Азиатска козметика и грим 9

• 39 141
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Ами това е от мен, стискам палци да пристигнат.
Скрит текст:

Смятам да ги комбинирам с друга козметика за определените стъпки и да видим какво ще стане. Simple Smile Принципно съм много стриктна в изпълнението, особено ако забелязвам напредък. Simple Smile

# 106

При така зададения въпрос реших да съм солидарна и да поръчам.
А това дали ми трябва?

Трябва ти  Smiley

# 107
Аз не бих препоръчала така смело и категорично Елизавека-та. За мен, след два месеца пробване и ползване, този бранд вече не съществува. Има далеч по-добри продукти от техните и  не разбирам защо са положителните мнения за тях. Факт е, че и аз на времето поръчах, защото изчетох една камара положителни отзиви... които обаче не се потвърдиха при мен...

При така зададения въпрос реших да съм солидарна и да поръчам.
А това дали ми трябва?

Трябва ти  Smiley

# 108
Трета опаковка ползвам от тази ХК и няма да спра да я ползвам. Според мен е до кожа, всяка кожа си има специфики, по-добре да се пробва и да се отхвърли ако не става се сменя продукта с друг.

# 109
Моето мнение специално за тази хиалуронова киселина на Elizavecca е, че спокойно може с нея и без нея. Много базова и бюджетна, но реално всеки един хиалуронов тоник върши същата работа. Ако има ограничен бюджет или е на мега-гига намаление е добър вариант. Ако се търси ефективен и качествен продукт има много по-добри варианти на малко по-висока цена.

# 110
Възможно е...Но, ХК на Хада Лабо за мен е десет пъти по-добра. Елизавека-та е бюджетен, недомислен продукт. Относно грижа за порите - Egg Pore на Etude House е петнайсет пъти по-добра. Тук е момента да благодаря на necha за мнението й в предишната тема. Този комплект

върши чудеса!
Аз лично обичам като ползвам продукти за кожата си да виждам ефект от тях. Не мога и не искам да чакам шест месеца, за да ми подействат... евентуално.
Но и трудно препоръчвам...
Като видя "трябва ти" и леко почвам да се притеснавам. Защото поне една месечна заплата ми е заминала от "тествания" от моя страна.
Нищо лично, но се чувства длъжна да споделя и моето мнение. Пък всеки решава сам да себе си...

Редактирам се: Viola, не съм видяла, че сме писали заедно. Мнението ми е за поста преди твоя.

# 111
  • София
Момичетаа,помощ..Поръчах това https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cCUzQSUyRiUyRmpvbHNlLmNvbSU … yM21zZzM4NDk5MjU1 и като започнаха да идват смс-и за сигурно 200лв. А съм сигурна че един път поръчах. Не за първи път поръчвам. Блокирах картата. Незнам какво стана

# 112
Виж си историята на поръчките в сайта. Ако е от Джолсе, може да анулираш.
Ако само един си поръчала, оспори транзакциите, ще ти върнат парите. Може и смс известяването да се е бъгвало. Можеш ли да си видиш наличноста на картата онлайн?

# 113
Имала съм точно два продукта на Елизавека, bifida pure ample и centella asiatica 100%. Скоро писах за центелата, че е много хубава, ама бифидата никак не ми хареса. Просто нищо не прави. Оттам и към другите съм скептична и сякаш не бих поръчала. За сметка на това есенцията с центела ще си я взема отново задължително.
polinka, случвало ми се е да си блокирам картата веднъж. Обадих се в банката и ми казаха, че имало многократни опити за плащания и така е блокирала. Но нямах липси като пари. Неудобството беше чакането за нова карта.

# 114
Има нещо когато се плаща с карта в системите. Теди беше писала, че са й звънели от банката по време на мегадийл. Сега и аз имах отразена поръчка в джолсе, а в банката ми пишеше отказана транзакция и не бяха взети пари. На другия ден парите за този продукт бяха минали.
Както е казала Viola, провери си парите в банката.

# 115
Не зная как мога да установя дали даден продукт ми действа добре или не ми понася ако не го пробвам.
По същия начин купих шийт маските на jmsolution /цяла кутия/ с перли, ами не ми доподат, нищо не виждам като резултат, не попиват, въобще не бих купила отново, а пък до сега в темите само положителни отзиви да тях.

# 116
Не зная как мога да установя дали даден продукт ми действа добре или не ми понася ако не го пробвам.
По същия начин купих шийт маските на jmsolution /цяла кутия/ с перли, ами не ми доподат, нищо не виждам като резултат, не попиват, въобще не бих купила отново, а пък до сега в темите само положителни отзиви да тях.

Няма как, така е. Ама и при това разнообразие на марки и продукти няма как да се пробва всичко. И все пак има марки, на които ми харесват нещата като цяло (например Benton), има такива, на които не бих поръчала никога повече (например Petitfee, заради два вида пачове).

P.s. Теди, ти ли си? Обърквам се с различните имена.. Joy

# 117
Теди, пак ли смени дрешките, не можем да ти хванем дирите.
Разбира се, че е индивидуално, зависи от кожа, възраст и много други фактори, има ли проблеми.
За себе си установих, че пълната грижа ми е в повече. Кожата ми е нормална, с бръчици тук там. Основната ми цел е хубав и здрав вид на кожата и каквото може да задържам положението с бръчките.
Другото, което има при мен, че кожата ми бързо се насища и продукти, които са ми били уау спират да действат. Затова и винаги имам по няколко различни и ползвам в зависимост от нуждите.
Бентън беше разочарование при мен, а масово се харесва и всички почват от него може би защото е най-разпознаваем.

# 118
  • София
Интересно,в julse нямам отразена поръчка..а в банкирането виждам блокирани 138лв. Направо незнам какво стана. Ще ходя в банката понеделник

# 119
Мейл имаш ли от джолсе и втори за плащането - там пишат сумите.

Общи условия

Активация на акаунт