Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 364
  • 807
  •   1
Отговори
# 705
Е, не това сега не е сериозен аргумент - да изберем президент от другия партия можем,  А да изберем друг премиер - не можем. нима е нямало манипулации при вота за Радев?
Ако приемем тезата за манипулациите и излезе, че въпреки тях сем избрали президент от друга партия, значи проблема по дефолт не е в управляващите, а в нас. Освен това ако приемем тезата за манипулациите - предишниет управляващи и по-предишните не правеха ли манипулации?
другият вариант е да приемем, че няма манипулации.
 П.С. Аз лично никога не съм гласувал за мутрата,  въпреки че гласувам от 2001 г винаги на всички избори, но щом не успявал да го сменя - чрез гласуване, протести или като си направя своя партия  и го съборя- значи съм под неговото ниво.
П.П.С€ търсил съм доста положителни примери за българи, но в близките години не намирам. Доскоро Кубрат Пулев ми беше най-положилният.  От повечето спортисти имам дълбоки разочарования, а за политиците и "общественициет" - да не говорим. Единственото изключение остава Валери Петров, и той умря  преди 3 години, на цели 94 години. От спортистите признавах само Кубрат сега и той се омаза с л----а
Съдът в българия го нямам за нищо,откакто пусна без ефективна присъда Максим Ставийски, както и Иван (от Иван и Андрей)  -а и двамата участваха в кампанията "Не пий", бяха пияни и катастрофираха. В СЛучая със ставийски имаше и смъртен слумай

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 16:48 от Лорд Сняг

# 706
  • Street of Dreams
Съсипаха я тая държава... Joy
Сняг, да не си шофьор на такси?

# 707
не, не съм и нищо общо общо нямам с такситата. И не разбирам защо трябва да имаш определена професия, за да не харесваш това в което се е превърнала държавата? Явно ти страшно харесваш корупцията, тежката администрация, монополите на Здравната Каса, НЕК и всичко останало. Като вляза в магазина за бяла техника, виждам че там има бяла техника от Гърци, Румъния, Турция, Полша, Китай, Сърбия, Черна гора и дори - от АЛБАНИЯ. От България обаче няма.  Като отида в Гърция  по 8 евро ти е шезлонга, а за 200-300 евро може да си направиш една нормална почивка дотам. Като отидеш до Слънчев бряг, ще дадеш 30-40 лева за шезлонг, а в баровете какви цени има не е истина - само за дишане не плащаш. По ми е Кеф да отида на Охрид, отколкото  на Слънчев бряг, пък и не е застроено там. Знаете ли  че в  Северна Македония  и Сърбия сиренето е сирене и месото - месо?

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 14:51 от Лорд Сняг

# 708
  • Street of Dreams
Просто не говоря за сиренето в темата а сушито Grinning

# 709
така и не разбрах сушито какво общо има с шофьорите на таксита?
Нещата тръгнаха оттам, че се опитах да обясня, че в западните държави правилата се спазват, у нас  не, но богатите и влиятелните ги щадят. Когато обаче те отиват на запад откриват, че правилата важат за тях и че има сурови наказания и бързо се научават.
В случая с Кубрат и Андреа те си мислят, че могат да си пренесат ганьовските номера в Сащ, но както се вижда има наказания за такива неща там. Би трябвало да има и тук - но не би.
В резултат на това няколко човека ми скочиха, че съм очернял държавата и темата се разводни. Не я очерням, представям фактите такива каквито са. Лично Бербатов бе говорил как като отишъл в Германия си е пердашил на червен светофар  като у нас, но глобите,придружени със снимки му подействали дисциплиниращо. Могат да се дават много примери за спортисти, които се държат по един начин в чужбина и по друг - у нас.

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 02:17 от Лорд Сняг

# 710
Което е тъпо. Би следвало да са на принципа "по- ниски от тревата, по - тихи от водата"
Тя е чалгарка,той - боксьор изживяващ се като мутра от 90-те..
За ква тишина говориш,кви 5 лева?Тва да не са Райна Кабаиванска и Джо Ганс..

# 711
говоря за нещо очевидно - че когато те наказват, е много глупаво да имаш предизвикателна държава. Това какъв си и какъв трябва да бъдеш са две различни неща. За мен нещата се определят не от това дали тя е чалгарска, а той боксьор,а от това че те са свикнали с беззаконието у нас и не могат да смелят, че другаде ще се прилага закона, спрямо тях, нито пък че не са чак толкова известни и влиятелни по света, че да им прощават

# 712
  • Street of Dreams
Предизвикателна държава?

Ей, съсипаха я тая държава... Joy

# 713
Джон Сноу, ясно е, че ТРЯБВА да са по-ниски от тревата, ама откъде да им дойде на акъла, колкото орехче? Това са хора с много нисък капацитет. Явно е, че и адвокатите им нямат много голям потенциал иначе цялото му изявление щеше да е как се извинява, как няма оправдание, как цени жените и никога повече няма да си позволи подобно отношение и подобни неща, които един американец, обвинен в същото щеше да говори. Кобрата си е боксьорче - дай му на него да го удрят в главата, а после на купона - цици, гъзове и чалга.

# 714
Snowche, да именно за това говоря. Че техният капацитет е нисък - окей, ама явно и на адвокатите и хората около тях е много нисък. Слушам треньора му, как обяснява, как можели да съдят Атлантическата комисия, заради решението и не знам да се смея ли или да плача. Вместо да говорят глупости каква курва е Суши,  трябваше да излезе Кубрат да си посипе главата с пепел, да признае че е сбъркал, да каже че по принцип уважава жените и има сериозна връзка, но е бил под хормони и че се заклева най-тържествено да не прави повече така.

OnDine на глупави заяждания няма да се обяснявам. Ако имаш да кажеш нещо по същество - моля!

# 715
Snowche, да именно за това говоря. Че техният капацитет е нисък - окей, ама явно и на адвокатите и хората около тях е много нисък. Слушам треньора му, как обяснява, как можели да съдят Атлантическата комисия, заради решението и не знам да се смея ли или да плача. Вместо да говорят глупости каква курва е Суши,  трябваше да излезе Кубрат да си посипе главата с пепел, да признае че е сбъркал, да каже че по принцип уважава жените и има сериозна връзка, но е бил под хормони и че се заклева най-тържествено да не прави повече така.

И да каже, че дори не помни за целувката и да се учуди: Леле, ама това аз ли съм, не може да бъди, аз имам сериозна връзка. Вероятно съм помислил, че това е Андрея, извинете, объркАл съм се.......

# 716
  • София
От достоверни източници знам, че след успешен мач Тайсън слушал само опера.
И "истинските" продукти в Сърбия и Македония намесихме, макар че си имат продукти на Мегле.
Абе верно я съсипаха тая държава. Нали сме Ганьовци и Гани
После да не се смеем, че съгласието за секс трябвало да е в писмена форма.

# 717
какво да отговоря на такова глупаво заяждане. Говори с всеки какъв е вкусът на македонско и сръбското сирене, сравнено с нашето сирене. Всеки ще ти каже, че техният вкус е същият какъвто бе нашият преди 30-40 години и какъвто сега по правят у нас само в селата. Опитай сръбска плескавица и опитай българска. А ако смяташ че нещата се правят по един и същ начин  -опитай баклава правен в Турция виж колко мазнина слагат и опитай баклава правена в България.

А за Ганите и Ганьовците - ако смяташ, че  огромният процент тук не са такива, няма какво да си говорим. Моля те преброй колко души ще пресекат на червено в рамките на 10 минути и ще си говорим.

Monil, дори това - да каже, че я е сбъркал с Андреа под влиянието на хормоните би било по на място от това да я изкарва курва. Това е определено най-неправилната тактика, да показваш на съдиите че ти си прав, а те грешат, че те наказват.

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 20:06 от Лорд Сняг

# 718
Направо да спира да живее Пулев щом направил една глупост.

# 719
  • Street of Dreams
Нали знаете в месинджър като пращаш снимки, можеш да ги уквасяваш с разни ушички, очила, мустачки и подобни. Пуснали са и такова, което те прави на Джени Суши. Joy Умрях от смях, аз я докарвам 1:1, само със светли очи. Joy Представлява едно синьо продълговато личице с очила.

Общи условия

Активация на акаунт