Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 423
  • 807
  •   1
Отговори
# 585
Цитат
Някъде назад в темата четох, че по дискотеки си е позволявал такова поведение, това вярно ли е ? Някъде- написано, видяно, снимано?
Това са разни слухове. За Кубрат и дискотеките се знае точно обратен случай преди години когато разтърва биещи се в дискотека и помага на бито момче в безсъзнание което се задушава докато останалите го зяпат без да му помогнат понеже си е глътнало езика. Това е документираният случай за Кубрат и дискотеките. Другото са само слухове.

# 586
И аз се учудвам на държането му? според мен го подхлъзнаха, че така ще му се вдигне рейтинга. Обаче недооцени нещо важно - мача е в САщ, Калифорния, а не в София. Ако тук бе мляснал  да речем Кали или Ивана, за него можеше дори да има позитиви, но това е САЩ бе хора. Друга култура. Друг начин на мислен, други закони. ти си длъжен да се съобразяваш, щом отиваш там.
Пулев докато бе в Зауерланд говореше колко са яки, после призна че са го подхлъзнали за мача с Кличко с тактика и  тренировки. за мен и Боб Аръм го подхлъзна сега, а нашето просто момче му вярва. Ако му отнемат лиценза за САЩ, Боб АРъм прост ще си намери друг боксьор, а Пулев е в зенита на кариерата си и може да загуби доста.

слухове за младежките години на Кубрат - много - че бил човек на Таки и  рекетирал хора по дискотеки, че участвал в побоища и какво ли не...но това са слухове. Няма нищо черно на бяло. Един не се е оплакал. Дори и да има нещо вярно в тези слухове досега Кубрат се държеше супер нормално, а човек има право да се променя и аз съм го подкрепял. Постъпката му е много странна за мен. И уронва имиджа на за България.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 15:19 от Джон Сняг

# 587
  • София
Представям си как сие е почувствала Суши:)
Да те млясне разгорещен полугол атлет. Кошмар. Sad
По принцип не знам, но да те олигави Кубрат си звучи гадничко.

# 588
  • Монреал
Да те "олигави", вероятно да.
Не видяхме обаче такива нещо. Харесва ми как мислиш. Wink

# 589
  • София
Кои ние не видяхме?

# 590
Целувката е доста гнусна за повечето жени. Слюнки, пот и кръв. Weary

# 591
Цитат
слухове за младежките години на Кубрат - много - че бил човек на Таки и  рекетирал хора по дискотеки, че участвал в побоища и какво ли не...но това са слухове.
Тези слухове се пораждат от максимата че през мутренските години когато още ММА -еят не се беше популяризирал в България и боксът беше основният силов спорт, неуспелите боксьори наистина се прехвърляха в мутренските групировки за да си изкарват прехраната оттам. Самият Кубрат е разказвал че доста от неговите  съотборници в боксовите аматьорски клубове които не успяха да пробият в бокса са се хлъзнали по мутренският живот по онова време, но това е максима за неуспелите боксьори. Кубрат освен много силна професионална кариера имаше и блестяща аматьорска кариера, както и Тервел, така че е нямал време да се занимава с мутренски изпълнения докато обикаля Европа за да печели медали за България на аматьорско ниво. За мутренските изпълнения са имали време неуспелите боксьори. Сега когато ММА-ят бавно започна да измества бокса като най популярен силов спорт, той зае тази роля на захранващ престъпни групировки с работна ръка от неуспели бойци.

Може би трябва нещо да се помисли в България по този проблем, защото в спорта под светлините на прожекторите остават доста скрити неща, и хората се залъгват че в спорта масово се печели добре и дори и да не си в каймака или елита на даден спорт, ще можеш да се изхранваш от него а това не е така. Разпределението на доходите особено в индивидуалните спортове е изкл. неравностойно, например хората се подлъгват да речем в един тенис колко добре печелят да речем първите 100, 200 в света, но не се замислят колко десетки хиляди неуспели тенесисти има по света, които на практика не могат да се издържат само от тенис. Същият принцип го има и в бокса и в почти всеки индивидуален спорт в който има изградена йерархия от елит който е богат, 20,30 спортисти които са на върха в даденият спорт, средна класа от 200, 300 която не печели толкова много колкото елита, но достатъчно добре, и масовата група спортисти от десетки хиляди които печелят от спорта колкото да си покриват разходите за екипировка, тренировки, и пътувания и се радват ако остане нещо отгоре. Но това е тема за друг разговор. Просто и в спорта вaжат същите принципи като всяка друга област на живота, но не се виждат понеже прожекторите винаги са насочени към най добрите.  

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 16:18 от Анонимен

# 592
Цитат
Ако приемем, че Пулев е бил афектиран защо не примем, че и Суши е била афектирана в първите часове и не е можела да разсъждава трезво и да прецени реално унижението на което е подложена.
Това малко ми се струва нон-сенс. И всъщност точно заради това има казус. А казусът е що за унижение е това за което ти трябва време за да го откриеш. Унижението е неприятно чувство което се усеща веднага ако го има.
Унижението предизвиква афект. Афектираният човек може да не мисли трезво. Мен например са ме били, а към първите 2-3 часа съм се чудил какво да предприема - дали да съдя човек, дали да подада оплакване, дали по друг начин да търся разрешение на въпроса, още повече че бях  в шок.  Трябваше и да се посъветвам с близките си. едва на другия ден предприех действия.
И това каква връзка има  с поведението на Сушито, което веднага след целувката отива на парти с Пулев?

"Предния ден ѝ дадох интервю, тя ми каза след победата: "Хайде да направим парти". Не знам кой я е канил, тя сама дойде. Аз бях в болницата, зашиха ми аркадата, върнах се, а тя беше в хотела. Тя идваше, сядаше до мен, но аз се дърпах, защото не искам такава близост", заяви Кобрата пред "Би Ти Ви" и разкри, че съжалява за случилото се.

Това поведение на жертва ли е, която е в шок и се чуди как да действа?

# 593
  • Монреал
На Пулев му вярвам точно толкова, колкото и на Суши.

# 594
Цитат
слухове за младежките години на Кубрат - много - че бил човек на Таки и  рекетирал хора по дискотеки, че участвал в побоища и какво ли не...но това са слухове.
Тези слухове се пораждат от максимата че през мутренските години когато още ММА -еят не се беше популяризирал в България и боксът беше основният силов спорт, неуспелите боксьори наистина се прехвърляха в мутренските групировки за да си изкарват прехраната оттам. Самият Кубрат е разказвал че доста от неговите  съотборници в боксовите аматьорски клубове които не успяха да пробият в бокса са се хлъзнали по мутренският живот по онова време, но това е максима за неуспелите боксьори. Кубрат освен много силна професионална кариера имаше и блестяща аматьорска кариера, както и Тервел, така че е нямал време да се занимава с мутренски изпълнения докато обикаля Европа за да печели медали за България на аматьорско ниво. За мутренските изпълнения са имали време неуспелите боксьори. Сега когато ММА-ят бавно започна да измества бокса като най популярен силов спорт, той зае тази роля на захранващ престъпни групировки с работна ръка от неуспели бойци.

Може би трябва нещо да се помисли в България по този проблем, защото в спорта под светлините на прожекторите остават доста скрити неща, и хората се залъгват че в спорта масово се печели добре и дори и да не си в каймака или елита на даден спорт, ще можеш да се изхранваш от него а това не е така. Разпределението на доходите особено в индивидуалните спортове е изкл. неравностойно, например хората се подлъгват да речем в един тенис колко добре печелят да речем първите 100, 200 в света, но не се замислят колко десетки хиляди неуспели тенесисти има по света, които на практика не могат да се издържат само от тенис. Същият принцип го има и в бокса и в почти всеки индивидуален спорт в който има изградена йерархия от елит който е богат, 20,30 спортисти които са на върха в даденият спорт, средна класа от 200, 300 която не печели толкова много колкото елита, но достатъчно добре, и масовата група спортисти от десетки хиляди които печелят от спорта колкото да си покриват разходите за екипировка, тренировки, и пътувания и се радват ако остане нещо отгоре. Но това е тема за друг разговор. Просто и в спорта вaжат същите принципи като всяка друга област на живота, но не се виждат понеже прожекторите винаги са насочени към най добрите.  

в интерес на истината, така е не само със спорта. Например - пеенето. Обикновено медиите осветяват средно между 20 и 100 успели певци (100 са даже много) например в чалгата разни ИВани, Десилави, Софета Маринови, но още хиляди се провалят, а за образование по музика трябва да инвестираш десетки хиляди левове.
същото е и със спорта. Нито всеки е Джокович или Вавринка, нито всеки - Кличко или Джошуа. За да влезеш поне в топс 20 на успелите спортисти трябва да имаш един родител в спорта и той да вложи маса пари в теб, и пак няма сигурност, че ще ги избиеш. Но това е наистина друга тема.

# 595
https://www.dnes.bg/notifikacii/2019/04/18/kubrat-pulev-izpuska- … -sys-sushi.408035 - драмата се затяга. Мач с Джошуа скоро няма да има. И то точно заради целувката. Както предсказах -  ще има още последствия.

# 596
  • Монреал
https://www.dnes.bg/notifikacii/2019/04/18/kubrat-pulev-izpuska- … -sys-sushi.408035 - драмата се затяга. Мач с Джошуа скоро няма да има. И то точно заради целувката. Както предсказах -  ще има още последствия.
Да бе!
Щото иначе мачът с Джош беше гарантиран, или много желан.

Суши се явява удобно оправдание. Иначе щеше да има друго. Не сме им гледали номерата?

# 597
Оказа се че мачът на Джошуа с Милър който трябваше да бъде през юни, пропада, понеже Милър даде положителна допинг-проба. Джошуа иска да има мач през лятото, а пък прочетох че евентуално мача с Усик се изтегля за начолото на 2020 г. Вероятно Усик който идва от долната категория иска да направи един мач в тежка категория преди да срещне Джошуа. Кубрат е в списъка със съперници защото е задължителен предент на IBF. Но наистина има някаква ирония на съдбата, защото заради допинг-пробата на Милър и това че Джошуа (по ирония на съдбата) е решил пък точно сега да направи 1-вата си защита на световната титла в САЩ, Grinning е някакъв брутален майтап за Кубрат. Но аз не съм убеден че ще е проблем за кариерата му и шанса му да стане светошен шампион, се изплъзва заради целувката, защото тия размествания отварят пък датата през есента за него, когато ще има повече време за подготовка. Но е факт че Джошуа в момента не го иска за съперник, защото не иска да се готви за него и да има опасност в средата на Май да разбере че ще среща резерва за която не е подготвен. То така се случи когато Кубрат се оттегли преди мача с Джошуа и той трябваше да се бие с резервата Карлос Такам, който е различен като стил, и на него му трябваха бая рундове за да наложи доминация в този мач в който Такам стоеше неочаквано добре за огромната разлика в класите. Защото боксьорите си нагласят подготовката спрямо конкретен съперник, параметри, гард, стил и т.н. и си подбират подобни спаринг-партньори и за тях е проблем ако съперникът се сменя в последният възможен момент 2 седмици преди мача. За есента става неясно кой ще е съперник на Джошуа щото от тия които са в списъка общо взето не виждам с кой ще има проблеми. Най известните имена са Ортис и Чар, но и 2-мата отстъпват сериозно като класа. Според мен той ще иска точно Ортис, защото е най известното име но няма да срещне големи проблеми дори с него. А за есента проблем за Кубрат ще е ако все пак дълго чаканият обединителен мач с Уайлдър се случи, понеже Джошуа пак заговаря че иска Уайлдър преди Усик, защото при евентуална победа мачът му с Усик, ще е епичен, абсолютният шампион в тежка категория срещу абсолютният в полутежка категория, което от маркетингова гледна точка е жестоко. Но за Уайлдър-Джошуа се говори от бая време пък все не се случва, та си мисля че се освобождава датата през есента за Кубрат. Ако все пак той не се уреди през есента заради обединителният мач, има слухове и за Фюри-Пулев през есента, където големият Фюри да отмъщава за загубата на малкият Фюри от Кубрат, а аз си мисля че Кубрат има по голям шанс да бие големият Фюри в сравнение с Джошуа а евентуална победа срещу Големият Фюри ще е не по малък успех за Кубрат, въпреки че няма да му донесе световната титла. Но на практика ще го легитимира като Световен шампион защото всеки който победи Тайсън Фюри ще бъде с такъв ореол, защото Тайсън Фюри освен жива легенда на практика все още продължава да бъде некоронован Световен Шампион защото титлата му беше отнета без да е загубил мач.

# 598
Никола,  за мен беше логично че някой толкова голям като Джошуа ще се пробва и в САЩ. Да, във Великобритания си жъне победите, но той трябва да надскочи себе си, да го познават и по света. Кличко като побеждаваше все по Русия, в САЩ  постоянно го подценяваха.  Кубрат няма да взима толкова големи приходи ако не играе в  САЩ. Затова нашия с целувката на Суши просот си отряза клона. Спомням, си че ти казах, че след забраната на Пулев да играе в САЩ може и да няма мач с Джошуа. всеки велик боксьор иска да играе именно в САЩ, там парите са по-големи.
Мач Джошуа -Пулев, не може да се случи преди обединителният мач  Уайлдър -Джошуа по редица причини. Дори самият Джошуа е казал, че иска първо обединитилен мач, после една защита на титлата, и едва тогава - мач с Пулев,  в началото на следващата година или  в средата й. За това за есента най-логично е нашият да се срещне Тайсън Фюри, те вече имат и една мениджърска агенция, и не би трябвало да е проблем, освен ако не отнемат лиценза на Пулев.

# 599
Аз се чудя Кубрат какво решение ще вземе, защото то зависи и от него. Ако Кубрат поиска мач с Фюри вероятно ще го получи. Специално за Кубрат го има тънкият момент че победа над Фюри ще е като тежест горе долу колкото победа над Джошуа. Зависи той дали е готов да си рискува претендентската позиция, за да получи световно признание без титла, или ще играе на сигурно и ще си изчака реда който рано или късно ще дойде. Има го тънкият момент че той изглежда в добра форма, (въперки проблемите от мача с Дину), и може би е време за наистина голям мач, защото ако реши да се пази за Джошуа, не се знае кога ще се случи този мач и няма ли да дойде прекалено късно за него, защото му остава малко време да бъде във върхова форма, после годините ще натежат. Но ако има индикации за мач с Джошуа през есента, а такива според мен има, той ще се бие с Джошуа  защото аз имам усещането че обединителен мач Уайлдър-Джошуа все още няма да има. Защото това е мач 50/50 и е прекалено рискован и за 2-мата. Той според мен ще се случи на по късен етап в кариерите и на 2-мата ако дотогава са световни шампиони, защото е твърде рано за тях. Млади са и не им се губи Световната титла, освен ако приходат няма да е наистина колосален и всеки да е доволен от него за да рискуват толкова рано. Защото те в момента печелят луди пари като Световни шампиони, които впоследствие ще намалеят за 1 от 2-мата при обединителен мач. Между другото същото важи и за Кубрат и Фюри. Фактът че ги представлява една мениджърска агенция както улеснява насрочването на такъв мач при желание и от 2-мата, го има и тънкият момент че много малко мениджъри са готови да си изправят 2-мата си най добри боксьори един срещу друг, защото със сигурност означава да си жертват едната златна кокошка, защото няма как и 2-мата да спечелят. Кубрат и Фюри се намират на пистите за световните титли. Ако мениджърската агенция си изиграе добре картите, може да ги насочи към 2-те световни титли. Пулев към Джошуа, Фюри към Уайлдър за реванш. Това няма да се случи ако ги изправят един срещу друг, което ще е страхотен мач, но няма да е най доброто за мениджърската агенция в дългосрочен план.

Между другото  го има и това че евентуална загуба на Кубрат от големият Фюри прави невъзможен мачът с Джошуа, докато евентуална загуба от Джошуа не прави невъзможен мач с Фюри за в бъдеще, ако и 2-мата и мениджърската агенция в някакъв момент имат интерес от него. Тези неща ги има в играта, когато боксьорите си избират съперник и преценяват какви са шансовете им за победа или загуба и как това ще им се отрази на кариерите. Всичко зависи кой ще съперник на Джошуа през есента. Приемаме че той ще мине без проблемно през Ортис или който му е съперникът през лятото. 

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 02:50 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт