Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 13

• 51 825
  • 932
  •   1
Отговори
# 75
А горе-долу за колко време ви издадоха кничките при бързата поръчка?(За София става въпрос)

# 76
На 10ти ден при мен

# 77
При мен беше готова на четвъртия ден. Аз карам Корса, обожавам я.

# 78
И също така исках да ви попитам при вас отваря ли се линка за проверка на издадените книжки, че при мен не се отваря?

# 79
Отивам на изпит след малко,много съм се притеснила Astonished Smile

# 80
Това ли е линка за проверка на издадените свидетелства?
https://www.mvr.bg/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D0 … D0%BD%D1%82%D0%B8

# 81
И аз съм с корса!
Направо не мога да погледна друга кола, толкова си я обичам моята!
При мен беше готова на четвъртия ден. Аз карам Корса, обожавам я.

# 82
Взех си успешно изпита,много ме измъчи изпитващия,но се справих Joy
Утре отивам в КАТ,защото можело чак 3 дена след изпита Sweat

# 83
Взех я...даже се и прибрах от работа с колата, естествено и с мъжа ми де Grin Обаче, направо умрях от страх...Cold Sweat Утре сутринта пак... Надявам се да съм мааалко по-спокойна.

# 84
  • Сандански
Здравейте. Наскоро се явих на изпит и ме скъсаха, като допуснатите грешки бяха: на кръстовище застанах много близо до съседната кола и парктроника се обади, това наистина смятам, че е голяма грешка, а другите две, за които ми взе по 3 точки са: от еднопосочна улица със спрели коли отдясно, продължих направо от лявата лента и се включих в двупосочен в дясната му лента. Обърках лентите на светофар, бях дала мигач за ляво, но с наредих в лентата за направо. Някой има ли представа дали тези грешки са за отнемане на три точки?

# 85
  • София
Здравейте. Наскоро се явих на изпит и ме скъсаха, като допуснатите грешки бяха: на кръстовище застанах много близо до съседната кола и парктроника се обади, това наистина смятам, че е голяма грешка, а другите две, за които ми взе по 3 точки са: от еднопосочна улица със спрели коли отдясно, продължих направо от лявата лента и се включих в двупосочен в дясната му лента. Обърках лентите на светофар, бях дала мигач за ляво, но с наредих в лентата за направо. Някой има ли представа дали тези грешки са за отнемане на три точки?
Мисля, че това св води “неправилно разположение на пътното платно”, и това са 3 точки, да. А иначе парктроник - уау! Каква кола караш?

# 86
  • Сандански
Мерцедес. 😁

# 87
Аз пък да питам, дали има някой който се е спрял на Ситроен С3(около 2003/4г.) за първа кола, да сподели мнение 😊
Честито на взелите книжка и успех на тези които ще се явяват на изпити😊

# 88
Tincheto,момичето преди мен на изпита така я скъса.Тя влезе в лента за направо с ляв мигач,като светна зелено тръгна да завива и изпитващия хвана волана.

# 89
  • София
Tincheto,момичето преди мен на изпита така я скъса.Тя влезе в лента за направо с ляв мигач,като светна зелено тръгна да завива и изпитващия хвана волана.
Не разбрах защо ми го казваш, но аз не съм имала такава ситуация. Но пък съм го виждала редовно по          софийските улици.Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт