Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 567
  • 807
  •   1
Отговори
# 270
  • Монреал
Интересно, мамите, които осъждат Пулев смятат ли, че е същото абсолютно недопустимо посегателство когато жена целуне мъж без вербално одобрение?

# 271
  • Буркина Фасо
особено по концертите - как напалатват певците  Laughing
надали те са дали разрешение за десетките целуфани

# 272
Интересно, мамите, които осъждат Пулев смятат ли, че е същото абсолютно недопустимо посегателство когато жена целуне мъж без вербално одобрение?
ох... ти не можеш да се успокоиш...

особено по концертите - как напалатват певците  Laughing
надали те са дали разрешение за десетките целуфани

ами че то от целувка до целувка - разлика от Земята до небето.
хайде, да не се преструваме, че не разбираме кога една целувка е с ПОХОТ, и кога е от възхищение, Любов  , радост и пр.

# 273
  • Монреал
хайде, да не се преструваме, че не разбираме кога една целувка е с ПОХОТ, и кога е от възхищение, Любов  , радост и пр.
Ти нещо много го надценяваш Пулев (и целия мъжки пол). Wink

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 23:25 от zemonti

# 274

Ако някой си позволи,подобно фриволно поведение,такъв шамар ще отнесе,че ще ме запомни..
Бахти,сякаш съм длъжна да търпя нечии телеса по себе си..Брр..Гнус..

# 275
А дали този гербераст не измести фокуса от имотите на Цеци, Цвъто и сие като по поръчка?!

# 276
Не, това е конспирация. Нищо общо няма Пулев с Герб. Дори и Пулеви да имат някакви политически мераци, подобно на братя Кличко мисля че си знаят че нямат нужният капацитет и след края на кариерите си ще останат в боксовите среди като треньори, мениджъри, промоутори, школи и т.н. да учат младите.  По скоро брат му може да има някакви амбиции свързани с политиката понеже все пак е завършил висше образование. Преди време в едно интервю Кубрат каза че брат му е много разочарован от една политическа сила за която е гласувал и че той му е казал че те не стават. Сега може да гадаем за Герб ли става въпрос, за патриотите ли, но аз не виждам политическо вмешателство в целувката. Ест. това не пречи на нашите медии хитро да отклонят въпроса и да превърнат целувката във водещата тема в България. Просто им дойде дюшеш.

# 277

Ако някой си позволи,подобно фриволно поведение,такъв шамар ще отнесе,че ще ме запомни..
Това бих искала да го видя!:joy:

# 278

Това бих искала да го видя!:joy:
Кое по-точно искаш да видиш?Как някой простак си позволява да се държи с жените като с магистрални труженички или как някоя жена поставя подобен простак на мястото му?
При всички случаи - гледката е грозна,ама ти си знаеш защо подобни неща предизвикват такъв интерес,че чак "би искала да видиш"..

# 279
Постигнете всичко което са постигнали хората които прославят България, пък тогава ги критикувайте.

# 280
Че кой го критикува?Гледаме сеир..

# 281
Протокола повелява и да платиш!:grinning:

# 282
Понякога сушито се оказва обикновена миризлива скумрийка, за която обаче плащаш яко.

# 283
Поне да беше някоя хубавица, да си заслужава. Ами то верно скумрия отвсякъде Imp .

# 284
  • Costa Rica
Естествено. Няма разлика дали е мъж, жена, дете или каквото и да е там. Насилствени целувки от мен получава само котката. Wink
Чета коментари и се чеша по главата. Значи, за повечето ССФ проблемът "Суши" е в циците, малките очички, възрастта, облеклото и професията, така ли? И щеше да е окей, ако Кобрата беше налетял на двайсегодишна руса нимфетка, м? Поне да била красива... тъпо, че чак вдлъбнато. И това от жени... просто чакам да видя коя от вас ще е следващата жертва в криминалната хроника. И как после бегемамата избухва в "ма тя си го е търсела, скумрията му ниедна". Сладичко, а?
Кобрата имА съмнителния късмет да стане лице на българския мачизъм. Ще се радвам, ако се отърве само с яка сума и световен срам. За съжаление не виждам научен урок.

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 05:56 от Делфина фон Ю.

Общи условия

Активация на акаунт