Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 414
  • 807
  •   1
Отговори
# 600
  • Насред хаоса
Ами кой я знаеше преди това? Факт е, че от дни вниманието е насочено към нея, много повече, отколкото е допускала някога.
Заприлича ми на  случая с Моника и Бил Клинтън......Някой да я знаеше ???
Да, и единственото с което остана запомнена е, че е свирила на сакса на Бил. Simple Smile
А умникът Били с какво беше запомнен? Аз поне като срещна някъде неговото име, не се сещам за нещо, което е направил като политик, а най-напред за тоя му резил. И тогава се впрегнаха маса усилия да му чистят имиджа, че и го оправдаха за лъжесвидетелстване. Мда, поприкриха някои неща и натикаха нея в калта, но не могат да изтрият това, което хората вече знаят.
Излиза информация, че Суши ще съди Пулев и за клевета. Както споменах и назад в темата - именно заради тия балкански навици да сочат коя какво била правила, в резултат на което да си я определят като такава или онакава и да смятат, че имат право да налитат. Става въпрос за това, че той побърза да се оправдае с описанието какво била правила тя в тоалетната, колко пиела и други неща взимала, и клипчетата. И да смята, че това е достатъчно доказателство, за да оправдае глупавата му постъпка. А тя е почнала да събира публикации из наши медии, в които той си е позволил да коментира морала й. Не разбра булгарише мачо, че в други страни тия номера не вървят и това е.

# 601
Скрит текст:
Ами кой я знаеше преди това? Факт е, че от дни вниманието е насочено към нея, много повече, отколкото е допускала някога.
Заприлича ми на  случая с Моника и Бил Клинтън......Някой да я знаеше ???
Да, и единственото с което остана запомнена е, че е свирила на сакса на Бил. Simple Smile
А умникът Били с какво беше запомнен? Аз поне като срещна някъде неговото име, не се сещам за нещо, което е направил като политик, а най-напред за тоя му резил. И тогава се впрегнаха маса усилия да му чистят имиджа, че и го оправдаха за лъжесвидетелстване. Мда, поприкриха някои неща и натикаха нея в калта, но не могат да изтрият това, което хората вече знаят.
Излиза информация, че Суши ще съди Пулев и за клевета. Както споменах и назад в темата - именно заради тия балкански навици да сочат коя какво била правила, в резултат на което да си я определят като такава или онакава и да смятат, че имат право да налитат. Става въпрос за това, че той побърза да се оправдае с описанието какво била правила тя в тоалетната, колко пиела и други неща взимала, и клипчетата.
Скрит текст:
И да смята, че това е достатъчно доказателство, за да оправдае глупавата му постъпка. А тя е почнала да събира публикации из наши медии, в които той си е позволил да коментира морала й. Не разбра булгарише мачо, че в други страни тия номера не вървят и това е.

източник?

# 602
Само простия човек мисли,че когато хвърля кал по другите,пречиства себе си от собствената си мръсотия.
А ПульоПульо си е обикновен простак,хак му е:)

# 603
да, това с хвърлянето на кал бе голяма глупост, защото тука вървим - като покажеш, че някой е пошъл човек и излиза, че нещата, които казва нямат стойност, т.е. няма право да те критикува. И затова се каляме. А по западният свят не е е така. Дори най-големите извратеняци имат права, и ако ги нарушаваш - плащаш цената. Пулев не разбра, че с това поведение вече за всичко, което е в САЩ ще го  режат.
Лиценцз в Калифорния. лиценз в САЩ и недопускане на мачове в САЩ. Глоби за  поведение срещу американски граждани. Дори може да му нанесат служебна загуба, за мача проведен в САЩ срещу Дину и да загуби всякакви шансове за титлата. Ако се стигне до мач с Фюри съдиите също ще го режат вече, защото Фюри е британец,а Пулев - български простак.

# 604
Ама то клевета е налице, само ако се окаже, че казаното, показаното , не е истина.

# 605
не говорим за резултата от съда, въпреки че за мен Суши и там ще спечели, защото тя има право да бъде всякаква,  но той няма право да я "развява" без нейно съгласие*. говорим за моралното обвинение. когато те обвинят, после дори съдът да каже че си невинен, обществето не приема лесно оправдателната присъда. А в САЩ ако обществото те нарочи - майко мила.

*не знам дали клевета е точният термин или уронване на престижа?

# 606
За Били първото, за което се сещам, че е мъж на Хилари, второто -  правиха му импийчмънт, което много рядко се случва, не ми се рови сега за причината, но май не беше Люински.

Тук пък ми изникна въпроса съпоставим ли е Кубрат с Били и като фигура и като действия.

# 607
За били първото за което се сещам е че беше Ппрезидент, а второто - че води война в Косово, без мандат на ООН и мяташе касетъчни бомби, забранени от вякакви конвенции. Третото - че лъга пред Конституцията,.
като ранг и известност Кубрат не е съпоставим с Клинтън, а като действия е - вместо да се покае, той хвърля кал срещу жената от която дойде атаката. Трябва да се радваме, че Кубрат няма властта да  спретне една малак война в Албания.

# 608
Независимо дали Сушито ще спечели, или не, и тая палачинка ще се обърне и то скоро - не смятам, че обществото я подкрепя (тяхното общество) и в дългосрочен план ще има определени последствия.
Движението за защита на жените съществува само и единствено за да помогне на жертвите, а не за да могат разни к..ви като тази и като Амбър Хърд (примерно) да се възползват и да стават богати и известни. За никаква женска солидарност не може да става дума (любим аргумент на защитничките им; даже Сушито беше написала нещо в този смисъл) - напротив - точно жените, които могат да мислят разумно, първи трябва да ги осъдят(в морален смисъл - да, смятам, че да се съдят хората е ПРАВИЛНО и ЖЕЛАТЕЛНО, противно на модерната пропаганда, според която това е нещо лошо). Тези хора НЕ СА жертви и не е редно да бъдат третирани като жертви. Нямат право да извиват ръцете на закона.
И не, не смятам, че Суши го е предизвикала, напротив - поведението му е неприемливо. НО смятам, че тя не е травмирана, както твърди и затова не й се полага обезщетение.

# 609
Цялото общество не я подкрепя, но тази част, която се нарича образно казано "елит" - да. И затова сега институциите ще го погнат. Първо Федерацията, а това не е малко. После - съдийската колегия. Накрая и  асоциацията на журналистите на спортните/боксовите мачове, където е акредитирана Суши. От ME TОО ще застнат на нейна страна и ще принудят и движението за защита на жените да застане на нейна страна. повечето боксьори в САЩ вече се канят да го смачкат по този повод.
какво мисли обикновеният американец - значение няма. Обикновените американци са лесно манипулируеми.

# 610
Напротив - има значение. Когато определени настроения се заглушават и потискат умишлено от елита, в един момент те избиват като гейзер и се случват разни неща. Обикновените хора често са третирани като тъпо стадо и са облъчвани с пропаганда, за да бъдат превъзпитани, но това винаги води до провал за активистите и "лидерите" (дори за известно време да не изглежда така).

# 611

би ми ми припомнила три случая от последните пет години (нека да са десет), когато  "задушеното" обществото в САЩ е избухнало като гейзер срещу нео-либералния "елит". САЩ са с дълбоко промити мозъци.

# 612
И понеже американското право е прецедентно, може пък да се създаде прецедент в делото Суши срещу Пулев, и това пък да промени донякъде ситуацията. Все отнякъде се тръгва в друга посока.  Не става дума за неуместната целувка на Пулев, а за степента на нейната укоримост от гледна точка на жертвата. Ха ха , жертва. Как звучи . Напълно подкрепям постовете на Петя по-горе.

# 613
Самият избор на Тръмп за президент е добър пример (не съм убедена, че гласувалите за него толкова го харесват - вероятно е протестен вот). Също и фактът, че масово приказките на елита минават покрай ушите на хората. Реакциите на американците (ако се отвори един техен сайт с много коментари) спрямо модерните либерални ценности, са горе долу същите, като реакциите на българите в подобни сайтове. Което означава, че има един гигантски фалш, на който ставаме свидетели - искат да се изкарат едни, но това е просто етикет, реалното положение е съвсем друго.

# 614

би ми ми припомнила три случая от последните пет години (нека да са десет), когато  "задушеното" обществото в САЩ е избухнало като гейзер срещу нео-либералния "елит". САЩ са с дълбоко промити мозъци.
1. Избирането на Тръмп
2. Алт-райт тенденциите, Майло Янопулос, леко несвързано - и Джордан Питърсън, ама той е канадец и е всъщност от елита.
3. Tea Party.

Общи условия

Активация на акаунт