Ако приемем тезата за манипулациите и излезе, че въпреки тях сем избрали президент от друга партия, значи проблема по дефолт не е в управляващите, а в нас. Освен това ако приемем тезата за манипулациите - предишниет управляващи и по-предишните не правеха ли манипулации?
другият вариант е да приемем, че няма манипулации.
П.С. Аз лично никога не съм гласувал за мутрата, въпреки че гласувам от 2001 г винаги на всички избори, но щом не успявал да го сменя - чрез гласуване, протести или като си направя своя партия и го съборя- значи съм под неговото ниво.
П.П.С€ търсил съм доста положителни примери за българи, но в близките години не намирам. Доскоро Кубрат Пулев ми беше най-положилният. От повечето спортисти имам дълбоки разочарования, а за политиците и "общественициет" - да не говорим. Единственото изключение остава Валери Петров, и той умря преди 3 години, на цели 94 години. От спортистите признавах само Кубрат сега и той се омаза с л----а
Съдът в българия го нямам за нищо,откакто пусна без ефективна присъда Максим Ставийски, както и Иван (от Иван и Андрей) -а и двамата участваха в кампанията "Не пий", бяха пияни и катастрофираха. В СЛучая със ставийски имаше и смъртен слумай