Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 599
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, вчера бях на първа проба. Роклята си ми "залепна", само дължината ще трябва да се оправи и края на Април ще си я взема. До тук добре, но ме попитаха за булото дали искам да е над или под прическата. Както и с гребен или без. Ако е с гребен, при махането му може да се развали прическата, така ми казаха. Вие как мислите, спряли ли сте се на було?
RenettaBo, много са ти хубави подаръчетата. Аз се спрях на същите, само, че моите ще бъдат сребърни ангелчета. Какви ще са ти препратките с книги, ако не е тайна. Аз видях една готина идея в пинтерест, която обаче не мисля ме ще мога да реализирам.

Много ми хареса, но ние ще имаме сигурно 9 маси. Ще трябва да пренасям доста книги, а и в деня на сватбата, вместо цветя, ще получим книги.
Много ми е трудно с украсата. Все си харесвам нови и нови неща. 😁

# 61
Моят воал беше на гребен и захванат над кока, точно под бижуто за коса. Постави го фризьорката, когато ми правеше прическата. Беше удобно и достатъчно стабилно, предвид факта, че когато хората те прегръщат ще се случва някак да го опъват надолу. Grinning За мен лично това е по- удобния вариант, особено предвид факта, че моя специално беше много дълъг и след първия танц го махнахме. Изкарах си партито без него и го сложихме отново, малко преди ритуала с разбулването (защото имахме такъв), не е имало проблем, прическата издържа, но това е работа на фризьора.
Иначе на кумицата ми примерно воала беше закрепен с фуркети под кока, тя цяла вечер беше с него, но той беше къс и не е пречел, само че като дойде ред да я разбуля аз се видях в чудо, защото бях на тръни през цялото време да не издърпам фиба или фуркета, която не държи воала, ами кока й, отделно я оскубах няколко пъти, защото при изваждането някой фиби бяха задържали по един- два косъма. Grinning Стана работата, нищо не развалихме, но лично моето мнение е, че гребена е по- добрия вариант. Така изглеждаше при мен.
Скрит текст:

# 62
Здравейте, момичета. Моята сватба ще бъде на 12.10.2019. Засега имаме ресторант, фото и видео, dj. Измислих подаръчетата да са бурканче със сладко. Моят бъдещ мъж иска сами да си направим сладкото 😂 но не мисля, че ще се справим.
Харесала съм си и аз дървена рамка, в която да се пускат сърчица от Али експрес. Там има голям избор от материали, ако си решил да правиш нещата сам, което много ми допада. Агенция ще наема за украса на изнесения ритуал.
В понеделник ще ходя да пробвам рокли в Carrie wedding - тази седмица са пуснали намаления. Малко ми е рано, но пък ако харесам нещо ще е супер. Пък и роклите се изработват за около 3 месеца.
Тук голямото умуване е за поканите. Искам да са малко по-нестандартни. Тоест да поканим гостите чрез сайт или нещо такова. Имате ли опит с това? И все пак за по-възрастните гости ще трябва традиционна покана.
Следя темата с интерес ❤

Здравей, моят любим разработва подобни сайтове, направи и нашия и всички много го харесаха. Ако имаш интерес ми пиши и ще ти изпратя да го видиш  Simple Smile

# 63
  • Варна
Рози, biserra разгледайте и https://www.chichiclothing.com/wedding-dresses/. Има хубави модели Blush

Момичета, кажете от къде да си поръчам бутилки за ракията? Вие как уредихте въпроса?

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 23:01 от rallytsa

# 64
Рали и аз това се питам, може би от Джъмбо? Там има ли?

# 65
Момичета ,напишете във фейса,или в гугъл,"бутилки за сватбена ракия" и ще ви излязат много предложения.
https://martenici-borisovi.com/product/773/butilka-1000ml.html?f … l2JqZMVKLMvWY-jwI
     Има матирани ,много хубави в Bottle decor/не съм сигурна за правописа/

# 66
Пак да заповядате всичките! Flowers Tulip
Писалите до сега са добавени.

Ние не искаме гостите да ни носят цветя. Посъветвайте ме какво да поискаме! Вече прочетох идеята за книги в няколко предишни поста и дори сме канени на сватба през август и в поканата е изразено същото желание. Допада ми тази практика, но в един момент ще се изтърка. Харесвам и идеята с урна на входа на ресторанта, която да събира пари за някаква благотворителност, но моите близки не я подкрепят. Как ще процедирате вие?

Ние също не искахме цветя и казахме на гостите да ни напишат рецепта за сладкиш/ десерт. Кутията, в която ги пускаха беше с надпис "Рецепти за сладък живот". Получихме много интересни идеи Simple Smile

# 67
Avianna, това е разкошна идея! Супер оригинално, мило и лично.

# 68
А някой срещал ли е някъде от тези шоколадовите парички. Имам идеята да направя едни картончета, на които да пише "в бедност и богатство" и на всяко да залепя по една такава паричка, но никъде не мога да открия. Преди съм купувала от кварталния магазин, но вече не зареждали. Дебнех Великденските промоции в Била и Лидъл, но и там няма. Някой да е срещал или идея къде да търся?

# 69
А някой срещал ли е някъде от тези шоколадовите парички. Имам идеята да направя едни картончета, на които да пише "в бедност и богатство" и на всяко да залепя по една такава паричка, но никъде не мога да открия. Преди съм купувала от кварталния магазин, но вече не зареждали. Дебнех Великденските промоции в Била и Лидъл, но и там няма. Някой да е срещал или идея къде да търся?

Има ги в Старбъкс - но са по 1 лв броя

# 70
Някой да е срещал или идея къде да търся?

https://damakra.com/catalog-categories-bonboni-shokoladovi_moneti_bus_22g200br

Звънни и попитай къде можеш да намериш стоката им- склад на дистрибутор или пък магазин, не вярвам някой да ти откаже информация, за това къде можеш да купиш техен продукт. Иначе гледам 200бр за 12лв, в магазните сигурно е по-скъпо, но и двойно, че и тройно да е.. пак не е лев за монета.

# 71
Ние бяхме купили в Лидл. Според мене съм виждала в магазинчетата за бонбони, вода, алкохол и подобни дребосъци и боклуци.

# 72

Има ги в Старбъкс - но са по 1 лв броя
в Джъмбо също ги има, продават се в мрежичка много бройки
(мисля че бяха евро обаче)

# 73
  • Sofia
И аз да се запиша в новата тема. Simple Smile може ли някой да ме напише на първата страничка, дата ни е 11.05  Арбанаси, К-кс Винпалас.

# 74
Много оригинална идея. Сигурно ще прозвуча глупаво, но къде ще ги оставиш и как ще ги раздаваш на гостите? Ако може по-подробно да разкажеш за идеята си

Общи условия

Активация на акаунт