Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 144
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Ох, аз още чакам моите дано съм улучила размера..

# 616
Аз имам питане, днес една булка беше качила няколко снимки, имаше и една кутия за подаръците, може ли информация от къде е Simple Smile

Аз си я правих Simple Smile)

# 617
Мира, благодаря ти. От zalando.de са, там има модели на всякакви марки, но не знам дали доставят извън Германия. Иначе Peter Kaiser е марката на моите, пак е немска.

# 618
  • Пловдив
Аз имам питане, днес една булка беше качила няколко снимки, имаше и една кутия за подаръците, може ли информация от къде е Simple Smile

Аз си я правих Simple Smile)
Еха, браво, много красиво се е получило Simple Smile
аз с моите две леви ръце няма да рискувам Grinning че ще се унищожи докато стигне до ресторанта. Продължавам с търсенето значи Simple Smile

# 619
Здравейте, скъпи дами! Ние напредваме с организацията, но може ли някой да ми каже къде можем да направим необходимите медицински изследвания за сключване на граждански брак с поносимо работно време, ако работят събота и неделя още по-хубаво и какви са цените за услугата. Благодаря предварително!

В кой град търсиш, ако в София те устройва мога да ти пиша на л.с.

# 620
Здравейте, скъпи дами! Ние напредваме с организацията, но може ли някой да ми каже къде можем да направим необходимите медицински изследвания за сключване на граждански брак с поносимо работно време, ако работят събота и неделя още по-хубаво и какви са цените за услугата. Благодаря предварително!

Да, за София става дума! Благодаря предварително!

# 621

Да, за София става дума! Благодаря предварително!

Може ли и на мен да кажете 🙂

# 622
Момичета относно обувките аз още не съм си взела високите, но се спрях на два варианта - бели сандали с дебел ток или остри обувки, сандалите ще са по - удобни но се чудя дали ще отиват на роклята. А за ниски ще съм с рисувани, бях ги показала по назад в темата.
Аз имам един въпрос, който мисля че се обсъждаше по назад но не намерих точно кога и къде и за това се извинявам ако се повтарям, тъй като веднага след сватбата мислим да пътуваме извън България, знам че срока за подновяване на документите е 30 дневен, дали ще е проблем когато сме извън граница, а съм подала документи за смяна на фамилията? Може би въпроса ми е глупав, но се притесних, ако някоя от Вас знае нещо по въпроса или е имала същия случаи, ще се радвам да сподели. Благодаря предварително Simple Smile

# 623
Peoney, вземи си обувки с ток, каквито ти харесват, за церемониите и снимките, а през останалото време си бъди с удобни за теб обувки.

Аз бях със сандали с тънък ток 7см. Издържах цял ден и цяла вечер, нямах проблем, еуфорията държи много. Те наистина са ми удобни, но сега не смятам, че бих могла втори път да издържа толкова време на това, аз нося елегантни обувки само по поводи общо взето.

# 624
  • Варна
eli.baltova срока да си смениш документите е един месец. Няма да има проблем да си ги оправиш след пътуването.

# 625
Здравейте, някоя ще си шие ли текстилните салфетки или да е обмисляла да го прави? Чудя се финансово как излиза в сравнение с 1-1.50/бр за наем.

# 626
Момичета, и аз да се похваля, след 15 пробвани рокли, последната, която пробвах ми заспа и вече е капарирана! 😍Много съм щастлива  и интересното е, че е точно такава рокля, каквато упорито отказвах да пробвам,а именно тип русалка.🤣
Моят съвет е да пробвате всички възможни линии, за да имате най- ясна представа коя седи най, най- добре.
Успех на останалите булки! 🥰
Ние сме почти готови с всичко, останаха само поканите да се поръчат, да уточним декорацията и менюто.

# 627
  • Sofia
Момичета, вече започнах да се замислям за меден месец. Нашият трябва да е началото на октомври. Има ли някоя от вас, която е организирала за този период и къде решихте да ходите? Чудя се между екзотична дестинация и просто почивка след цялата олелия Simple Smile

# 628
  • Пловдив
Аз исках нашия меден месец да е в Дубровник (луд фен съм на игра на тронове, младоженеца загря защо искам там , но той не иска, за това няма да го тормозя )
 Сега мислим някъде в България да идем за няколко дни, има доста места които искаме да посетим Simple Smile , но още не сме решили нищо окончателно, нашия месен месец ще е края на октомври.

# 629
  • Бургас
За момичетата, които още се чудят за обувките- само да подсетя, че ако роклята е с дължина за високи обувки и после сложите равни доста ще се влачи и може да ви пречи и да не ви е комфортно. Аз още нямам обувки, в процес на търсене съм, но този съвет ми дадоха минали вече булки. Благодаря за дадените идеи за менюта.

Общи условия

Активация на акаунт