Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 826
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Paolina Rao 616199 - Аз във Варна нищо под 2500 (снимки+видео) не намерих... Това са страшно много пари, но я преижвях драмата. Минах през различни варианти, мислех си дори да няма видео,само за да излезе по-евтино, но накрая просто ги прежалихме. Виж като видео оператор Ганчо Ганчев, гледала съм му сватбен филм и ми беше харесал. Ако все още търсиш де...

biserra - Да живее Aliexpress!!! Без него съм загубена! От там спестих пари за видео Laughing

i.v.y - Честито за роклята! People Bride With Veil

Mimi9999  и RenettaBo - Много яко да си изкарате довечера!!! Champagne Каквото се случи на моминското си остава там Stuck Out Tongue Winking Eye

А аз днес съм на тема халки. Бяхме си поръчали да ни ги изработят и днес са готови и много си ги харесваме. Simple Smile Yellow Heart

# 181
Моминско парти ще имам, уикендът преди сватбата с 10 близки приятелки заминаваме за Огняново, кумата е капарирала много хубава къща с минерален външен басейн, а самата вечер ще е в заведение там.

Много харесвам Огняново! Ще споделиш ли коя е къщата?
И аз съм предвидила моето парти да е седмица преди сватбата и ми се искаше да е нещо като затворен комплекс с басейн, ресторант и настаняване. Плюс би било да има бар или дискотека.. или поне да са наблизо. В предишната тема обсъждахме Аугуста в Монтана поради тази причина. Иначе разглеждах и Вятърните мелници и разни местенца около Пловдив. Някакви идеи?

# 182
Моминско парти ще имам, уикендът преди сватбата с 10 близки приятелки заминаваме за Огняново, кумата е капарирала много хубава къща с минерален външен басейн, а самата вечер ще е в заведение там.

Много харесвам Огняново! Ще споделиш ли коя е къщата?
И аз съм предвидила моето парти да е седмица преди сватбата и ми се искаше да е нещо като затворен комплекс с басейн, ресторант и настаняване. Плюс би било да има бар или дискотека.. или поне да са наблизо. В предишната тема обсъждахме Аугуста в Монтана поради тази причина. Иначе разглеждах и Вятърните мелници и разни местенца около Пловдив. Някакви идеи?

“Биг хаус” се казва. Планът ни е в петък на обяд да тръгнем, настаняваме се, оправяме се всички заедно, първата вечер ще е официалната, има дрес код червено за момичетата. Ресторантът, в който ще сме е на 1 км., ще има оркестър, музика, изненадите повечето не ги знам, макар че съм много любопитна и разпитвам постоянно.😄 Там не знам какво ще се случва, но на другия ден най-вероятно ще е почивка около басейна /кумата търси специално къща с минерален басейн, в случай, че времето не е хубаво, да можем пак да го ползваме/, ако имаме сили ще ходим някъде или ще правим втора част на първата вечер.😄 Има и барбекю, което на мен много ми харесва, но някои от момичетата се изказаха негативно за “въртенето на салати и пържоли” точно тогава, та по-скоро ще се храним някъде наоколо.

# 183
Аз поканих доста момичета към 14 ...всички казваха че ще присъстват и седмица преди това вече сме наполовина много кофти ако знаех и ние щяхме да сме някъде извън града Simple Smile
Започвам с приготовленията все пак 👠🎀👠💅💄🎀👗

# 184
Аз нищо не знам за моминското, само че е на 20.04 😀😂😂 . Какви подаръчета подготвяте за приятелките си??

# 185
  • Варна
Аз нищо не знам за моминското, само че е на 20.04 😀😂😂 . Какви подаръчета подготвяте за приятелките си??

И за моминското ли трябват подаръци????? 😱

# 186

Така съм чувала от благодарност...

# 187
  • Варна

Така съм чувала от благодарност...

Аз съм ходила на 4 момински, ама е нямало подаръци... 🤔. Ще го проспусна тоя момент

# 188
Аз поканих доста момичета към 14 ...всички казваха че ще присъстват и седмица преди това вече сме наполовина много кофти ако знаех и ние щяхме да сме някъде извън града Simple Smile
Започвам с приготовленията все пак 👠🎀👠💅💄🎀👗

И ние сме между 10 и 13, много е трудна организацията, никой нищо не подхваща, а се иска минималното от тях, добре че кумата е фурия и прави всичко и ги ръчка. Затова не се учудвам, че са се отказали при теб. Много весело изкарване пожелавам!🎉

Това вече наистина ще изтрия след малко. Кумата прави за всяко момиче нейната буква като подарък за спомен от моминското.❤

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 15:23 от Анонимен

# 189
Здравейте момичета. Скоро не ми предстои сватба, но ще помагам на близка приятелка за украсата за нейната. Търсих, но не успях да намеря затова се обръщам към вас, може да ви се е налагало да ползвате или пък знаете. За сватбеното шампанско... с какво се облепя самата бутилка за да стане чисто бяла примерно? Не е боядисана, но и аз не знам какво е. Ще съм много благодарна ако можете да ни помогнете Simple Smile
Давам пример: половината бутилка е облепена в нещо бяло:
https://www.wed-market.com/public/sitestoreproduct_product/0f/b1 … 3_d24c.jpg?c=b61c

# 190
  • Пловдив
Здравейте момичета, честито на всички открили мечтаната рокля, всички снимки бяха много красиви. Аз още не съм търсила, ще отида до Асеновград близо ми е, живея в Пловдив, но майка ми по незнайна причина настоява за Одрин, някоя от вас търсила ли е рокля от Одрин, или си е загуба на време (аз даже паспорт нямам и ми се иска да чуя и други мнения за там 🤔). За сега сме уговори ли само ресторант и меню, харесала съм букет, гривни за шафррките и подаръци за гостите,но не знам кога да ги поръчам преди да потвърдят присъствие или след това 😂
Стана малко дълго и объркано, но покрай сватбата ще полудея 😂

# 191
Здравейте момичета, честито на всички открили мечтаната рокля, всички снимки бяха много красиви. Аз още не съм търсила, ще отида до Асеновград близо ми е, живея в Пловдив, но майка ми по незнайна причина настоява за Одрин, някоя от вас търсила ли е рокля от Одрин, или си е загуба на време (аз даже паспорт нямам и ми се иска да чуя и други мнения за там 🤔). За сега сме уговори ли само ресторант и меню, харесала съм букет, гривни за шафррките и подаръци за гостите,но не знам кога да ги поръчам преди да потвърдят присъствие или след това 😂

Аз ходих до Одрин есента,ужасно тежки са,под тежки разбирай поне 10 килограма.Не можех да се движа изобщо,трябваше ми помощ за да направя 2-3 крачки.Моделите са доста пищни и най-обикновените,които мерих бяха около 1000 лева(3000 лири) Аз се подлъгах по страница във фейсбука,но си беше загуба на време.Напазарувах си много неща,но нищо за сватбата.Обиколих 3-4 магазина,само на един запомних името-Мелбо Споса.Подобни модели и далеч по-красиви има в Асеновград.Всички са скептични за Асеновград,но истината е,че там има за всеки,каквото търси Simple Smile Успех с роклята.Ние днес поръчахме халките от Сара трейд,дано са качествени

# 192
  • Пловдив

Аз ходих до Одрин есента,ужасно тежки са,под тежки разбирай поне 10 килограма.Не можех да се движа изобщо,трябваше ми помощ за да направя 2-3 крачки.Моделите са доста пищни и най-обикновените,които мерих бяха около 1000 лева(3000 лири) Аз се подлъгах по страница във фейсбука,но си беше загуба на време.Напазарувах си много неща,но нищо за сватбата.Обиколих 3-4 магазина,само на един запомних името-Мелбо Споса.Подобни модели и далеч по-красиви има в Асеновград.Всички са скептични за Асеновград,но истината е,че там има за всеки,каквото търси Simple Smile Успех с роклята.Ние днес поръчахме халките от Сара трейд,дано са качествени
Успех с халките, нашите също ще са от сара трейд, но ще ги даваме по поръчка в Хасково 😂 но човека ни даде сайта на Сара да си изберем, но дали работят заедно идея нямам, тепърва модел ще търсим. За Одрин ще го пропусна значи. Асеновград със сигурност ще ида, от там ми беше балната рокля, първата която пробвах взех, дано и сега с булчинската да се получи така, но се чудя кога да я взема, нашата сватба е октомври, мисля някъде юли - август да ходя за рокля, но пък дали няма да е късно. 🙄

# 193
Цитат
Асеновград със сигурност ще ида, от там ми беше балната рокля, първата която пробвах взех, дано и сега с булчинската да се получи така, но се чудя кога да я взема, нашата сватба е октомври, мисля някъде юли - август да ходя за рокля, но пък дали няма да е късно. 🙄

Според мен ще е тъкмо навреме - месец им трябва за нова рокля, после ще имаш време и за корекциите. Поне при мен е така.
От Софийските бутици ти искат 3-4 месеца, чакат от чужбина, а в Асеновград са си производотели.

# 194

Всичкото злато ми е от Сара-трейд,а имам доста. Качествени са.

Общи условия

Активация на акаунт