Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 809
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря ти много, ще разгледам Simple Smile

# 346
В Амазон например

https://www.amazon.co.uk/s?i=clothing&bbn=13623308031&rh … 1&ref=sr_pg_1
доста ниски цени. Доставката с посредник от ЮК е за 10-15 дни = 2 лева.

# 347
В Амазон например

https://www.amazon.co.uk/s?i=clothing&bbn=13623308031&rh … 1&ref=sr_pg_1
доста ниски цени. Доставката с посредник от ЮК е за 10-15 дни = 2 лева.
Моите са такива от алиекспрес

# 348
Здравейте дами сватбата ни мина вече беше в събота получи се нещо невероятно мога да дам телефон на балет от пловдив предлагат такива танци ние поръчахме за нашия кум, вие си избирате колко момичета цената беше 70 лв на момиче извикахме две първо като камериерки после бели денс танци или кючекчини всичко се получи много добре защото кума ни е много готин и без да знае за тях си влезе много добре в ролята и се получи страхотно шоу

[
    [/b]quote author=Adimitrova12 link=topic=1104828.msg38553375#msg38553375 date=1555271366]
    Единият танц, който му направиха бих го нарекла "еротичен", да (до колкото е възможно на сватба) - пуснаха подходяща музика, завързаха му очите, те разголени се въртяха около него. Доста закачлив беше танца. Другият, който танцуваха персонално на него не го помня.
    За мен нямаше ни един Grinning
    Тъй че съветът ми е, в случай, че сте решили такава изненада , да помислите и за кумата.

Тъкмо такова търся, а за кумата ще измислим друго, защото тя е омъжена, а кума е ерген.
    [/quote]

# 349
    Здравейте дами сватбата ни мина вече беше в събота получи се нещо невероятно мога да дам телефон на балет от пловдив предлагат такива танци ние поръчахме за нашия кум, вие си избирате колко момичета цената беше 70 лв на момиче извикахме две първо като камериерки после бели денс танци или кючекчини всичко се получи много добре защото кума ни е много готин и без да знае за тях си влезе много добре в ролята и се получи страхотно шоу

[
      [/b]quote author=Adimitrova12 link=topic=1104828.msg38553375#msg38553375 date=1555271366]
      Единият танц, който му направиха бих го нарекла "еротичен", да (до колкото е възможно на сватба) - пуснаха подходяща музика, завързаха му очите, те разголени се въртяха около него. Доста закачлив беше танца. Другият, който танцуваха персонално на него не го помня.
      За мен нямаше ни един Grinning
      Тъй че съветът ми е, в случай, че сте решили такава изненада , да помислите и за кумата.

Тъкмо такова търся, а за кумата ще измислим друго, защото тя е омъжена, а кума е ерген.
      [/quote]

Може ли името и телефона на балета?

# 350
      Момичета, изтървала съм ви Grinning Става все по-оживено в темата, имаме си 3 булки тази събота!
      На мен ми е готово май почти всичко, уж само детайли остават, ама искам да  започна едно по едно да ги отмятам. За бутилките се чудя дали да поръчам етикети и отделно да купя изчистени бутилки или да са направо самите бутилки напечатани.
      Това с реденето на масите и на мен ми е много трудно, имам време, де, но реших да направя едно пробно редене и доста се затрудних. То или ми остават 1-2 места на маса, или не ми стига масата да сложа всички, които искам да са на една маса. Абе, цирк Grinning
       Ама както сте казали това са бели кахъри, никой няма да помни какви цветя сме имали или дали всичко е било в перфектния нюанс - важна е атмосферата и настроението на събитието!

# 351
      eli.baltovaa аз им се чудих доста на шаферските рокли, защото исках да имам 6 и всички ме разубеждаваха, защото си е голям разход. И другото - много занимавка - да се съобразиш с фигурата, височината и предпочитанията на всяка една.. Накрая, без да искам, открих от тези мултифункционалните рокли, които съм виждала по сватби на шаферките, в Алиекспрес.
      Виждала съм една и на живо и ми хареса. В обявата има и хиляди отзиви от купувачи и реални снимки и можеш да прецениш по-добре за цвят и размер. Аз поръчах една пробна, да видя какво ще дойде. Излезе ми 23 лв. И да не ми допадне, винаги мога да им ги направя по този модел при шивачка и не ми се вярва да излезе много. Но пък, ако е ок, си решавам много проблеми - всяка може да си я направи така както й харесва и както й отива, а същевременно ще бъдат еднакви цветове.. което ме устройва.

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 13:28 от biserra

# 352
      Тези мултифункционалните са доста рискови според мен, също ми попаднаха когато разглеждах рокли. Струват ми се от много нискокачествена материя и прекалено разголена. Особена в частта на бюста и гърба. На снимки седят добре, но не си ги представям в движение и танци. Мисля че повечето момичета биха се чувствали изключително некомфортно в такъв тоалет, който изглежда като усукан парцал.

# 353
      Тези мултифункционалните са доста рискови според мен, също ми попаднаха когато разглеждах рокли. Струват ми се от много нискокачествена материя и прекалено разголена. Особена в частта на бюста и гърба. На снимки седят добре, но не си ги представям в движение и танци. Мисля че повечето момичета биха се чувствали изключително некомфортно в такъв тоалет, който изглежда като усукан парцал.
      И аз очаквах материята да е нискокачествениа, но останах изумена като видях такава рокля на една сватба - материята е изкуствена, няма спор, но пада тежко, еластична, от онези студените на допир, движи се много добре. Относно модела - има сто начина да си я направиш както искаш и да не е толкова разголена. Мегз е пуснала такива сега на цена от 80 лв. Всъщност заради нея се спрях на такъв модел. Видях ги на живо и пробвах една, поиграх си доста с презрамките и много ми хареса.

https://megz.eu/product/megz-the-ultimate-all-in-1-dress

# 354
      Благодаря за мненията момичета и аз си мислех да избера нещо в алиекспрес, но се притеснявам дали ще дойде на време поръчката за това май отпада варианта да бъдат от там, иначе имат доста и разнообразни модели, мислих си за роклите на Мегз понеже по доста сватби се купуват, но пак не се спирам  на нищо а не искам просто еи така да отбия номер и да им купя нещо от няма и как.. продължавам с търсенето Simple Smile

# 355
       [/quote]И аз очаквах материята да е нискокачествениа, но останах изумена като видях такава рокля на една сватба - материята е изкуствена, няма спор, но пада тежко, еластична, от онези студените на допир, движи се много добре. Относно модела - има сто начина да си я направиш както искаш и да не е толкова разголена. Мегз е пуснала такива сега на цена от 80 лв. Всъщност заради нея се спрях на такъв модел. Видях ги на живо и пробвах една, поиграх си доста с презрамките и много ми хареса.

https://megz.eu/product/megz-the-ultimate-all-in-1-dress[/quote]
      Погледни тогава и в Алиекспрес, там са по 10-20 $

# 356
      А защо не си разделите цената на роклята с шаферките и не купите нещо, което биха го носили и по друг повод? Не е толкова трудно да се намери компромисен вариант за няколко жени, може да са един плат, но различни модели, или един модел и различни цветове. Аз лично ще предпочитам да дам някакви пари за нещо, което ще нося с удоволствие, отколкото някой да ми натрапи рокля, която не ми харесва.

# 357
      Оо да със сигурност, мен не ме притеснява цената, както казах и по горе искам да е нещо красиво а не просто да отбия номера.. просто искам и техните рокли да си отиват с моята, да отиват на сватбата като украса, да им е удобно, те да се харесват и т.н. ... имаме време, просто питах за идеи Simple Smile

# 358
      Виж и в Асос, имат доста шаферски модели.
      Mango Outlet пускат често промоции, те също имат официални рокли.

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 15:47 от KameliyaKo

# 359
      И аз очаквах материята да е нискокачествениа, но останах изумена като видях такава рокля на една сватба - материята е изкуствена, няма спор, но пада тежко, еластична, от онези студените на допир, движи се много добре. Относно модела - има сто начина да си я направиш както искаш и да не е толкова разголена. Мегз е пуснала такива сега на цена от 80 лв. Всъщност заради нея се спрях на такъв модел. Видях ги на живо и пробвах една, поиграх си доста с презрамките и много ми хареса.

https://megz.eu/product/megz-the-ultimate-all-in-1-dress
      Погледни тогава и в Алиекспрес, там са по 10-20 $
      [/quote]

Да, от там съм я поръчала пробната. Да я видя и аз, да я покажа и на шаферките. Че на снимки я харесваме единодушно, но друго си е на живо. Simple Smile Излезе 23 лв.
      Иначе няма да натрапвам на никой нищо. Който не иска, няма да я носи. Намерила съм оптимален вариант, при който всяка една ще реши сама как би искала да изглежда. Пак казвам, че пробвах такава рокля и определено вариантите са неограничени и зависят от въображението. Това че роклите са толкова евтини, далеч не означава, че са парцаливи боклуци. Цената е бонус за мен Wink Ако ще ги карам да си плащат роклите, по-добре да нямам шаферки... лично мнение. Simple Smile
      Относно шиенето на различни модели от един плат- много ще ме затрудни, защото моите шаферки ще бъдат от София, Пловдив и Варна.. а аз живея в друг град и не виждам как да им шия роклите без тяхно присъствие. Абе... голяма чуденка с тези рокли!

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 15:36 от biserra

Общи условия

Активация на акаунт