Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 534
  • 807
  •   1
Отговори
# 345
  • Fort Worth, TX
Нито изглежда толкова шокира, унизена, омерзена и за каквото там пререва.Изгледах клипа 3 пъти.Тя буквално се е навряла у него.За първи път виждам журналист да взема интервю направо долепен до интервюирания.Толкова ухилена каза джизъс крайст, че няма накъде.После адвокатката й буквално я гледаше в устата , за да не обърка какво чете.A и като се клатеше в скута се чува много ясно как казва -хей ... но видео райт.
Не знам вече какво да кажа, но със сигурност не се чувства като жертва, а играе игричките посъветвана от адвокатката си с цел пари.

# 346
  • Насред хаоса
Различно е.
Едното не е провокация или покана за изкушените да се възползват от отворената врата. Случило се е по погрешка и неумишлено, докато другото си е точно флирт, провокация, направо си е молене и просене на внимание... и други неща също.
Там е работата, че ако някой изкушен тръгне, преди това трябва да помисли за последствията, не дали е неволно или нарочно. Могат да се намерят и такива, които да кажат, че нарочно я е оставил така, именно за да се намърдат те там. Един вид - аз какво съм виновен, само влязох през вратата. Ами и Кубрат влезе през вратата и остана без лиценз. Аз не бих влязла, останалите отговарят за себе си. И никак не му прави чест да се опитва да я злепостави по приетия у нас начин, вместо да каже, че е било грешка, да се извини и прочие.
Що се отнася до тези "покана, провокация" и така нататък, така щедро използвани у нас, явно другаде не са приети и не работят.

# 347
  • София
Аз пък съм изумена колко хора и в реала смятат, че адреналинът всичко прощава.
Що я награби пред камерите, а не си я нацелува тихо след репортажа? Тя е на работа и на работа не се целува,след това може и да поиска. Не можа да не се изхвърли, то отвътре му напира да се покаже голям е..ч, пардон, целувач. А то потен, запенен, мечта! Хак му е!
И романтиката, дето толкова се реве, че се губела, не е за пред публика и камери. А Суши каква е, няма значение.

# 348
Сушито си изигра добре картите жената, точно по американски.
А на Пулев не мога да симпатизирам, дори и да е прав. Толкова арогантна и проста личност не съм срещала.

# 349
Ако една жена НАИСТИНА не иска да бъде целуната и ще се травмира много от това, то ще направи така, че това да не се случи.
Зависи. Не винаги може да се реагира.. и не знаеш кога може да ти се случи, идва ти като гръм от ясно небе.
Скрит текст:
Преди доста години, бях влязла в Църква, в София, на изхода стоеше един просяк, младо момче/мъж, но видимо, с няколко години по- голям от мен. На мен ми домъчня за него, видях го като сирак....бяха ми останали стотинки от свещите и реших да му дам рестото.
Още не си бях дръпнала ръката и той ме награби. Всичко стана за части от секундата.
Ясно е, че изобщо не съм очаквала такава реакция, още повече да ме целуне в устата! И да, почувствах се нападната, осквернена, объркана....това беше първата целувка в уста  от мъж в живота ми.
с това не правя сравнение с пошлостта на случката, за която е темата, а коментирам конкретно твоята мисъл.

# 350
Не харесвам определения като "обща" и подобни, вие сами  си ги използвате като някаква ваша отправна точка.

А несъгласие, Какво, се показва, като най-малкото не присъстваш на купон с мъжете, единият от които те е намляскал вече против волята ти.

Така де,така де..Търсила си го е..И понеже цяла вечер е била на купон с мъже,значи от тук насетне,всеки от присъствалите може да я третира където и както му скимне?
Явно подобно дълбокомислие,убягва на закона,за това сега мачо ще кихне някой лев..

Някои момичета също се влюбват в учителите си, но това се счита за извратено и осъдително на Запад.

Джени Равало (Сушито) твърди, че е жертва на тормоз и е била отвратена и травмирана. Тя лъже. Тя не е нито отвратена, нито травмирана. Делото е за това, а не за да се даде урок на мъжете, за да се научат, че така не бива и т.н.

Факт..

Убягва ли ти, че преди да иде да купонясва със същите, вече е била насилена и отвратена от оня, чиято победа отива да празнува с него и приятелите му?

Ко ще кавали да е надувала насред Маракана,все тая..
Човек може да прави квото си иска,въпросът е,че всяко нещо има последствия.В случая,наш Ганьо,разсъждавайки по ганьовски,т.е.не мислейки за последствията,сега ще плати за дяволъка..
И най-големия парцал да е,има право да писка за дойнството си,щом законът ѝ го позволява,пък и има толкова услужливи индивиди,които дават такъв прекрасен карт бланш..

# 351
  • Буркина Фасо
колко ли ще струва тази целувка ?

# 352
  • Брюксел / София
Аз чета и се чудя защо от висок адреналин някой не изяде една кофа с лай*а? Така де, нали от високия адреналин не знае какво прави. Ами то след една такава победа, превъзбуденост и висок адреналин този “велик” боксьор можеше да налети на някой на бой. И това ли щеше да е нормално?! Липсват му първите седем на Кубрат, но няма нищо, някои уроци се учат по-трудния начин, в конкретния случай -по-скъпия.

# 353
  • София
Чета и се дивя как е възможно подобни инфантилни доводи - била се навряла в него, търсела си го, имала дълбоко деколте и прочие..Ужас! Къде видяхте, че въпросното Суши остана доволна от целувката? Напротив, беше повече от изненадана, благодари му за интервюто, НЕ за целувката и възкликна Jesus Christ! Ма това не беше от върховно удоволствие, а от прекомерна изненада. Т.е тя не очакваше да й налети, докато му задава въпроси и камерата снима. А съвсем очевидно Пулев й налетя, за да я спре с въпросите, които той не разбираше с английския си първи клас, втори срок. Това видях аз. Какво правила после Сушито, с кой била, как се отърквала, няма никакво значение. Правела го е, защото е искала, т.е било е по взаимно съгласие. Ама целувката не беше. И само това има значение за съда. Излагациите Пулеви в стил какъв парцал е тя работят само в нейна полза. Толкоз.

# 354
За съжаление подобни меркантилни дела не допринасят с нищо за спиране на насилието. Желанието да се скопят мъжете също. Това са съвсем нормални житейски неща, на които трябва да учим децата си. Но не, ние ще се съдим до дупка и за повече пари ако може.
Феминизмът и равните права нямат нищо общо с някакви супер-дупер измишльотини.
Ако се разхождам полугола в полунощ в циганското гето феминистка ли съм или луда?
Подобни дела обиждат човешкия род, феминизма и изобщо не помагат на истинските жертви.

# 355
  • София
Значи, аз мога да се съобразявам как да се разкарвам някъде си, а мъжете не могат да се съобразяват кого, къде и как да целуват, защото това ги скопявало.

# 356
Не, всеки е отговорен за поведението си и последствията и мъже и жени.
Ако аз като жена се държа неразумно и ми се случи нещо лошо кой е виновен?

# 357
Тея дали са си яли сушитата,е така си се чудя :Д

# 358
Тея дали са си яли сушитата,е така си се чудя :Д
Миналото не е важно! Представи си само как някой приятел или гадже му предлага "Хайде да хапнем по едно суши!" Joy
До края на живота си сигурно няма да близне ориз...

# 359
На Домуса капките и те да го духат!

Общи условия

Активация на акаунт