Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 446
  • 807
  •   1
Отговори
# 525
Голям смях с тази тема. Много лесно се шибва един през клавиатурата. Но на живо най-вероятно ще се смразите и ще се ухилите като сушито, докато мозъкът ви търси адекватна реакция на тази простащина. Тук обаче 50-килограмови мадами шибат смело шамари на потен, окървавен и задъхан боксьор, току-що слязъл от ринга Joy

# 526
Голям смях с тази тема. Много лесно се шибва един през клавиатурата. Но на живо най-вероятно ще се смразите и ще се ухилите като сушито, докато мозъкът ви търси адекватна реакция на тази простащина. Тук обаче 50-килограмови мадами шибат смело шамари на потен, окървавен и задъхан боксьор, току-що слязъл от ринга Joy

Еми ти не разбра ли? Той просто не е насилник! Затова. Ако беше насилник, нямаше да му шибне 😀

# 527
Даже и на момента да не му шибна един от шок и страх, че може да ми отвърне, вечерта нямаше да ида на парти с него.
Иначе съм съгласна с всеки коментар, който казва, че щом си на чуждо място, трябва да се съобразяваш с местните порядки и закони, защото иначе си носиш последствията.
А самата Джени явно не бива да се коментира, а само Кубрат каква мутра, Ганьо и пр. е...

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 11:15 от Welt

# 528
Джени каква е друг въпрос. Никой не спори каква е тя. Въпрос е, че Кубрат няма право да се държи по този начин, и това каква е Джени не го извинява. освен това в САЩ поведението на Джени се приема за нормално, а мача е в САЩ.

# 529
Защо предизвикателното поведение на Суши -то да се приема за нормално, а когато му отговорят да е ненормално.
Къде е границата между правата на единия и на другия.

# 530
Може би няма значение каква е Джени в съда, а как Кубрат е нарушил закон - да. Поведението на Джени в САЩ е нормално - да. Но във форум, където не сме съдии, а просто сме седнали на раздумка - за мен има значение поведението и предисторията на всеки от участниците, независимо дали се казват Джени или Кубрат и къде се развива действието. Освен това не съм американка и са ме учили, че ако си играя с огъня, може и да се опаря и че всичко, което правя някога някъде по някакъв повод, може да стане ясно на друго място сред други хора по друг повод и да не съм доволна от ефекта.

# 531
Че какви права са му нарушени на Кубрат, ако ще и сушито гола-голеничка да обикаля около него?

# 532
защото в САЩ покрай темата за сексуалния тормоз започнаха да считат, че независимо как те провокира една жена си длъжен да се съобразяваш. * Там държат много на личните свободи на всеки човек и не могат да я ограничават как да се облича, но ако я щипе, натиска , целува и т.н. без нейно съгласие това е нарушение на нейните права. Така го разбират те. А САЩ са страна, където всеки много си държи на правата.

* Преди време някакъв фен ощипа зад кулисите Тейлър Суифт по дупето или може би беше по бедрата и се оправда, че тя го е провокирала, защото ходила с къси, впити панталони. Тя обаче го осъди, защото няма право да я пипа без нейно разрешение, а такива номера като "провакиця защото си облечена еди как  си" не минават. нейният довод бе че няма да носи бурка, за да не се налага да не я щипят.

# 533
Защо предизвикателното поведение на Суши -то да се приема за нормално, а когато му отговорят да е ненормално.
Къде е границата между правата на единия и на другия.

Ти сериозно ли мислиш, че нечие предизвикателно поведение дава права на друг човек върху тялото и достойнството му? Да не си израстнала в Саудитска Арабия?

# 534
тук покрай темата за сексуалния тормоз, малко да влезем в рамките на шегата. Напоследък се убедих че нашето законодателство е супер остаряло.

В наказателния кодекс прочетох "който окаже насилие срещу лице от женски пол...*" леле каква дискриманиция. А насилието срещу лице от мъжки поли не се ли зачита? Знаете ли че има много яки жени като Станка Златева, които могат да набият мъж.
В наишите закони обаче се приема че насилието е само от мъж към жена, но не и от мъж към мъж, от жена към жена, камо ли - от жена към мъж.
Казвам това,  извън контекста на горната случка, но си мисля, че трябва да се осъвременят дефинициите за сексуален тормоз.
Ако мен шефката** ми ме тормози сексуално, това явно не е наказуемо според закона, защото тя е жена, а аз мъж.
А ако аз тормозя своя подчинена е наказуемо.

*полът не би следвало да има значение. Би следвало текстът да е - "който окаже насилие срещу личността на друг човек..."

**Гледали сте "Разкриване" с Деми Мур и Майкъл Дъглас предполагам?

# 535
  • Монреал
При всички случаи ако другият ти каже да спреш, трябва да спреш.
И в кой момент Суши трябваше да му каже да спре, вместо да почне да се хили?

Не са близост, а най-нормално селфи
Ще трябва да ме образоваш и как може една снимка да е "селфи", щом те снима друг?

Също така ако прегръдката не е близост, тогава кое? Проникване?

# 536
Zemonti, каква прегръдка те гони бе, човек? Това не е интимна прегръдка между близки хора. Ти знаеш ли звездите с колко фенове се снимат ежедневно така прегърнати? Това дава ли право на феновете да си пускат лигите върху звездата?

# 537
Според мен си го е харесвала и му се е натискала допреди тази целувка, но й е дошло в повече.

Па той като и се натиснА за половин секунда по устата, стана извратеняк номер едно.
Нелепи размишления.

# 538
За мен мисленето аз мога да правя каквото си искам, но другите са длъжни  по отношение на мен как да се държат е много порочно и като възпитание и като отношение във всички аспекти.

# 539
  • Монреал
Zemonti, каква прегръдка те гони бе, човек? Това не е интимна прегръдка между близки хора. Ти знаеш ли звездите с колко фенове се снимат ежедневно така прегърнати? Това дава ли право на феновете да си пускат лигите върху звездата?
Моля, не ме пращай да оправдавам лигавещи фенове.

Двете прегърнати снимки от предишния ден просто доказват, че Кубрат не е просто някой непознат от улицата.

Не, че оправдавам простотията му, но какво точно липсва между флирт с прегръдки и последвалата кратка целувка? За мен това е нормалната последователност. Не си е заврял езика в устата и, нито я изнасилва, докато тя крещи "НЕ, НЕ!"

Половин секундна целувка между хора, които са флиртували и прегръщали от вчера може да скандализира само много ограничен, или много фалшив човек. Дали ще бъде приета с радост и ще минат към втора база е друга тема.

Земонти, ти за мен си сексуален маниак. Съвсем сериозно се притеснявам за жените около теб и се надявам да потърсиш специализирана помощ, за да се почувстваш и ти самия по-добре. Представям си колко ти е трудно да живееш в непрестанни провокации от докосвания, “близост”, погледи и мисли за проникване...
Да ти имах подсъзнанието. Wink

Общи условия

Активация на акаунт