Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 124
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
RenettaBo мислих си за теб на 06-ти и чакам от тогава да се вкючиш и да разкажеш как е преминал деня Simple Smile
Ами...Честито! Пожелавам ви дълъг семеен път, обсипан само с много любов, разбирателство и безпроблемие! Sparkling Heart
Мястото изглежда много романтично и се радвам,че всичко се получило според очакванията ти Simple Smile

# 721
RenettaBo Честито прекрасна булка си. Пожелавам Ви много дълъг и щастлив семеен живот изпълнен с много сбъднати мечти! Радвам се, че всичко е било като в приказка, стискай палци и при нас да е така Simple Smile

Хибискус, подкрепям мнението ти за острите обувки в тенденз, наистина на живо са много красиви (жалко че са само в златно и сребърно), аз исках да са бели и за това не си купих от тях, взех си бели сандали с дебел ток, от същия магазин, удобни са надявам се и в деня да е така Simple Smile

# 722
RenettaBo, честито! Бъди всеки ден така щастлива!
Хибискус, и аз си търся точно такъв тип обувки - сребристи и удобни. Следя темата с интерес и ако случайно ги открия ще споделя Blush

# 723
RenettaBo, честото. Прекрасна булка си. Желая ви дълъг и безкрайно щастлив семеен живот, в който винаги да вървите напред, ръка за ръка.

Аз цял ден беснея, след всички отзиви за Вила Екатерина и всички снимки, които гледах, яко се навих... и., датата е заета! Направо като шок ми дойде! Simple Smile Та, това отпада, иначе наистина ми харесва. Шатрата е приказна..
Сега ще идем да видим ресторант "При Орлите", ще съм благодарна на отзиви.
Истината е, че не искам и никога не съм си представяла типична ресторантска сватба ама така се очертава..

# 724
RenettaBo, честото. Прекрасна булка си. Желая ви дълъг и безкрайно щастлив семеен живот, в който винаги да вървите напред, ръка за ръка.

Аз цял ден беснея, след всички отзиви за Вила Екатерина и всички снимки, които гледах, яко се навих... и., датата е заета! Направо като шок ми дойде! Simple Smile Та, това отпада, иначе наистина ми харесва. Шатрата е приказна..
Сега ще идем да видим ресторант "При Орлите", ще съм благодарна на отзиви.
Истината е, че не искам и никога не съм си представяла типична ресторантска сватба ама така се очертава..

Ако бюджетът ви позволява, може да наемете шатра и да я сложите на някое място,което ви харесва. Отделно наемате маси,столове,храна, дансинг.
Аз също не исках ресторантска сватба и затова ще сме на една поляна, ако не се наложи да слагаме шатра заради лошо време, кувертът на човек няма да излезе по-скъпо, отколкото в хубав ресторант в София.
А иначе може да се измислят много алтернативи на ресторант (примерно в бара на покрива на х-л Sense) ако гостите са предимно млади. Можеш да видиш на сайта на някоя кетъринг фирма (май Дели кетъринг имаха хубав) какви сватби са правили и да ти дойде идея.

# 725
RenettaBo супер сте и букетът ти мнохо ми харесва! Честито!

# 726
Благодаря, но не бих рискувала. Основно времето ме притеснява. Ако е хладно или вали, рискът е прекалено голям. Преди няколко години месеци наред организирахме корпоративно събитие на покрива на една сграда в София. Беше супер измислено, с много компоненти, чудесни идеи... И така духаше, че на никой не му дремеше за нищо, изръзнаха хората.
Нашата дата е 19 септември и смятам, че е наистина риск. Ще огледам още няколко места, ясно е, че няма да е както съм си го представала, но пък няма да правя компромис с декорацията. Ще си наема фирма да я направи красиво и професионално. Явно няма пълно щастие.

# 727
  • Пловдив
Захир, важно е вие с младоженеца да сте щастливи и да ви е приятно, пълно щастие със сигурност няма, но пък може да е за добро. Сега може да откриете много по-добро и красиво място, пожелавам Ви успех Heart

# 728
Здравейте, прекрасни! Отдавна не съм писала, но редовно чета! Виждам прекрасни булки, бъдете щастливи, обичани и обичащи. Нашата сватба е съвсем близо на 9ти юни! Вече сме почти готови със всичко, и очакваме трескаво събитието. Имам въпрос, тъй като ще съм с обувки, си мислех, че е добре да сложа чорапи - и тук ми идва чуденката. Бели или телесни, като ако ще са бели, не си го представям като онези от детските ни години 😁😁😁🤔. Ще се радвам да чуя и вашите виждания.
Поръчах бутониери за гостите от алиекспрес дойдоха и са страхотнииии.

# 729
Честито на всички, вече омъжили се! Бъдете много щастливи и сбъдвайте всички мечти заедно с вашите любими! ☺

Аз съм на етап изработване на поканите. Харесах си идея (качвам я по-долу) и си поръчах всички компоненти от алиекспрес.

Това, което ме притеснява е как да избера подходящ картон, на който да се принтира, както и самото прегъване.. И се замислих, дали не е възможно в някой от сайтовете за покани да ми направят най-обикновените покани (чисто бели и прегънати по този начин), а после сама да си ги декорирам. Някоя от вас изработвала ли е по такъв начин поканите си? Ще съм благодарна на всякакви съвети и идеи 🤗

# 730
  • Варна
Честито на всички, вече омъжили се! Бъдете много щастливи и сбъдвайте всички мечти заедно с вашите любими! ☺

Аз съм на етап изработване на поканите. Харесах си идея (качвам я по-долу) и си поръчах всички компоненти от алиекспрес.

Това, което ме притеснява е как да избера подходящ картон, на който да се принтира, както и самото прегъване.. И се замислих, дали не е възможно в някой от сайтовете за покани да ми направят най-обикновените покани (чисто бели и прегънати по този начин), а после сама да си ги декорирам. Някоя от вас изработвала ли е по такъв начин поканите си? Ще съм благодарна на всякакви съвети и идеи 🤗

Аз изработвах моите така. Напечатаха ми ги и аз си ги украсявах сама. Виждам обаче, че това, което си харесала има релефен печат (това което е по ъгълчетата). Това доста ще оскъпи бройката и не навсякъде се предлага като услуга. Иначе, в който и копирен център да отидеш, ще ти предложат каталог с хартии и цветове и ти ще си избереш. Самото прегъване се казва биговане и също го предлагат навсякъде.

# 731
Скрит текст:
Здравейте, момичета! Моят приказен ден мина (беше миналия понеделник) Cry Искам да ви кажа, че това наистина е най-хубавият ден в живота на една жена (която все още няма деца)... Всичко беше като в приказка и точно като в приказка, приключи твърде бързо. Сякаш една вихрушка от емоции идва и те вдига за момент, а когато отново си стъпил на земята, то всичко вече е приключило. Сега изпитвам тъга, защото този така емоционален момент не може да се изживее на 100 %, но хубавото е че след това ще имаме видео и снимки, които да ни връщат пак в този ден и да го изживяваме отново и отново.
Съвет от мен е да не се притеснявате за малките неща, които не са под ваш контрол и отиват в посока, която не сте искали, защото ако се вглъбите в тях (а то неминуемо ще има много такива в този ден, защото няма как да сте навсякъде), то ще си развалите настроението, а къде къде по-добре ще е да се посмеете и да се наслаждавате на основното, а именно - сливането на две души в едно. Щом погледнех в очите на моя любим, всичко останало губеше смисъл.
Имаше ли неща, които сега бих направила по друг начин? ДА! Щях да не забравя за конфетите след разрязването на тортата, щях да поразпитам защо все още не са закачени бутониерите (чак в ресторанта ги сложихме Laughing) и ред други малки неща, но в края на деня, най-важното е че станахме съпруг и съпруга, а в това ни тайнство ни съпроводиха любимите ни хора!
Иииии, ето малко снимки, а като станат професионалните, ще кача и от тях Smile

Благодаря, че сподели с нас. Тъкмо вчера гледах колко сватби са минали и се чудех защо няма снимки. Пожелавам ви много щастие.
Момичета, да не забравяме, че организираме сватба, един от най хубавите дни, да го правим с усмивка! Най важното е, че сте намерили човека, наслаждавайте се на подготовката и не се ядосвайте за глупости!

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 00:19 от AnMary

# 732
Rallytsa , благодаря много за информацията. Ъгълчетата ще пробвам да направя с пънч (видях, че се продават в хоби магазините), а ако не се получи добре, ще си ги оставя просто така. Може ли да ми споделиш, ако си в София, къде принтира твоите покани и колко е цената приблизително за 1брой принтирана и прегъната покана? Благодаря отново 🤗

# 733
Скрит текст:
Здравейте, момичета! Моят приказен ден мина (беше миналия понеделник) Cry Искам да ви кажа, че това наистина е най-хубавият ден в живота на една жена (която все още няма деца)... Всичко беше като в приказка и точно като в приказка, приключи твърде бързо. Сякаш една вихрушка от емоции идва и те вдига за момент, а когато отново си стъпил на земята, то всичко вече е приключило. Сега изпитвам тъга, защото този така емоционален момент не може да се изживее на 100 %, но хубавото е че след това ще имаме видео и снимки, които да ни връщат пак в този ден и да го изживяваме отново и отново.
Съвет от мен е да не се притеснявате за малките неща, които не са под ваш контрол и отиват в посока, която не сте искали, защото ако се вглъбите в тях (а то неминуемо ще има много такива в този ден, защото няма как да сте навсякъде), то ще си развалите настроението, а къде къде по-добре ще е да се посмеете и да се наслаждавате на основното, а именно - сливането на две души в едно. Щом погледнех в очите на моя любим, всичко останало губеше смисъл.
Имаше ли неща, които сега бих направила по друг начин? ДА! Щях да не забравя за конфетите след разрязването на тортата, щях да поразпитам защо все още не са закачени бутониерите (чак в ресторанта ги сложихме Laughing) и ред други малки неща, но в края на деня, най-важното е че станахме съпруг и съпруга, а в това ни тайнство ни съпроводиха любимите ни хора!
Иииии, ето малко снимки, а като станат професионалните, ще кача и от тях Smile

Честито! Желая ви дълъг и щастлив семеен живот! ❤
Много си била красива. Би ли споделила от къде си купила роклята , аз търся гд такъв модел и , ако не те притеснява цената й ? Страхотна е ! 😍😍❤❤❤

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 00:19 от AnMary

# 734
RenettaBo-прекрасна булка!!!Дълъг,хармоничен и щастлив семеен живот ти пожелавам!
 Помагайте!!!Търся кутия за подаръци/в която да се слагат подаръците от гостите/,цвят пудра,неукрасена,ние да си я аранжираме.Гледах,гледах,навсякъде са украсени.
   Намерихме жена,която ще направи сватбената торта и тази за кумовете.
   Хибискус,кажи ми къде в Монтана могат да печатат върху по-дебел картон,ако знаеш де.За тейбъл картичките става дума.Ние ще си ги правим,но някъде трябва да отпечатаме картонче с името на госта.На служ. принтер на дъщеря ми не става,размазва мастилото
     .  тортата за кумовете,нещо подобно,шоколадова,защото кумата не обича крем.
  а тази да е тортата,която ще разрежат младоженците.Само че цветът да е пепел от рози и розите да са в този нюанс.

Общи условия

Активация на акаунт