Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 140
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, дами,

С интерес чета всеки коментар.

Това ще бъде моят букет, като ще имам и малък за хвърляне. Бутониерите и гривните са в тон с него като сме поръчали само за родителите и кумовете. Но то шафери/ки няма и да има.

Скрит текст:

Относно подаръците - това е най-трудното за мен, нищо не ми харесва.
Исках подкова на магнит, много харесвам този символ, не мога да намеря такива, които ми харесват. Харесах едни по 35 лв., скъпичко ще дойде. Grinning
Сега гледам за някакви мигнити с наша снимка, но харесвам ако са със сватбена снимка, а не просто някаква. Писах на една фирма, които правят на място, но нямам отговор засега, така със сигурност ще остане някакво притеснение до последния момент.

Днес си дадох поръчката за обувки и чанта и ще чакам да ги изработят.
Халките поръчахме във вторник, голямо чудене имах дали на моята да има диаманти, по принцип не харесвам, но тези влизат в ивицата на халката и не са повърхностни, та я поръчахме така.
Иииии последното за дългия пост е, че меденият ни месец ще бъде подарък от двете двойки родители - седмица в Палма Де Майорка. Heart Eyes

# 691
rallytsa нещата са много красиви, аз не мога да нося обеци (после с дни ме болят ушите, нещо не ми понасят Sad ) .Които и да избереш няма да е грешка Heart

Аз имам проблем с ушите и мога да нося само злато или сребро, ако сложа друг метал и започват да ме сърбят и болят ушите, накрая се стига и до гной. Веднъж в една аптека питах за някакво мазило и ми дадоха едно кремче Хималая, в тубичка е, ще кача и снимка. Скоро го гледах и в DM. Нищо не коства да опиташ, ако проблемът е същият, аз от тогава нямам проблем и мога да нося всякакви обеци. Simple Smile

Скрит текст:

# 692
Може би ще ви шокирам с моя избор на аксесоари, но ще ви ги споделя Simple Smile. Много обичам аксесоари, купувам си постоянно и обичам да нося много големи обеци.
За моминското съм избрала
Скрит текст:
които ще комбинирам с ето това колие
Скрит текст:
За подписването, мисля да съм с тези, но предвид тоалета,който си купих, може би ще сменя избора.
Скрит текст:
а за сватбата имам няколко варианта, но ще преценя след корекцията на роклята ми.
По нея има перлички и може би ще трябва да си взема нещо с перли, а аз хич не ги харесвам (мое мнение), просто така се случи,че по роклята има.
biserra, това на комплекта са перли нали? Изглежда добре. Може би нещо такова трябва да е и при мен, но без колие.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Общо взето си попълвам колекцията постоянно и като наближи ще реша какво точно ще сложа.

Може би ще ви шокирам с моя избор на аксесоари, но ще ви ги споделя Simple Smile. Много обичам аксесоари, купувам си постоянно и обичам да нося много големи обеци.
За моминското съм избрала
Скрит текст:
които ще комбинирам с ето това колие
Скрит текст:
За подписването, мисля да съм с тези, но предвид тоалета,който си купих, може би ще сменя избора.
Скрит текст:
а за сватбата имам няколко варианта, но ще преценя след корекцията на роклята ми.
По нея има перлички и може би ще трябва да си взема нещо с перли, а аз хич не ги харесвам (мое мнение), просто така се случи,че по роклята има.
biserra, това на комплекта са перли нали? Изглежда добре. Може би нещо такова трябва да е и при мен, но без колие.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Общо взето си попълвам колекцията постоянно и като наближи ще реша какво точно ще сложа.

Може ли да ми кажете предпоследните от къде ги купихте? И колко струват?

# 693
Сега попаднах на две супер готини идеи за подаръци за гостите - едната е диск с любими песни на двойката, а другата - бутилка с вода, на нея с тиксо залепени 2 хапчета и надпис от типа "Благодарим ви,че се забавлявахте с нас. Грижим се за доброто ви здраве утре " Simple Smile
Аз също не обичам прахосъбирачки. Ние ще подаряваме бутилки с вино.
Какви ще са бутилките? По колко мл?

# 694
  • Варна
Adimitrova12 предоследните са от Алиекспрес. Струват 1,58😂

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 19:39 от rallytsa

# 695
Сега попаднах на две супер готини идеи за подаръци за гостите - едната е диск с любими песни на двойката, а другата - бутилка с вода, на нея с тиксо залепени 2 хапчета и надпис от типа "Благодарим ви,че се забавлявахте с нас. Грижим се за доброто ви здраве утре " Simple Smile
Аз също не обичам прахосъбирачки. Ние ще подаряваме бутилки с вино.
Какви ще са бутилките? По колко мл?
Още се чудя дали да са по 1 голяма на двойка или две малки, но май ще са малки за всеки - по 350мл или колкото е една от мъничките бутилки вино. Понеже сме във винарна, ще е подходящо, ще е от тяхното вино.

# 696
  • Варна
Момичета, ще си правите ли етикети за бутилките с ракия/алкохол и какво ще пише на тях?
Или предишните булки кажете какво сте писали, че това ми е малко трудно.

# 697
На мен от хотела/ редторант ми казаха, че няма смисъл от етикети, защото бутилките нямало да се слагат по масите, а на странични маси. Няма да се виждат от гостите общо взето.

# 698
Ние поръчахме тези бутилки, имената са от сайта.

Скрит текст:

С идеята, че са за ракия и ако на някой му досвидее, може да си вземе. 😄

# 699
rallytsa да, моите бижута са с перлички. И на мен не са ми любими, но ми се видяха подходящи. Иначе и моите са от Aliexpress. Joy
Много ми харесват твоите бижута с лимони.. напоследък където и да видя лимони, все за теб се сещам JoyJoy

# 700
Момичета, една от вас беше споделила, че е поръчала на художник да й направи нещо, което ще замести книгата с пожелания, получи ли го или вече го е показала, а аз съм изпуснала?Thinking

# 701
  • Враца
Цитат
Може ли да споделиш откъде  ще поръчаш камера? За InstaX ли става въпрос ?

Това е модела камера на който се спрях:
Скрит текст:

Качеството на снимките от подобен тип камера не е УАУ, но за момента предполагам ще свърши работа. Simple Smile

# 702

Може ли линк? Благодаря!

# 703
  • Варна
Може ли линк? Благодаря!

BGN 3.17  21% Off | JUJIA Ethnic Style Statement Fashion Jewelry Rhinestones Bridal Big Stud Earrings for Women Crystal Brincos
https://s.click.aliexpress.com/e/bSRve3VA
Заповядай Simple Smile
На този продавач, всичките му аксесоари са много качествени. Имам доста поръчани от него така,че и други да си избереш ще са красиви.

# 704
Здравейте, дамии!
Чета ви ежедневно, но не пиша много..
Първо честито на всички вече Госпожи! Бъдете щастливи и влюбени цял живот!
Моята сватба е на 15.06  в Бяла Слатина, от където сме и двамата с половинката, с цялата организация сме готови ( с много малки изключения) и вече само чакаме да дойде моментаа.
Но, имам едно затруднение и реших да се обърна към вас.
Предсрой ни моминско /ергенско парти по стечение на обстоятелствата доста по рано от сватбата /в края на този месец /
Та исках да изненадам с нещо моите момичета.
Нещо малко, но запомнящо..
Прахосъбирачки по скоро не, но и нещо от сорта на бисквитка и червило - пак не.. И аз Не знам...
Сигурна съм, че ще помогнете
Хубава неделя 💐

Общи условия

Активация на акаунт