Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 40 855
  • 807
  •   1
Отговори
# 720
Редно е от месинджъра да не пренебрегват и нашта гордост Пулев.  Тъй де, дет Суши, там и Пулев.

# 721
  • Street of Dreams
Той няма толкова специфично лице. Получи ли се и при вас? Направо се изкушавам да пусна снимката, ама няма.

# 722
Нали знаете в месинджър като пращаш снимки, можеш да ги уквасяваш с разни ушички, очила, мустачки и подобни. Пуснали са и такова, което те прави на Джени Суши. Joy Умрях от смях, аз я докарвам 1:1, само със светли очи. Joy Представлява едно синьо продълговато личице с очила.
Нямам нищо подобно.

# 723
не става въпрос за "една глупост". глупост е  да забравиш да кажеш, че отменяш среща. А да скочиш на журналистика без да си я питал не е глупост. За подобни "глупости" в момента в САЩ  - и най вече в Холувуд - сриват кариери на мегазвезди от голяма калибър. определени актриси обявяват, че няма да играят ако участав еди кой си актьори или режисьор. А Големи звезди като Роналдо ги съдят за стотици милиони. Когато си в чужда държава се съобразяваш с нейните обичаи и закони.
Глупост е да отидеш в САЩ, където вилнее движението Me too и да се покажеш като селски ерген.
Да изкараш жертвата виновна е мега-простотия, за която могат доживот да ти отнемат правата да играеш да линчуват.
А да се оплакваш от решението на съдиите е неземно просто. Гледал съм не един футболен мач, в който след като спортистът жълт картон и отиде да спори получава и червен картон, заради спора.

П.С. и аз нямам никакво подобно приложение

# 724
  • Street of Dreams
Жалко, много е добро. Вто това представлява, но ефектът е друг - особено формата на очите на Джени и устата ги докарва перфектно. За протокола - иначе не си приличаме.

# 725
https://www.dnes.bg/kino/2019/05/19/nai-nakraia-alen-delon-poluc … atna-palma.410750 - феминистки събраха 25 000 подписа срещу Ален Делон, да не бъде почетен със Златна Палма, защото бил женомразец.
На АЛен Делон му се размина защото е мега-звезда. Но Кубрат добре да си прави сметката оттук нататък

# 726
https://www.dnes.bg/kino/2019/05/19/nai-nakraia-alen-delon-poluc … atna-palma.410750 - феминистки събраха 25 000 подписа срещу Ален Делон, да не бъде почетен със Златна Палма, защото бил женомразец.

Не знам за Ален Делон,  на теб обаче покрай тази тема е на косъм да не ти се размине Златната Ряпа.

# 727
Направо да спира да живее Пулев щом направил една глупост.
Не..Светът има нужда от своите палячовци,инак ще умрем от скука..

# 728
Ален Делон, го обвинямат в расизъм и  хомофобия, оттявлен националист е и привърженик на партията на льо Пен.
Доволна съм, че франсетата не се огънаха. Прекалява се вече. В какво се превърнаха вече всичко, ако политическите ти възгледи не са в нашия хор ще те цакаме.

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 14:40 от zari65

# 729
Аз не съм срещу гей браковете", беше заявил преди време своята позиция Ален Делон.

"На мен не ми пука, нека хората да правят, каквото си искат.Но аз съм против осиновяването на деца от двойки от същия пол. Признах си, че съм ударил шамар на жена. Но в интерес на истината самият аз съм получавал много повече шамари, отколкото съм раздавал. В живота си никога не съм извършвал посегателства над жена! Лепнаха ми и етикета, че съм от крайната десница, защото съм приятел с Жан-Мари Льо Пен. Не, аз просто съм десен човек и точка по въпроса!", каза той.

И за мен се прекалява.

аз също съм за това да бъдеш какъвто искаш в личния си живот, но съм против осиновяване на деца от двойки от същия пол,  а освен това смятам че човек не била да парадира със сексуалността си, защото тогава трябва 98 процента от населението да излизаме на протести като хетеросексуални;  също така излиза че съм хомофоб.

Смятам, че всички български "звезди" трябва да си вземат поука.

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 14:48 от Лорд Сняг

# 730
Ален Делон си е взел наградата, въпреки протестите.
И аз протестирам и подписвам петиции, но правя разлика между човек с кофти характер (какъвто е случаят с Ален Делон) и извратеняк (Кевин Спейси).

# 731
Кой мъж изобщо е хетеро?
Както казва Джефри,зад затворените врати мъжете обожават да са с гейове или с травестити,стига за това никой никога да не узнае Grinning
Нека си осиновяват деца,така те ще имат ясен избор какви да бъдат,да не говорим за по-доброто възпитание и по-добрата среда в повечето от случаите.
Хетерото си протестират всеки ден за квото си искат,еб*т се където си искат,мляскат се и се опипват където си искат,сякаш са най-правилните от правилните.Ето защо разбирам LGBT+ общността искайки повече права,свобода и тн.
Гейове има и сред животните,имало е и в древността,това е част от природата.

# 732
Как стана така, че в темата за Кубрат Пулев се пише за Ален Делон?

# 733
омуртаг се изчерпА вече..........

# 734
Дину настоява за преиграване мача - ама няма да го огрее. Бил готов да осигури четири подгряващи звезди.
Кобрата не е луд, вече гледа към Тайсън Фюри.

Общи условия

Активация на акаунт