Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 829
  • 759
  •   1
Отговори
# 195

Само част от моето моминско 😻беше много хубаво

# 196
Момичета, аз съм на вълна покани. Вие как го направихте/ще го направите надписването, всяка ли ще бъде с персонално обръщение, ще има неймтаг с имената на гостите или ще надпишете ръчно на плика за кой е?

# 197
И аз да питам. Моята сватба е на 7.09. Мислите ли, че е рано да почна да търся рокля, като се има предвид, че  сега са и  баловете, някой дали ще ми обърне  внимание въобще?

Здравей! Моята сватба е на 28.09 и вече имам избрана и поръчана рокля. Преди 3 седмици я поръчах. Моята е от Ателие Зорница гр. Варна (намира се срещу входа на ритуална зала). Много добър специалист и ти обръща голямо внимание.Много съм доволна. Мислех да я поръчам в края на май месец, но се оказа че има голяма поръчка за Франция и се налага да я поръчам сега за да може да си направи и тя нейните планове. Така, че аз мисля че не е рано. Успех в намирането на рокля Simple Smile

# 198
Здравейте, момичета! Благодаря за пожеланията Blush Е, моминското ми парти беше точно такова, за каквото винаги съм мечтала - с най-близките ми приятелки, първоначално лично и интимно в едно кокетно ресторантче, а след това диво и купонджийско в дискотеката Stuck Out Tongue Winking Eye
Моята прекрасна кума се беше постарала толкова много и нямаше и момент, в който да не се просълзя от умиление. Имаше много изненади, които тя беше подготвила съвместно с бъдещия ми младоженец и беше уникално!
И ние трябваше да бъдем повече, но накрая си бяхме най-близките приятелки, което го направи още по-лично. Ето и няколко снимки...

Под балоните бяха скрили разни предизвикателства Grinning

# 199
Здравейте пак от мен!

Аз успях да си намеря рокля в Carrie Wedding Boutique. Бях зашеметена от роклите. Останах много доволна от отношението. Това беше първия магазин, в който пробвах рокля и си тръгнах с такава (или поне с документ 😁).
За фото и видео сме ангажирали Cinematic 4 ( София). Много харесвам работата им, въпреки че са от скоро в бранша.
А dj сме избрали Бедрос. Била съм на други сватби с него и съм сигурна, че ще направи голям купон.
Сега съм на етапа с агенция за декорация. Чудя се да наемам ли или да правя нещата сама. Имам достатъчно време (12.10), а май ще разполагам и с човек, който да подреди всичко.
Има ли някой, който си е правил всичко сам?

# 200
Момичета, а някоя от вас ще има ли малка сватба? Ние с моята половинка искаме да сключим брак, но ще пропуснем крадене на булка, вземане на кумове, тъпани и гайди и т.н.
Идеята ми е за изискано тържество и малко на брой гости, но идеята не ми е оформена на 100%.
Първоначално мислехме само с родителите, като им споделихме те пък ни съветват да поканим и приятели и още малко роднини иии направо не знам.

# 201
Момичета, а някоя от вас ще има ли малка сватба? Ние с моята половинка искаме да сключим брак, но ще пропуснем крадене на булка, вземане на кумове, тъпани и гайди и т.н.
Идеята ми е за изискано тържество и малко на брой гости, но идеята не ми е оформена на 100%.
Първоначално мислехме само с родителите, като им споделихме те пък ни съветват да поканим и приятели и още малко роднини иии направо не знам.
Здравей! Моята сватба ще бъде малка. Винаги съм си представяла церемонията на плажа и, понеже сме доста далече от морето и разходът за всички гости е огромен, решихме да поканим само най-близките си хора за три нощувки в Балчик. Ще бъдем 14 човека. Ще има церемония, снимки и вечеря. Нищо претенциозно и много сложно. Е, след това ще имаме и голямо тържество в нашия роден град, но това е по настояване на младоженеца, той си държеше на джумбуз. Т.е. направихме компромиси и двамата, за да получи всеки мечтаната си сватба. Simple Smile
Ти откъде си?

# 202
Харесвам и малките сватби. Мисле че с малко усилия може да се сътвори нещо много красиво. Може да наемете малък ресорант или зала за събития, и да го направите пид формата на коктейл, в по-лежерен стил

# 203
Ние сме на морето Simple Smile Мислех си до следобед да се венчаем и след това да отидем да се почерпим в един прекрасен ресторант на брега на морето. А снимките да ги направим в ресторанта и евентуално  преди церемониите да ни снимат с младоженеца на плажа. Но според Свеки щяло да е доста семпло, все едно сме излезли да хапнем семейно.
Което не че не е така, но идеята ни е да узаконим връзката си, споделяйки този момент с най-близките си, без излишна суетня. И двамата не сме по грандиозните празненства.  
biserra, идеята ви е много хубава. И аз съм обмисляла да идем някъде семейно и да се венчаем, но дестинацията не мога да я измисля още  Grinning

# 204
Ами.. щом сте на морето, идете някъде другаде! Grinning
Нашият друг вариант беше на 7-те Рилски езера, защото той там ми предложи. Харесах и едно шато - Копса, което също щеше да е идеален вариант за нас и нашите близки. Иначе, щом сте на морето, имате прекрасен избор! Ние се колебаехме - Тюленово, Калиакра, Мидената ферма.. аз много харесах остров Света Анастасия.. той много хареса плажа на Синеморец, дето се влива Велека.. Поне сте близо! Blush Направете си го както вие искате.. Изберете перфектното за вас място... пък нека да е семпло. Grinning

# 205
Бременните булки какъв тип рокля избрахте ? И колко време преди сватбата я взехте.?  Аз ще бъда в 5 месец и искам рокля която да е по изчистена и убрана, но да не подчертава коремчето Grinning
Приемам и предложения за фото, видео и дж в Бургас

# 206
Sisley666 И аз съм на вълна покани! Аз бих те посъветвала да надпишеш пликовете наръка. Така съм получавала всичките си покани досега. Личното обръщение е прекрасна идея, но по-сложно ми изглежда.. особено ако са ти много гостите.
И докато сме на въпроса.. побърквам се с тези покани!!! Не мога да избера, масовите не ми харесват, красивите и оригиналните са ми много скъпи. Joy Вече четох тук за luxevent, дайте и други идеи.

Moonlight92 Не съм бременна, но потърсих. Докато разгледах рокли за бременни, забелязах, че всички са с висока талия и се разкрояват. Това малко прикрива коремчето.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 23:30 от AnMary

# 207
Аз дълго време не можех да избера покани. Накрая се сетих, че може да ми ги направят по индивидуален дизайн- потърсих близка, която работи в тази сфера и - воала! Получих страхотни покани Heart 140броя за под 100лв. Та, според мен това е начинът Simple Smile
И ние смятаме да го надпишем поименно с писец, защото другото е много сложно.

# 208
Скрит текст:
Sisley666 И аз съм на вълна покани! Аз бих те посъветвала да надпишеш пликовете наръка. Така съм получавала всичките си покани досега. Личното обръщение е прекрасна идея, но по-сложно ми изглежда.. особено ако са ти много гостите.
И докато сме на въпроса.. побърквам се с тези покани!!! Не мога да избера, масовите не ми харесват, красивите и оригиналните са ми много скъпи. Joy Вече четох тук за luxevent, дайте и други идеи.

Moonlight92 Не съм бременна, но потърсих. Докато разгледах рокли за бременни, забелязах, че всички са с висока талия и се разкрояват. Това малко прикрива коремчето.

Аз поръчах моите от elegant wedding invites - все ми излазаше на пинтерест. Но трябва сам да си ги сглобиш и излизат малко по - скъпичко. Поне на мен така ми се стори.

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 23:31 от AnMary

# 209
Бременните булки какъв тип рокля избрахте ? И колко време преди сватбата я взехте.?  Аз ще бъда в 5 месец и искам рокля която да е по изчистена и убрана, но да не подчертава коремчето Grinning
Приемам и предложения за фото, видео и дж в Бургас

Това ще бъде моята, въобще не личи , че съм бременна

Общи условия

Активация на акаунт