Азиатска козметика и грим 9

• 39 939
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Vapor, благодаря беше ми полезно.

The ant is, от мострите с пашкулчета пробвах няколко и ми харесаха, ще го взема като поприключа някоя от наличностите, оставила съм си една да се подсещам.

За коментираната по напред маска на Klairs с витамин E,https://www.yesstyle.com/en/dear-klairs-freshly-juiced-vitamin-e-mask-2-types-15ml/info.html/pid.1073522567?cpid=1070837029##productAnchor
 виждам че има ниамицид и аденозин в състава, по спомени не беше препоръчително едновременно с Витамин С да се ползва, хубаво е да се провери как си говорят тези съставки.
Загледах я и аз след тези добри отзиви, но след като отхвърлих няколко продукти за себе си разбрах, че от аденозина подпухвам.

# 436
  • София
Момичета, ползвате ли витамин С сутрин? Аз все още ползвам (на ТИАМ), но дали не е по-добре да сменя ползването му вечер? И да редувам с падове с киселини?

# 437
  • София
Мерси Hug

Brondema - хората са си аклиматизирани на местния климат. На мен ми отне 10 год да се аклиматизирам на различен от Софийския и да почна да наричам 20С  "време за плаж". Предполагам там е и доста влажно, това също помага за "сочна" кожа.

Молба за съвет! Привършвам си кремовете с охлювния муцин (моите са Mizon). В темата съм останала с впечатление, че много се тачи охлювната серия на Benton, но какво друго охлювно препоръчвате?

Agent Provocateur, това към го пробвала от мостри и ми хареса, като свърша охлювния крем /и моят е на Mizon/ , мисля да го поръчам ...
https://www.roseroseshop.com/cnp-laboratory-mugener-ampule-15ml. … nufacturer_id=282
Има и мостри, можеш да пробваш.

# 438
Момичета, ползвате ли витамин С сутрин? Аз все още ползвам (на ТИАМ), но дали не е по-добре да сменя ползването му вечер? И да редувам с падове с киселини?
Аз ползвам сутрин, заради антиоксидантните свойства,вечер АХА киселини, даже лятото нямам проблеми,с постоянна слънцезащита, разбира се.

# 439
  • София
Благодаря, A-niii  bouquet Ще продължа да си го ползвам и аз тогава. Само за морето ще го спра.

# 440
  • Germany
Zari65, за маската на Klairs, така пише в описанието и. Пише, че вит. Ц засилва действието и ( или по-скоро, че вит. Е помага на вит. Ц да работи по-добре, не ги разбирам тези химични неща аз ☺) и че може да се ползва и без разбира се. Аз от съставки не разбирам особено, но лично на мен и с вит.ц, и без ми се отразява супер освежаващо на кожата.  Сега погледнах и в сокоглам коментарите и повечето са, че я ползват в комбинация с вит Ц, но разбира се всеки сам може да се прецени https://sokoglam.com/products/klairs-freshly-juiced-vitamin-e-mask
Ако някой иска да я пробваhttps://www.ebay.de/itm/Dear-Klairs-Freshly-Juiced-Vitamin-E-Mas … :p9kAAOSw4ltar~IW , а не му се купува цяла кутийка, въпреки че тя е доста икономична.

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 17:50 от PeaPink

# 441
Специално за Catalano и за всички, които са се почуствали "лапни шарани" Hug
(интересни коментари за рутините и инфлуенсърите и маркетинга... на 30-тте)

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 18:26 от Agent Provocateur

# 442
Някой да е поръчвал от сайта на Purito, нне мога да се ориентирам за цената на доставката до България
Защо реши от там да поръчваш, цените са високи?

# 443
По принцип поръчвам от ebay от там ми е най-лесно, но не знам дали саа на 100 % истински продуктите, затова помислих за сайта им
Някой да е поръчвал от сайта на Purito, нне мога да се ориентирам за цената на доставката до България

# 444
По принцип поръчвам от ebay от там ми е най-лесно, но не знам дали саа на 100 % истински продуктите, затова помислих за сайта им
В Jolse цените са поносими и има безплатна доставка.

# 445
Благодаря Blackpearls Simple Smile

# 446
Точно сутринта ми донесоха и последните неща от мега дийл и сега поръчах това кремче, заради какаовото масло и другите хубави нещица, които са сложили вътре.
http://jolse.com/product/hot-deal-the-vegan-glow-good-morning-cream-50ml/19619/

Новата слънцезащита на Corsx е намалена, ползвал ли е някой да даде отзив.

# 447
  • София
Моята поръчка от e-bay е от продавач (iamlove-shop), в извлечението ми от PayPal на seller е изписано Jolse.

# 448
Скрийншот от някоя от предните теми с проверени и доказали се продавачи в ибей. Мисля, че пак беше благодарение на Виола, ако бъркам, поправете ме.

# 449
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Моята поръчка от e-bay е от продавач (iamlove-shop), в извлечението ми от PayPal на seller е изписано Jolse.
Да, това е магазинът им в Ибей.

Общи условия

Активация на акаунт