Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 430
  • 807
  •   1
Отговори
# 555
  • Буркина Фасо
имало ли е целувка против волята и ? - имало е. 
тя за това претендира и е в правото си. в това го и обвинява, колкото и да ни е гадно на нас, мъжете.
ако трябва да се поразсъждава малко той ще трябва да доказва своята невинност. а  в случая той е виновен.  какво се е случило след целувката и ако той е бил възмутен, обиден, насилван ... може да я обвини в това, но вече отиваме в друг казус.
факта, че е действал в някакво ненормално състояние заради получените удари в кратуната може да намалят наказанието му (финансово). макар че непосредствено след мача той доста адекватно благодари на публиката, вероятно и на спонсорите (не съм го слушал) и разни други приказки. тогава е бил адекватен, а при целувката ... в умопомрачение ???
като възможен вариант - тя иска милион за да получи 200-300 хил.   всъщност той толкова ще получи доколкото чух.

# 556
А, тя на афтърпартито отишла "да взима още интервюта от спортисти". Доста странен начин има за взимане на интервю, видно от записите, не знам доколко ще хване дикиш пред съда.

# 557
  • Монреал
Това са нейни думи от следващия ден, на които е наивно да се вярва.

Има съществена разлика между "без одобрение" и "ПРОТИВ волята и".

# 558
  • Буркина Фасо
тя има претенции за целувката. адвокатски подсилено е, че това е против нейната воля , че я излага пред света и ....  това е нейното обвинение. и съда би трябвало да разглежда само него.
а партито , а и на всякакви други партита, срещи, гуляи и др.  тя няма претенции. какво се е случило след това може би не влиза в полезрението на предявеният иск. така мисля.

Скрит текст:
Това са нейни думи от следващия ден, на които е наивно да се вярва.
[/quote]
общото м/у тях е , че не е с нейно съгласие.

# 559
Защо предизвикателното поведение на Суши -то да се приема за нормално, а когато му отговорят да е ненормално.
Къде е границата между правата на единия и на другия.

Ти сериозно ли мислиш, че нечие предизвикателно поведение дава права на друг човек върху тялото и достойнството му? Да не си израстнала в Саудитска Арабия?
Аз съм в ужас от мисловния модел който демонстрират някои потребителки,и то именно защото са жени и би трябвало да знаят,че няма такъв филм като "Ама тя си го заслужава щото е лека жена с фриволно поведение и облекло"..Всеки човек има право да изяви същността си,посредством външния си вид.Но ако всички хора бяха с такова мислене,лятото не знам как ще се живее..Къси панталонки,потници,минижупи,клинчета...Баси разврата..

общото м/у тях е , че не е с нейно съгласие.
[/quote]
  Еее,айде сега,висша математика..На хората ,това им идва твърде сложно за проумяване..

# 560
Коментирайки целувката, не бива да эабравяме контекста - целувката е направена пред камера, може би Кубрат е мислил това да бъде продължение на шоуто от ринга. Истинските насилници много внимават, чакат жертвата да бъде сама, слаба, да няма свидетели... и никога не биха действали пред камера, така че в тоэи конкретен случай, вэимайки предвид контекста Simple Smile Simple Smile направо ми е нелепо да се говори эа насилие или каквото и да е било от тоэи сорт. Аэ самата съм била жертва на системен тормоэ, така че мога да направя раэликата...

# 561
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пред камера,тоест пред камерката на Суши,непросионално видео,което тя после ще обработва и пуска в ефир.
Аз пак не мога да размера защо 30стр за нещо толкова елементарно.Пулев не се е съобразил с местната култура.Ще си понесе последствията(договорка между адвокатите за някой милион) и по живо,по здраво,всеки си продължава живота.
Как е възможно въобще да се послага под въпрос глупавото му поведение?

# 562
  • Монреал
Как е възможно въобще да се послага под въпрос глупавото му поведение?
Че кой пък поставя под въпрос поведението на Пулев?

Единствено защитничките на Суши твърдят, че щом сме срещу нея, заначи сме били ЗА Пулев.

# 563
Ама тези, коите сте "срещу" Суши, не можете да схванете, че нейното поведение не може, не е редно да е причина за нежелани от нея целувки! Хем казвате, да, Пулев сбърка, хем продължавате с "Обаче тя така и така" Няма обаче! Каквото и да е правила, както и да е облечена, нейно право си е да бъде проста и лека! Но това не дава право на всеки да я мляска, когато му се прище. Грешката е само и единствено на Пулев, той предприе действия спрямо нея, а не обратното. Пък че се е мятала по скутове, развявала е тяло в оскъдно облекло, прегръщала се е за снимки (?!) - не е оправдание за боксьора!

# 564
На всеки поведението носи последствия. Не само за един.  Тия двамата взаимно трябва да се осъдят.
 Едни и същи коментари, въртяни като счупена грамофонна плоча.

# 565
Защо предизвикателното поведение на Суши -то да се приема за нормално, а когато му отговорят да е ненормално.
Къде е границата между правата на единия и на другия.

Ти сериозно ли мислиш, че нечие предизвикателно поведение дава права на друг човек върху тялото и достойнството му? Да не си израстнала в Саудитска Арабия?

Въпросът и е напълно резонен. Определено облекло и поведение също могат да бъдат смятани за сексуален тормоз!

# 566
  • Монреал
Ама тези, коите сте "срещу" Суши, не можете да схванете, че нейното поведение не може, не е редно да е причина за нежелани от нея целувки!
Там е въпросът, че тези целувки се оказаха "нежелани" чак на другия ден след среща с мениджмънта. Как да и вярваш?

# 567
Те много неща в живота "не може" и "не трябва", ама се случват и е добре да го имаме предвид, защото можем да контролираме само собственото си поведение, но не и това на отсрещния човек.

# 568
Движението Me Too съобщиха за тормоз със закъснение от 15, 20,25 години, но  въпреки всичко предизвикаха цяла вълна от протести в подкрепа на това движение. А ние тук говорим за часове. Ако приемем, че Пулев е бил афектиран защо не примем, че и Суши е била афектирана в първите часове и не е можела да разсъждава трезво и да прецени реално унижението на което е подложена.

# 569
  • Монреал
Движението Me Too съобщиха за тормоз...
"Тормоз"?!?

Преди да подхванем това ти недоразумение хайде да приключим със "селфитата", снимани от друг, прегръдките с докосвания, дето НЕ били "близост", интерпретациите на ника ми, дето не били бъзик, насилието, дето се приемало с усмивка, защото жертвата не знаела, че е насилена, в кой момент му била казала НЕ....

Изобщо продуктивен образ си, ама е уморително да те гони човек по тъча.

Общи условия

Активация на акаунт