Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 40 848
  • 807
  •   1
Отговори
# 735
Аз бях за него...

# 736
сега Кубрат има две опции. Да победи голяма звезда (Фюри, Дилън Уайт) и да накара всички да млъкнат.   ИЛи да загуби следващия мач Да се покаже като посредтвеник в следващия мач и да спечели с нечиста игра - обвиненията от маач с Дину  и постъпката със Суши винаги ще тежат
надявам се да стане първото, но не съм оптимист
Снощи Уайлдър е бил още в първия рунд и  пак е заговорил за обединение на титли.

# 737
  • София
Ще отмина кулинарната тема и колко добре са си сърби и македонци.  Mr. Green
Само да вметна, че актрисите, които вдигат шум, в общия случай са ВЕЧЕ известни. В Холивуд не се пробива с момински свян. Там е пълно с красиви и що-годе талантливи жени и мъже, особено първите, но на върха няма много място.
Да не говорим, че тази професия се крепи на пиара. Утре ще стане модерно да си биеш жената и познай кои ще са първи

# 738
Кой мъж изобщо е хетеро?
Както казва Джефри,зад затворените врати мъжете обожават да са с гейове или с травестити,стига за това никой никога да не узнае Grinning
Не му вярвай на този Джефри.

# 739
Тоя Джефри не се ли завива наляво? Сигурно затова му се струва така.

# 740
Според мен Кубрат е надценен спортист. Винаги около неговите мачове се вдига много шум в България. Все едно в света няма по интересни мачове. Отделно в Туитър има 6548 последователи, което е малко за един спортист.

Мисля, че трябва да плати обезщетение на Суши. Само така ще научи законите.

# 741
Как така надценен? Има победи, какво, да ги крие ли?
На мен пък ми е писнало да се говори само отрицателно за България, колко сме зле, оплаквания и подобни. Това е нещо положително, нищо, че не се интересувам от подобни мачове.
За целувката...и той е човек, греши.

# 742
Как така надценен? Има победи, какво, да ги крие ли?
На мен пък ми е писнало да се говори само отрицателно за България, колко сме зле, оплаквания и подобни. Това е нещо положително, нищо, че не се интересувам от подобни мачове.
За целувката...и той е човек, греши.

Говоря че имаше един мач излъчен на ESPN а останалите му мачове се излъчени на Диема или на някой подобен забравен от света бг канал.
Може да се пробва в американския Биг Брадър.

# 743
А най-добре никъде да не се пробва вече.

# 744
Естествено, че около неговите мачове ще се вдига шум в България, та той е българин.

# 745
  • Street of Dreams
Това вече е хейт. Кубат я е докарал по-далече от останалите с неговия старт - не виждам какъв ви е проблемът. На който не му е интересна темата - не чете, не гледа мачове. Аз примерно почти нищо не съм чела и не знам за Кубрат - даже гаджето му не знаех, така че не мисля, че има масова истерия и превъзнасяне.

То и футболни отбори има далеч по-добри от нашите, ама хората пак си подкрепят Левски и ЦСКА. Наистина - какъв е проблемът с това?

# 746
Гледахте ли мача на Джошуа? Егати. Един разплут плужек - антиспортист  - го размаза от бой и му взе титлите. Четири нокдауна по два на рунд! леле! да ми бяха казали - нямаше да повярвам.

# 747
Лично за мен, остават съмнения за нагласен мач !

# 748
Човече, Джошуа трябва да е ненормален да наглася мача за да падне. Той губи титлите, а освен това вече ще получава много по-малко пари за мачове, защото няма да е шампион, нито безспорен шампион, а претендент.  Само за един мач той правеше минимум 30-40 милиона като шампион., а сега - поне два пъти по-малко.

# 749
Достойно поведение от Антъни Джошуа след загубата.

Общи условия

Активация на акаунт