Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 583
  • 807
  •   1
Отговори
# 255
Кой взима интервю с разтворена пазва с изскочили огромни гърди заврян в обекта на интервюто? Той може да я съди според мен - така не се взима интервю. Къде е уважението й към човека? Та тя направо си отъркваше гърдите в Пулев - може да не е преценила големината им.

# 256
  • Монреал
Какъв телевизионер, тя не работи ли за сайт?
Ок. Поправи ме с верният термин, моля!

Във всички случаи работата и е да да търси публичност. Целувката на Пулев и идва като уникален шанс в кариерата, който малцина журналисти получават. Естествено, че ще бие тъпана до дупка.

# 257
Гледах го това клипче. То и глух, и сляп да си, тия дни само с това ни заливат. Ще кажеш, че това е супер, дупер важно за целия народ. 
Да питам по-запознатите с американските нрави. Това ли е работното облекло на "журналистките" - с циците напред и нагоре? А камерата така позиционирана, че в G- точката на екрана пак циците на  показ.

# 258
Не е такова работното облекло на истинските журналисти. И не са наврени в чатала на някого по време на интервю.

# 259
Това й е профилната снимка на сайта, за който работи

http://en.gravatar.com/jennysushe

# 260
Ами оня, дето му беше седнала в скута, да завежда дело срещу дамата за инквизицията, наложена му с тия въртеливи движения.  Другите двама, в тоалетна ли, къде какво правили и те да не спят, да се оплакват.
Явно обичат да си документират подвизите.
  Три деня ли колко вече го дъвчат това, а никой не зададе въпрос откога и как държавни служители успяват да сберат стотици хиляди левове за евтинички апартаментчета с тия мизерни заплатки.
Дюшеш им дойде. 

# 261
Той не заслужава да бъде наказан като сексуален насилник , а като тъпак на който лигите му текат при вида на една долнопробна жена с грозна уста и хитри малки злобни очички .

И мен эа това ме е яд, че имено эаради такава жена ще има проблеми. То се вижда каква е, с какво се эанимава, эастаряваща Мадам... а той просто попадна в капана и, понеже няма акъл эа пет стотинки Sad

# 262
Ако сънуваш,че те целува потен боксьор,да знаеш на пари е!-Народна мъдрост.
Ако ме подсетят,че може да изкарам луди пари от такава целувка,може и да го съдя.Не знам,не съм в ситуацията да кажа реално как бих постъпила.Ако имам по-дълбоки чувства и намерения за връзка,не бих го съдила,а ще продължа с флирта.

# 263
  • Street of Dreams
Е как какво й налита? Ходи му по дире, пърха с мигли, прави му комплименти, вярва в неговата победа, кара го да се чувства най-страхотния и на върха на света и има огромна кубатура. Колко му трябва на един мъж-боксьор?

# 264
  • Пловдив
Стана ми интересно колко е годишно това Суши - на 42 години е...

# 265
другата неделя Кубрат ще е в 120 минути, дано каже нещо интересно

# 266
Да целува оня зализания водещ и да се свършва :Д

# 267
Цитат
Преди целувката съм гледала и други клипове където Кубрат дава интервю на тази Суши .
И там си личеше че Кубрат и е "навит" на мадам Суши .
Мадам Суши е вървяла след Кубрат дни наред преди мача ..и на края Кобрата я целува от радост и не съвсем без задни мисли . Това не е сексуално насилие , това е тъпизъм на Кобрата . Той не заслужава да бъде наказан като сексуален насилник , а като тъпак на който лигите му текат при вида на една долнопробна жена с грозна уста и хитри малки злобни очички . Нека сега това да му е за урок , при толкова красиви българки той тръгнал да точи лиги в сащ при тази лека жена .
Grinning Все пак да не забравяме че е мъж от плът и кръв. Пролет е, Grinning а и той преди мача сигурно се е подложил съзнателно на дълго въздаржание по време на лагера и в подготовката за мача, защото въздаржанието  помагат за повишаване на експлузивноста и издръжливостта в тренировките което дава ефект на мача. За мен най осъдителното е че си има жена. Аз затова си мисля че тази целувка е смесица от адреналин, ендорфини след победата която беше драматична, и че на него световна популярност също му трябва не само на сушито и дори си мисля че цената която ще плати за тази популярност няма да бъде много скъпа, съпоставена с дивидентите които ще получи от нея. Стига да не му се наложи да даде целият хонорар от бъдещият мач с Джошуа. Grinning

# 268
Сега гледам интервю с Куби-то..
Питат го, дали световните медии са го търсили за коментар.."Да,писаха ми от ББС,и други известни сайтове.."
"Ако тя тръгне да ме съди,ще се изложи,защото целувката не е израз на война и омраза,а на приятелство и любов"..

Обяснявам си тоталната липса на интелект,като следствие от множеството удари в главата по време на тренировките и състезанията.

# 269
Няма " лоша" реклама!
   Няма и да има! Ползата е и за двете страни.

Общи условия

Активация на акаунт