Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 602
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
 Предполагам искате нещо подобно, виждала съм го в Пинтерест

# 76
Много сте се разписали, за 2 дена, не мога да насмогна с четенето Simple Smile)))

Момичета - помагайте, че нещо забуксувах за видео оператор. Вие кой ще ползвате за видеото

Също, ако някой ще има като допълнение на подаръците за гостите - лотарийни билети или тото фишчета - в какво мислите да ги сложите. Нещо не мога да им измисля интересен начин за подаряване.

Мерси Simple Smile

# 77
Много сте се разписали, за 2 дена, не мога да насмогна с четенето Simple Smile)))

Момичета - помагайте, че нещо забуксувах за видео оператор. Вие кой ще ползвате за видеото

Също, ако някой ще има като допълнение на подаръците за гостите - лотарийни билети или тото фишчета - в какво мислите да ги сложите. Нещо не мога да им измисля интересен начин за подаряване.

Мерси Simple Smile

http://www.stimanivision.com
Тези момчета ще са на нашата сватба. Пътуват из цяла България.

# 78

Мерси Simple Smile
SL Studio-Препоръчвам с две ръце!

# 79
Такива шоколадови жълтици съм виждала в Джъмбо.

# 80
Има ли момичета, които сами си правят бутониерите, късметчета, подаръци и прочие ? Моля покажете какво сте изработили. Аз си поръчах материали и се надявам да се справя сама

# 81
  • Варна
Има ли момичета, които сами си правят бутониерите, късметчета, подаръци и прочие ? Моля покажете какво сте изработили. Аз си поръчах материали и се надявам да се справя сама

Аз ще си правя почти всичко сама. Бутониерите са готови, бях ги снимала по назад. Правих си сама поканите. В момента изработвам кутията за подаръците, две кошнички-едната за бутониерите, другата за конфети. Подаръците за гостите още не съм ги започнала, но и тях ще си правя сама (също ги бях показала по-горе)... таблото за разпределение на гостите също аз ще си го правя. За момента са само започнати и не мога да ви изпратя...
Относно притеснението ти, че няма да успееш, зависи от сложността на нещата които ще правиш и от броя им. Ако е нещо по-лесничко, но ефектно за една-две вечери и ще си готова и няма да ти досади😊 Какво си избрала?

# 82
Поръчах от алито розички за бутониерите, както и разни паднели,тюл,дантела и камъчета. Избрала съм цветовете да са бяло и турско синьо все пак ще е морска сватба. Аз също мисля да си правя кутията, украсата на чашите всичко което мога Grinning  А подаръчетата за гостите още не съм решила какви ще бъдат. Примерна снимка

# 83
Здравейте момичета, още се каня да почна поканите, но покрай бебето нямам възможност, щом ги почна ще кача снимка.
И аз съм на вълна воал, не можах да реша дали искам къс или дълъг и си поръчах и двата от Алиекспрес, който остане ще го продам. Иначе мисля да го закача над кока до украшението за коса.
Не знам дали ви бях казала, че вече имам рокля, тип русалка с презрамки, каквато винаги съм искала, мисля, че ще е удобна за танци. Простооо.. не мога да й се нарадвам и нямам търпение да я види годеникът ми.. изгарям от нетърпение. Няма да й правя и корекции, за което съм много щастлива, остава само и септември да вляза в нея.

# 84
Нели, бравоо!
А за алкохола как ще прецените колко да вземете? Това ми се струва много трудно.

# 85
Ей момичета, много Ви благодаря за идеите, ще погледна на всички места, където сте посочили. Иначе да идеята ми е от пинтерес нещо такова
Идеята ми е самото талонче ще е направено в цвета на сватбата, ще пише едно стихче и на български "заедно в бедност и богатство". Мисля да е поставено като украса към чинията на всеки гост. Чудя се дали да не прибавя номерации на талончетата и да разиграем и една игра типа на лотарията, да теглим печеливши и примерно трима от гостите, чиито номерца изтеглим да получат някаква награда - първото парче от сватбената торта, шампанско или нещо подобно. Идеята ми е, че хем може да се позабавляваме, хем много ми харесаха тези картончета, пък и за спомен могат да останат. А и да ни върви на сладък живот с тези шоколадови парички Simple Smile

# 86
Нели, а какъв е ценовият диапазон на бутика, който си посочила?

# 87
Нели, а какъв е ценовият диапазон на бутика, който си посочила?

Нямам представа, просто срещнах рекламата във фейсбука и реших, че може да е от полза на някоя булка, току що видях и промоция на Love birds, имаше и още 1 за налични рокли, но не запомних магазина...

VanillaBarbie
Нели, бравоо!
А за алкохола как ще прецените колко да вземете? Това ми се струва много трудно.

Много хубав въпрос, но има време до сватбата и още не съм го мислила...

# 88
може ли някой да ме напише на първата страничка, дата ни е 11.05  Арбанаси, К-кс Винпалас.

Здравей! За съжаление корекции по заглавната страница могат да бъдат направени до 24 ч. от публикуването и вече не мога да променям нищо. Ще бъдеш добавена в следващата тема. Simple Smile

Момичета, кажете от къде да си поръчам бутилки за ракията? Вие как уредихте въпроса?
Вчера бях в Jumbo Plazza в София и натрупах доста идеи. Имаше всякакви бутилки - както малки, 50 / 100 мл. за подаръчни, така и големи - по половин литър, по литър, дори буркани с канелка - 2/3/5 литра.. не знам за какво точно ти трябват. Имаше много красиви стъклени бутилки - в един цвят.. в много цветове, различна тематика..

А някой срещал ли е някъде от тези шоколадовите парички.
Аз купувах такива шоколадови парички наскоро от Лидъл за едни дечица. Бяха в мрежа, може би 10-15 бр., бяха около 2 лева, доколкото помня. Иначе ги виждам често по малките магазини на касата - заедно с дъвките и другите бонбони, които се продават поединично, но са по-неизгодни, сравнено с тези в мрежите.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 10:13 от biserra

# 89
Въпросът с алкохола и мен ме вълнува. Търся и препоръки за складове във Варна

Общи условия

Активация на акаунт