсите. Разгледах в два онлайн сайта , но не знам не мога да намеря моя си букет. Може ли да споделите вашите от къде са Simple Smile

Аз харесах този, но още не съм питала

# 640
Аз на флористката и полазах снимки и обясних какво горе-долу търся. Да видим какво ще излезе Simple Smile Мисля да имам само един и да го хвърля накрая, не мисля да си го пазя.

Искам нещо такова:

# 641
  • Варна
melany123 обувките ти са страхотни!
За букета и аз съм се спряла на такъв по-рошавичък Joy , използвах снимка от пинтерест, но цветята ще са малко по-различни от тези на снимката. Момината сълза я заменихме с някакво друго бяло цвете, което ще дава повече пълнеж (не си спомням името му) и някои от маслиновите клонки ще са боядисани в златно.

И аз не мисля да си пазя букета и да си правя втори за хвърляне.
Аз имам друг казус в момента. Купих си много елегантен бял гащеризон от Манго, за подписването ни (тъй като то ще е в различен ден от празненството) и си търся моделиращо бельо,което да облека под него, но магазините за бельо,който обиколих, не предлагат толкова малки размери и си търся нещо онлайн,ако намеря.
Някоя купувала ли си е? Става въпрос за оформящо в областа на бедата и дупето, но не с подплънки а просто пристягащо, защото си мисля,че ми се тресе дупето като вървя Joy Сигурно звучи много смешно, но моля,ако ме разбирате и знаете от къде мога да намеря да ми пепоръчате Simple Smile
Не съм си купувала до сега, дори не знам къде съм виждала такова нещо, но го търся... Joy

# 642
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0492897002.html
Това ще ти свърши работа мисля.
Още не съм стигнала до букет, бутониери,подаръчета, кутия за подаръци, чакам си всички материали от алито и правя едно голямо нищо Simple Smile ..

# 643
  • Варна
Хибискус точно такова! Благодаря ти! В H&M не се бях сетила Simple Smile

# 644
  • Варна
Честито на всички, чиито сватби вече минаха! Всеки ден ви следя и още по напрегнато ми става като гледам как напредвате с подготовките.. До нашата сватба останаха 4 месеца, а нищо не сме свършили.. Паралелно с подготовката си взехме жилище и сега всяка свободна минута прекарваме там, защото правим основен ремонт и някакси всичко свързано със сватбата остана на заден план..Нооо в понеделник вече съм решила да си търся рокля тук във Варна. Мисля да отида до сватбения център и да разгледам магазините около ритуалната зала като за начало.

Общи условия

Активация на акаунт