Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 593
  • 807
  •   1
Отговори
# 240
 Този дали са го осъдили?
https://mobile.sportal.bg/news.php?id=778185

# 241
Цитат
Иначе предварителните срещи и интерес от нейна страна са на лице + има снимки от предишния ден как го прегръща. Следващата стъпка е вече допустима и първоначално тя я приема с радост.
Абсолютно вярно. В крайна сметка в един флирт винаги някой трябва да направи 1-вата крачка. Grinning Отсега нататък трябва да ги правят жените. Направи ли я мъжът, става страшно. Уважавам правата на жените и подкрепям феминизма. Срещу насилието над жени съм, но трябва да има баланс. Не може за такова нещо чак да се иска ефективна присъда от 4 години + обезщетение.

# 242
Интересно колко от вас на мястото на Суши, не биха се възползвали от ситуацията?

Аз не бих се възползвала.

# 243
  • Монреал
Интересно колко от вас на мястото на Суши, не биха се възползвали от ситуацията?

Аз не бих се възползвала.
Тя и Суши би казала същото. Wink

# 244
Да,да прав си, Земонти Simple Smile Ами какво да кажа...не съм Суши-ту..та да покрия думите си с действие. Та, ей тъй, на думи и вяра само Wink драскам си и аз като вас..Joy

# 245
  • Монреал
Би било невероятно непрофесионално от страна на един телевизионер като Суши да не се възползва от такава ситуация.  Най-малкото шефовете и ще я наритат. За един ден тя стана световна звезда. Няма лоша реклама. Даже и мениджърите на Пулев са доволни от публичността.

# 246
Какъв телевизионер, тя не работи ли за сайт?

# 247
Сега чисто теоретично, ако АЗ бях журналистката на мястото на Суши: нямаше да му вра циците си в лицето, нямаше да стоя толкова близо и очевидно да му навлизам в личното пространство. Дава ли му това право да ме целуне - не!!! Дава ли му право да целуне Суши с големите бомби изкарани навън? Пак не. Много е просто. Просто не целуваш, не опипваш жени, които току-що си срещнал и нямаш представа дали утре ще се поздравите.

# 248
  • Street of Dreams

Олеее, това е 100 пъти по-нагло! Нямам думи!

"You're welcome" Joy

# 249

Нямат общо двата случая. Ако изгледате видеото, ще видите, че тя сама го пита дали могат да изиграят романтична сцена между боксьор и "ринг гърл". Тоест, има ясна покана от нейна страна.

# 250
Цитат
Сега чисто теоретично, ако АЗ бях журналистката на мястото на Суши: нямаше да му вра циците си в лицето
И нямаше да те целуне. Защо например не е целунал нея.
https://offnews.bg/bojni/kubrat-pulev-dade-interviu-na-anglijski … -dinu-699592.html
Когато флиртуваш после не можеш да се оплакваш че отсреща са ти отвърнали.

# 251
Цитат
Сега чисто теоретично, ако АЗ бях журналистката на мястото на Суши: нямаше да му вра циците си в лицето
И нямаше да те целуне. Защо например не е целунал нея.
https://offnews.bg/bojni/kubrat-pulev-dade-interviu-na-anglijski … -dinu-699592.html
Когато флиртуваш после не можеш да се оплакваш че отсреща са ти отвърнали.
То как да я целуне, тя застанала на неудобно за целувки разстояние. Тази не е професионалист като Сушито.

# 252
Ето и моето мнение по тази толкова дълбока тема .
Преди целувката съм гледала и други клипове където Кубрат дава интервю на тази Суши .
И там си личеше че Кубрат и е "навит" на мадам Суши .
Мадам Суши е вървяла след Кубрат дни наред преди мача ..и на края Кобрата я целува от радост и не съвсем без задни мисли . Това не е сексуално насилие , това е тъпизъм на Кобрата . Той не заслужава да бъде наказан като сексуален насилник , а като тъпак на който лигите му текат при вида на една долнопробна жена с грозна уста и хитри малки злобни очички . Нека сега това да му е за урок , при толкова красиви българки той тръгнал да точи лиги в сащ при тази лека жена . Не искам да съм на мястото на Андреа в този тъп сериал .

# 253
Чатала МИ ще съди чатала ТИ :Д

# 254
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aз бих го съдила до дупка.Имам нетърпимост към простаци и мъже без елементарно уважение към една жена.

Общи условия

Активация на акаунт